TIPS TIL PÅSKEKOS

Påske er så koseliiig! Masse tid med de man er glad i og ekstra god tid på dagene. Finnes det noe bedre? I dag tenkte jeg derfor å dele noen favorittoppskrifter til påskekosen. 🐣✨

VERDENS BESTE KANELBOLLER

Åh! Ingenting i denne verden er bedre enn kanelboller i mine øyne, og denne oppskriften? Den aller aller beste! Jeg fikk den av mamma for flere år tilbake, og har brukt den igjen og igjen når det skal bakes boller her i heimen.

HJEMMELAGET BRYTEBRØD

Brytebrød er noe av det beste jeg vet hvis jeg skal lage en skikkelig god frokost. Og faktisk er det ikke vanskelig i det hele tatt! Denne oppskriften er perfekt å overraske med på late frokostmorgener.

NACHOS PULLED PORK

Herreguuuud, dette er en slager jeg må lage igjen asap! Pulled pork nachos gratinert i BBQ-saus, med masse digg tilbehør. En gøy og spenstig vri på fredagstacoen.

OVNSBAKT PANNEKAKE

Denne slår vanlig pannekake ned i støvlene! Lager seg selv i ovnen og er aller best når den serveres rykende varm. Ha gjerne med både bringebærsylt, blåbær, banan og nutella til pannekaken. Mums!

SØTPOTETSUPPE MED CURRY

En av de beste suppene jeg har smakt! Server suppen mens den er rykende varm og ha gjerne varme baguetter som tilbehør og en dæsj rømme i suppen.

🐣 🐣

12 kommentarer

 1. Hei😀 Fra en serie elsker til en annen… kan virkelig anbefale 9-1-1. Tror du vil like den!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Monica! 😀

 2. Hei Kristina, jeg vet du ikke ønsker å blande blogg og podcast, men jeg har forsøkt å sende dere melding uten å få svar, så derfor legger jeg inn en kommentar her 🙂 Belinda har tidligere snakket om å være frivillig barneløs, men de siste ukene har hun snakket mer og mer om en potensiell fremtid med biologiske barn, hva har endret seg? Hadde vært interessant å høre om den prosessen 🙂

  Ellers vil jeg ønske deg en god påske =) Selv skal jeg bruke den på å vaske ned leiligheten og pakke ut boden, kjempe kjedelig, men deilig når det er overstått 🙂

  1. kristinaandersen

   Skal notere ønsket ditt LH <3 Så deilig med nedvask av leilighet, er jo såå deilig følelse når man er ferdig 😀 God påske kjære deg <3

 3. Hei. Såg det var bålbrenning på snap i går. Vil bare minne deg på det nasjonale bålforbudet som tredde i kraft i går, 15. april. https://www.norskfriluftsliv.no/pa-sondag-starter-balforbudet/

  Ha ein fin kveld!

  1. kristinaandersen

   I know <3

 4. Hvor er den fine, hvite, runde ildfaste forma de fra? Som du har laget ovnsbakt pannekake i 😀 <3

  1. kristinaandersen

   Det er stekepanne, fra Eva Solo trooor jeg 🙂

 5. Åhh nå ble jeg sulten!! Men et (kanskje dumt) spørsmål: hvordan bretter man kanelbollene? De blir så fine når de ser ut sånn som dine!

  1. kristinaandersen

   Google «fletting av kanelboller» så får du opp filmer. Det gjorde jeg, funket helt gull 😀

 6. Jeg må le litt. Jeg så først bildet av kanelknutene og tenkte at dette må jeg lage i morgen. Og så kom bildet av brytebrødet og jeg tenkte at dette måtte jeg i alle fall prøve ut. Og så kom den pulled pork- tacoen, for ikke å snakke om søtpotetsuppa. Jeg ble så inspirert av matbildene dine! NAM

  1. kristinaandersen

   Hahaha leeer!! Så GØY å lese kjære deg <3 Håper du vil like oppskriftene 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *