UKENS KJØLESKAP

Jeg har fylt opp kjøleskapet igjen, endeliiig! Etter nesten to uker med kun redbull, skyr og byggrynslunsj i sikte, var det på tide å ta tilbake gleden med fult kjøleskap.

UKENS FAVORITTER

For en lykke! Min nye avhengighet er de små tomatene dere ser helt øverst, herreguuud så gode de er. Går å spiser på de hele dagen, og er selvfølgelig stolt over meg selv mens jeg gjør det. Tomater er jo råsunt, så det er ganske unormalt til meg å være at jeg faktisk spiser de som snacks… Haha! Ellers har jeg helt hangup på orange redbull om dagen, sjokomelk i alle varianter og solo super. Topp tre ting av drikke som alltid må være i kjøleskapet. Har vi noen felles favoritter? ♥

46 kommentarer

 1. Sjokomelk er jo det beste! Litago Uten er kjempegod, men har du smakt den nye fra Tine? Kommer i 1l-kartong, heter Lett Tinemelk Sjokolade. Den er seriøst den beeste jeg har smakt, slår alle varianter 😁

  1. kristinaandersen

   Neeei, men gjett om jeg skal kjøpe den i morgen og teste 😀

 2. Felles favoritt: sjokolademelk i alle varianter! Kunne drukket det til alle måltider 😉

  1. kristinaandersen

   SÅ ENIG! Sjokomelk er livet <3

 3. Hei! Hva har du gjort får å få håret lysere? Har du stripet det eller knepet oppi bleking eller noe annet? Utrulig fin farge 😍

  1. kristinaandersen

   Takk Jeanette 😀 Det er stripet i tyyyynnneeee striper, og tatt skyll over der igjen. Ring Studio Alf Kristiansand og spør etter Elaine hvis du vil vite akkurat hva, hun vet bedre enn meg <3

 4. Likte ukens pod veldig godt og tok meg selv i å gråte litt fordi det var så fint å høre om deg og pappaen din!

  Men! 3 annonseinnlegg ila én pod? Det blir for mye og litt kjedelig å høre på. Det holder med 1! 🙂

  1. kristinaandersen

   Så koselig Marte, tusen takk for fine ord <3 Angående annonser på podden så er det faktisk normalt å ha to til tre i en episode. Vi kommer nok til å ligge på to fremover, men noen ganger også tre 🙂 Podden tar ekstremt mye tid for oss begge, så inntenkt på den må vi nesten ha for at dette skal lønne seg..

  2. Veldig enig Marte! Du kommenterte akkurat det jeg tenkte. Elsker podden(takk for at dere lager, Kristina, virkelig!) men det blir litt for mye reklame med 3 av det. Skjønner selvsagt at det må være litt reklame, men ja, 3 er kanskje litt i overkant for at det skal kunne bli en bra lytt. Jeg velger aktivt å høre på de med litt mindre reklame rett og slett fordi det gir en bedre lytteropplevelse at det ikke blir avbrutt hele tiden ☺️

   Skjønner at det tar mye tid å lage podd, men samtidig tenker jeg jo også at podden gir dere mye mer oppmerksomhet til blogg og Instagram, da – jeg visste ikke hvem Belinda var engang liksom, nå følger jeg henne på instagram hver dag og har også begynt å lese bloggen din helt fast igjen hver dag – så det drar jo også mer folk inn på reklamen der, så sånn sett må det vel være noe lønnsomt uansett! 😊 Håper ikke du tar dette som kjip kritikk, Kristina, er bare ene og alene for å dele mening om hvordan jeg som fast lytter synes podden kan bli enda bedre! Klem!

   1. kristinaandersen

    Skjønner helt hva du mener Stine <3

 5. Det er kjøleskapet sitt det 😍 har du fortsatt disse to hvite lyktene som står ved tv benken i dette innlegget?https://www.kristinaandersen.no/2016/07/29/velkommen-hjem-til-meg/
  I så fall er jeg interessert i å kjøpe 😄😄

  1. kristinaandersen

   Jaa, men de er ikke til salgs.. Haha, sorry <3

 6. leverpostei, egg, frukt og grønnsaker og kvitost er felles, ellers ikkje særlig mye 🙂 hater light saft og brus og light punktum. Blir så veldig kvalm 🙁 🙁
  Tror kanskje eneste ganger manglende sukker er ok er i syltetøy der bærene ofte er søte nok 🙂

  Liker aller best at grønnsaker og frukt og bær er som de er 🙂 😀 elsker sånt <3 ha en super kveld med fullt kjøleskap 😀

  1. kristinaandersen

   nyyyt torsdagen Lin 😀

 7. Hva skjedde med at her om dagen skrev du at du hadde blitt så sunn i matveien? Ser ikke sånn ut på dette kjøleskapet :p

  1. kristinaandersen

   Ser vi samme kjøleskap eller? :p

   1. Tror Lina tenker på at det er veldig mye med kunstig søtning her. Skyr, brus, saft, redbull osv. Det er jo ikke akkurat sunt😝
    Men ser jo frukt, grønt og egg her da😄

  2. Skal du komme å sjekke mitt kjøleskap? Jeg kaller meg sunn dersom det ligger et pose med ferdig oppkuttet salat i skuffen, ellers er kjøleskapet mitt fylt opp med sjokoladeplater, masse brus og godt pålegg som det ikke står noe om at det er det slankeste som kan finnes. Så om kjøleskapet til Kristina ikke er sunt nok – kan jeg da spørre hva som er i ditt? 😎 Vannflasker og brokkoli?

   1. kristinaandersen

    HAHA!! <3 you

  3. Haha! Vis meg den ene seriøse studien hvor søtstoffer er livstruende eller sykdomsrelatert på noen som helst måte 😅 Her er det masse bra næringsstoffer, det er variert og det er masse smakfull mat – å ha en fristende og god matopplevelse er like viktig som innholdet i maten! 😊

 8. Har helt dilla på Solo super selv, så jeg hamstra fra Joker denne uken, for de har tilbud 😀 Ellers har jeg dilla på popcorn, perfect salt snacks, nam!

  1. kristinaandersen

   Er det sant? Wuhu, da skal jeg dra dit i morgen 😀 Og jaaa, popcorn er alltid en slager!! MUMS <3

 9. Elsker når du deler denne typen innlegg, og skal selv gå til innkjøp av redbull orange å teste denne ut! Ha en fin kveld! <3

  1. kristinaandersen

   Gjør det, den er såå god 😀 Nyt kvelden din du også <3

 10. Redbull, brus, sjokomelk og byggrynslunsj er ikke «sunt» 😅

  1. kristinaandersen

   Takk for at du deler din mening 🙂

  2. Eh jo? Å drikke brus og sjokomelk uten sukker er tommel opp!

 11. Kan du ha et innlegg om kveldsmat? 😇

  1. kristinaandersen

   Ja, absolutt! Takk for gøy tips Johanne 😀

 12. Åååå, elsker orange redbull <3 drakk en om dagen før på jobb, men nå som jeg er gravid må jeg jo holde meg unna dem;( så gledings til å drikke den igjen 🙂

  1. kristinaandersen

   Skjønner jeg godt du gleder deg til Ulrikke, haha! Den er seriøst for god 😇

 13. Kan du begynne med å skrive opp hva handelen kostet? Synes alltid det er interessant, også som alene mamma som lever etter budsjett.

 14. Fylte opp i går (og vasket kjøleskapet, endelig!) etter lengre ferie, med blant annet de samme tomatene, de er fantastiske! Men, du minnet meg på nå at jeg glemte solo super! Skriver det på listen over dagens gjøremål, haha 🙂

 15. Hei Kristina! Først må jeg bare si at jeg elsker podcasten deres, fantastisk bra 👏 Når det er sagt så må jeg si at bloggen din skuffer litt om dagen, det er veldig fint at du er forelsket og jeg har forståelse for at du er opptatt med «fyren» som du så fint kaller han, men folk går vel på jobb selv om de er forelsket?😅 Bare en liten påminner om at du har værtfall en leser her som savner litt mer hverdagsinnlegg for tiden.. Ønsker deg en fin påske ❤️🐣

  1. kristinaandersen

   Hehe, I know I know Trine.. Skal ta meg selv i nakken 🙂 God påske kjære deg <3

 16. Såå deilig med fult kjøleskap! Beste følelsen 😀

  Et serietips til deg om du ikke allerede har sett den:
  «This is us», den ligger på Amazon Prime! Akkurat sett ferdig sesong 1 og den er sååå nydelig! Anbefales virkelig <3 Ha en fin lørdag!

  1. kristinaandersen

   Sett den! Såå fin serie <3

 17. Spiser frokost og lunsj på jobb, så mitt kjøleskap er desverre ikke like fullt og fristende som ditt.
  En ting jeg lurer på er hvor mye energidrikk du drikker? Blir det en boks et par ganger i uka, en hver dag eller flere om dagen? 🙂

  1. kristinaandersen

   En boks hver dag akkurat nå, hehe.

 18. så mye godt! 😀

 19. Har du ledig blogghelg igjen? 🙂 Syns du skrev for en stund siden at det bare var hver 6. mnd?

  1. kristinaandersen

   Jeg kommer til å ta helgefri iblant jeg også, slik som de fleste mennesker har.

 20. Kristina! Rotet meg borti din mors instagramkonto her om dagen (haha) og bet meg merke i alle de fantastiske matrettene hun lager. Mulig at du kan dele noen av oppskriftene på bloggen din?😍

  1. kristinaandersen

   Haha, nå blir hun fornøyd 😀 Og ja, det kan jeg spørre om hun vil være med på <3

 21. Tomatene blir ti ganger bedre hvis de ikke står i kjøleskapet👍☺️

 22. Du Må ha tomatene stående på kjøkkenbenken, de blir mye fortere vassne og mister masse smak i kjøleskapet, så fra benken smaker de myye bedre 😀

  God påske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *