I HELGEN HAR JEG

.. Tatt tidlig helg på fredag og kjørt avgårde på hyttetur. Finnes det noe mer avslappende enn hyttelivet, dere? Det er jo bare helt magisk med den roen man får når man kommer seg bort litt og inn på ei hytte. Kjenner jeg fortsatt er irritert på meg selv og lillebror som nektet å være med mine foreldre på hytta vår når vi var ungdommer, og sørget for at den ble solgt siden den ikke ble brukt. Nå skulle jeg derimot brukt den så ofte som mulig hvis vi hadde hatt den. Ting forandrer seg og godt er det.

.. Spist alt for mye god mat og godteri. Men det er jo påske og alt er lov? 😅 Et lite tips til alle som elsker toppris-sjokoladen: dere må kjøpe varianten som heter småbiter. Helt sjukt god!

.. Startet å se på Viaplay sin nye serie Wisting og blitt helt frelst allerede etter første episode. Men så ble jeg skuffet når vi oppdaget det bare var kommet ut to episoder og at neste ikke kommer ut før onsdag? Haha, noe så ugreit! Etter hva jeg har forstått til nå handler den om en seriemorder som har byttet identitet og lurt seg unna FBI i 20 år. Helt i min seriegate, jeg elsker jo krim jeg virkelig må følge skikkelig med på. Er det forresten noen av dere som har tips til god påskekrim? Uansett bør dere sjekke ut Wisting, til tross for at det ikke er bingemuligheter enda.

.. Vært på gårdsbesøk og kost med verdens skjønneste tåtelam. Noe så koselig! Vi dro avgårde med Hilde og kjæresten, og ble på gården hele søndag formiddag. Der ble vi møtt med kaffe, vafler og kake av familien Jeppestøl og jeg konkluderte nok en gang med at jeg gjerne skulle flyttet inn der. For noen fine, snille og gjestfrie mennesker de er! Lykkebarometeret mitt når toppen når jeg er der.

VERDENS BESTE HELG

Har dere sett noe så nydelig? Finnes ikke noe mer uskyldig eller skjønt enn lam! Det ser jo ut som de smiler hele tiden og jeg smelter bare helt for disse små dyrene. Mål denne måneden: få lurt meg til å ha et lam i hagen i ett par timer. Jeg har såå lyst å passe disse to tåtelammene bare litt, haha ♥ Nå skal jeg jobbe meg inn i uka noen timer her, før jeg stikker avgårde til Belinda for å spille inn ukens podcast. Ønsker dere en fiiin start på mandagen! Og forresten! Har du påskeferie nå, eller er det jobb frem til onsdag? Kjekt for meg å vite litt hva dere gjør, godtfolk! Stor klem ♥

53 kommentarer

 1. Helga hørtes nydelig ut!

  Jeg må bare tipse deg om serien De Dag på NRK!! Belgisk/nederlandsk serie om et gisseldrama i bank. Annenhver episode er fra politiet sin side, også fra ranerne og gislene. Flyter skikkelig bra og er spennende hele tiden, jeg hadde hjertet i halsen ofte for å si det sånn! Vil si det er en blanding mellom La Casa de papel (money heist/papirhuset) og Broen. Denne er jeg overbevist om at du sluker og elsker altså, 10/10 krim! <3

  1. kristinaandersen

   Ooooh den hørtes spennende ut!! Takk for tips Marie, den må sjekkes ut 😀 EEELSKER god krim!!

 2. God mandag fine, gode, nydeeelige deg! <3 Så utrolig koselig, ser ut som du har hatt en magisk helg. De lammene, dåner. SÅÅÅ nusselige, skjønner godt du vil ha dem hjem på lån i hagen, haha..
  Denne frøkna har påskeferie, så vi drar til Geilo, skal kose oss gløgg på hytten, elska hyttelivet! Ski og masse kos i solveggen med heeele familien <3 Håper du får en magisk påske, kos deg masse og slapp av du også! Hva er dine planer?

  1. kristinaandersen

   Sant vel, de er jo bare verdens skjønneste <33 Og guuud så deilig med tur til Geilo Lisa, det hørtes helt magisk ut 😀 Her blir det bypåske, fint det også selv om jeg gjeeerne skulle vært til fjell. God klem, og kos deg en HAUG <3

 3. Hei Kristina!
  Det virker helt fantastisk – fikk lyst til å gjøre det selv 😃
  Jeg er på jakt etter en sort hettegenser og syntes den du hadde på så fin ut. Hvor er den fra? ☺️

  1. kristinaandersen

   Det er joggetøy fra Puma 😀 Klem!

 4. Hei! Vet ikke om kommentaren min har vårte publisert. Lurer på hva du har gjort får å få håret lysere?? Har du stripet eller bleket det eller? 🙂 veldig fin farge!

  1. kristinaandersen

   Jeg har avfarget og stripet i to omganger med tynne striper 😀 Takk! <3

 5. Digger at du skriver vi🥰🥰🥰

  1. kristinaandersen

   Haha!<3

 6. Anbefaler deg å se blindspot på viaplay! Også en fbi type serie, utrolig spennende.

  1. kristinaandersen

   Blindspot har jeg sett, den er superbra 😀

 7. Endelig innlegg igjen ! Utrolig fine lam, dyr er så herlige <3 Jeg skal jobbe til og med fredag før det blir noen dager påskefri. Gleder meg til det 🙂

  1. kristinaandersen

   Sant vel, dyr er det beste med verden <3 Så deilig med noen fridager Linn, da må du kose deg en haug 😀

 8. Har du sett quicksand på netflix? 6 spennende episoder om en skoleskyting i Sverige..helt syyykt bra og MÅ ses av alle! 😀

  1. kristinaandersen

   NEI! Tenkte å starte på den ikveld, har fått så mye tips om den 😀

 9. Det hørtes ut som en nydelig helg! Her er det jobb fram til onsdag, litta svipptur på hytta i et par dager, før jobb til helga igjen. Sånn er turnuslivet 😅 Men skal nok bli noen fine påskedager selvom 😁🐣

  1. kristinaandersen

   Flinkis 😀 Påske er så koseliiig!

 10. Skal jobbe skjærtorsdag og langfredag. Så tar meg en liten påskeferie frem til torsdag 🖤 Ønsker deg en fin påske!

  1. kristinaandersen

   Så deilig MB, alltid godt med noen fridager <3 Kos deg en haug!

 11. Wisting er så bra. Men kommer torsdager og ikke onsdager. Gleder meg til mer derfra. Likegreit at ikke alle episodene er ute ennå,jeg blir jo bare sittende og skal bare se mer og mer :p i går så jeg alle 8 episodene av den som dreper-mørket på viaplay. Sykt spennende og nervepirrende serie! Gleder meg også til Cheat som kommer på TV2 på onsdag 🙂 påskekrim frelst jeg!

  1. kristinaandersen

   Ååååh, enda en dag å vente da.. Haha, så irriterende!! Takk for litt serietips da Jeanette, skal google disse 😀 Er så gøy med krim altså!

 12. Kan du spørre venninna di hvor jakka er kjøpt?:-D Kjempefin!

  1. kristinaandersen

   Adidas <3 Den er så fin at jeg må kjøpe den selv 😀

 13. Kristina!
  Jeg har aldri hørt på noen slags pod før, men nå når det er påske og jeg har litt etterlengtet fri så bestemte jeg meg i helga for å begynne å høre på podden til deg og Belinda. Fantastisk!! Jeg ler, jeg gråter, og jeg koser meg gjennom hver eneste episode! Til nå har jeg hatt dere på øret mens jeg peser opp på fjellet, soler meg på verandaen, og ikke minst: når jeg gjør husarbeid! Kjæresten synes at jeg er psycho som vasker og rydder så mye, men etter å ha hørt på dere så skjønner jeg at jeg at dette faktisk er heeelt normalt! 😂
  Gleder meg til resten av episodene, keep up the good work! 👏👏

  1. kristinaandersen

   Åååå herregud så koselig!! Blir SÅ glad for sånne tilbakemeldinger 😀 Tusen takk E <3

 14. Du mååå se quicksand! Utrolig spennende serie i 6 deler, som jeg slukte på en kveld 😆

  1. kristinaandersen

   Takk for tips! Vi skal starte på den ikveld 😀

 15. Jeg jobber til og med onsdag, så er det ferie resten av påsken 😊🐣

  1. kristinaandersen

   God ferie kjære deg <3

 16. Hey!!
  Husker du nevnte på at du skulle slutte å snuse, og lurer på hvordan du har klart deg? haha, hilsen ei som også prøver å slutte.

  1. kristinaandersen

   Fisher mans friend under leppa og stahet + veddemål med fyren… Haha!! Lykke til <3

 17. Så deilig med hyttetur! Aldri hatt en hytte men det er helt himmelsk når man får anledning til å dra. Jeg er på vei til Canada i en uke. Spennende! God påske!

  1. kristinaandersen

   Ååå så gøy!! God tur Josefine 😀

 18. Tusen takk for koselig besøk i går 😍 Regner med vi ser dere snart igjen 🤗

  1. kristinaandersen

   Det gjør dere uten tvil Målfrid <3 Takk for en så fin dag hos dere!

 19. Takk for serietips – passer utmerket i disse påsketider! 😄

  Her er det jobb frem til onsdag, så suser jeg hjem til kysten på et par dagers ferie, med hele storfamilien samlet – det gleder jeg meg skikkelig til!
  Ønsker deg en strålende uke – og god påske når den tid kommer 💛

  1. kristinaandersen

   Så utrolig herlig Nina, familietid er det beste! Kos deg en haug <3

 20. Elsker at du filmer på snap at dere brenner bål når det ikke har regnet på over 3 uker og det er varslet skogbrannsfare….. Satser på det går fint for dere, men det er ikke lov og ikke minst veldig stor fare for at dere starter brann når det er slik som nå…

  1. kristinaandersen

   Fikk vite det etter bålet var tent.. Vi slukket det helt med vann før vi dro og alt gikk fint 🙂

 21. Ser du kosa deg i dag på snap, meeeeen, du vet vel at det er bålforbud?

  1. kristinaandersen

   Fikk vite det etter bålet var tent.. Vi slukket det helt med vann før vi dro og alt gikk fint 🙂

 22. Har du sett killing Eve på HBO? Så sesong 1 ( bare 6-7 episoder) og de 3 første episodene av sesong 2 på en dag. Ble helt frelst og så fascinert av hovedpersonene. For deg som digger krim, psykologisk triller og grace Anatomy vil nok denne også falle i smak!

  1. kristinaandersen

   ER SESONG TO UTE? Omg!! Den serien er FOR bra!

 23. Fine lam. Snart er de vel i matbutikken 😢

  1. kristinaandersen

   :(((

 24. Jeg er også Wisting fan.
  I dag er min siste jobbedag før påskeferie. Det blir herlig. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Så herlig Anja, nyt ferien din <3

 25. Hørte i podcasten at du har slutter å snuse, jeg sluttet for noen dager siden og sliter så sykt! Er utrolig sliten og trøtt hele tiden, har du noen tips til hvordan du klarer å holde deg?
  God påske 🐣

  1. kristinaandersen

   Jeg holder meg kun fordi jeg er sta, haha! OG bruker fisher mans friend under leppa når det holder på å klikke for meg, det hjelper faktisk skikkelig. Heia deg Anna, you can do it <3

 26. Spørsmål som hadde vært gøy du kunne kanskje laget innlegg på: hva føler du at pengene er mest verdt (for deg) å bruke på? Feks mine er hudpleie, spotify og klær. Unødvendig er diesel, notatbøker og telefonregning haha.

  1. kristinaandersen

   Gøy tips! Dette skal jeg få til 😀

 27. Verdens søteste små dyr <3 Jeg jobber på et sykehus hele helgen, ingen påskeferie her 🤔 Ønsker deg ei fin helg 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *