ONSDAG, KJEFTING OG MØTER

I dag er det onsdag og den store møtedagen, alltid like gøy! Eeegentlig skulle jeg hatt med meg Belinda rundt litt i dag, men podpartner’n måtte til Oslo – så da styrer jeg skuta alene. To møter er unnagjort, så derfor syklet jeg en raskt tur innom leiligheten for å si hei til dere før jeg skal avgårde igjen. Skal jammen ikke stå på dette med å være produktiv om dagen, si!

H A P P Y  D A Y S

Fordelen med å bo sentralt her i byen er uten tvil at jeg sykler til og fra alle steder på maks to minutt. Jeg elsker det! Det jeg derimot ikke elsker er de eldre menneskene som kjefter på meg når jeg sykler i gatene. Skjer seriøst nesten hver eneste dag at noen roper etter meg at jeg ikke må sykle. Hva er egentlig greia, er det noe jeg ikke har fått med meg? Er det ikke lov å sykle i gågater plutselig? Blir helt stressa og i tvil hver eneste gang det skjer, selv om jeg innerst inne vet at man kan vel søren meg sykle der man vil så lenge man ikke er helt villmann? Flaks at jeg er så glad i gamle mennesker sier jeg bare. Sånn selv om de ikke liker verken meg eller sykkelen min særlig godt om dagen… 😅

Ellers har jeg hatt noen skikkelig fine dager, koser meg så for tiden og er så glad for at våren endelig har kommet for fult! Hvis dette været fortsetter så er det jammen ikke lenge til de japanske kirsebærtrærne utenfor her begynner å blomstre, og deeeet gleder jeg meg ihjel til. Et av høydepunktene er jo når gata mi står i full blomst! Bra for både meg og bloggen det, hehe..

Nå må jeg løpe videre her, men vi snakkes igjen snart ♥

35 kommentarer

 1. Hei! Så vidt jeg kan huske så er det ikke lov å sykle i Markens gate. Tror det skal være skiltet med forbudsskilt 😅 hehe, mange som sykler der likevel, så ikke alltid så lett å få med seg

  1. kristinaandersen

   Jaa, alle gjør det jo :/ Men daa vet jeg det egentlig ikke er lov, hehe..

 2. Haha, om du sykler via Markens så er det ikke lov, det er skilta. Kun etter kl 17 eller noe.

  1. kristinaandersen

   Litt av en rebell jeg som har syklet der hver dag i åtte år…. 😂😂 Huff!

 3. Japanske kirsebærtrær må jo bare være det fineste som finnes! Jeg prøvde bunaden min i dag,skal bruke den i mai i en konfirmasjon,men tror du ikke den var for trang?! 😮 skikkelig nedtur, så blir ikke mye kos på meg denne påsken! Her blir det trening og sunn mat kjenner jeg

  1. kristinaandersen

   For en nedtur Jeanette!! Men bare å gønne på med bra mat og aktivitet, så smetter du inn i den igjen skal du se 😀

 4. Det er ikke lov til å sykle i gågata nei.. hehe

  1. kristinaandersen

   😂😂 omg

 5. Hvis det er Markens du sykler i så er det faktisk ikke lov, er skilter der om sykkelforbud 🙂 Jeg unngår bare Markens eller går av sykkelen om jeg må nedover der.

  1. kristinaandersen

   Da har jeg lært noe nytt i dag, haha!

 6. Hvor er genseren fra?😍

  1. kristinaandersen

   nakd 🙂

 7. Det er forbudt å sykle i Markens mellom 10 og 16, så her er det absolutt du som har gått glipp av noe. Hehe.

  1. kristinaandersen

   Men alle bare gjør det likevel?! Hjelp, haha! Nå er det slutt på det her i hvert fall😂

 8. Du har ikke lov å sykle i Markens, nei!😱😅 Ta Kirkegata istedet!😉

  1. kristinaandersen

   Herre, haha! Da blir det Kirkegata fremover 😂

 9. Hvorfor er det ikke lov å sykle i en spesifikk gate? Ble veldig nyskjerrig nå😂

  1. kristinaandersen

   Tydeligvis sykkelforbud..

 10. Hvor er leo-tørkleet ditt fra?😍😍😍

  1. kristinaandersen

   Husker ikke merke, det er ikke nytt 🙁

 11. Leser bloggen din hver dag, ler og gråter meg gjennom podden deres hver uke🙂 men jeg må bare få si at slik du har håret nå, i den fargen er du aldeles smashing🤗 fortsett den strålende og inspirerende jobben du gjør.
  Å så må jeg bare si at du rørte meg til tårer når du fortalte om Øyvind på podden, jeg er selv bonusmor til to gutter i tenårene, ikke alltid like lett kan en si, men du inspirerte meg til å være en enda bedre bonusmor❤

  1. kristinaandersen

   Ååå for en fin kommentar å få, nå ble jeg skikkelig glad!! Tusen takk Silje <3

 12. Skulle kommentere at det ikke var lov jeg også, men ser du har skjønt det allerede. Selv fikk jeg vite det på ungdomsskolen da ei venninne og jeg syklet og en gammel mann sparket i syklene og freste at det ikke var lov. Haha, merket da at de gamle kan være litt krasse noen ganger. Men forstår jo at det kan være skummelt med en sykkel i fart når du ikke forventer det.

  Ha en fin dag, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Herre, haha! Det skjedde faktisk meg også for to år siden, ble helt i sjokk :p Så da blir det trilling av den fremover i gågaten, hehe. Ha en fin torsdag Elin <3

 13. Sykler du forresten med hjelm Kristina?

  1. kristinaandersen

   Skal jeg sykle langt, så ja. Men til bysykling, nei 🙂

 14. Er jo en GÅgate. Men da har du og resten lært. 😉

 15. Hvor er det fine tørkle på vesken din fra?

  1. kristinaandersen

   Åh, det er to år gammelt :/ Husker ikke merke <3

 16. Så rart med sykkelforbud, hjelpes 😅 Men sprekt er det uansett å sykle, kanskje du kan gå av sykkelen og trille den på akkurat den gaten istedenfor?🤔 God torsdag til deg 😄

  1. kristinaandersen

   I know, haha! God torsdag Anya <3

 17. Hvor er den fine vesken fra? 🙂 PS: Ukens høydepunkt er definitivt podcasten deres. Og du er så søt og klønete når du prater om ting du egentlig ikke vil prate om. Hehe. Men utrolig herlig å høre at livet smiler på alle områder for deg om dagen 🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå så koselig å høre!! Jeg døde inni meg denne episoden her…. 😅 Vesken er fra Celine. Klem1

 18. Måå bare tipse deg om tidenes serie, Quicksand på Netflix!! Sikker på at du kommer til å elske det, jeg slukte hele serien på én dag 😀

  1. kristinaandersen

   Åh takk for tips Ingrid! Må få sjekket den ut 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *