MIN FASTE FROKOSTRUTINE

Jeg har kanskje vært helt ute å kjøre med treningen de siste fem månedene, men til tross for det så har kostholdet mitt vært helt prima. Veldig merkelig sånn med tanke på at jeg hele livet mitt har vært rå på trening og heller ganske dårlig på kosthold, hehe. Men nå er altså rollene snudd om og selv om jeg savner å være flink med trening også, så trives jeg mye bedre med meg selv når jeg har et sunt og godt kosthold som tilfører kroppen masse bra.

 MIN TALLERKEN ER LASTET MED ..

blomkål, brokkoli & tomat.
paprika, gulrot & egg.
smoothie laget på en skyr, bringebær,
spinat, rødbeter og avokado.

Dette har vært min faste frokost/lunsj de siste ukene, og jeg er så glad jeg en dag i januar fant ut at jeg skulle bli flinkere til å få i meg grønnsaker. Det har jo alt å si på energien! Nå må jeg bare få gang på treningen også, så så skal jeg si meg strålende fornøyd med egen innsats. Jeg er faktisk straks på vei for ukens andre økt, i dag blir det 40 minutt på mølla og styrke på underkropp. Bare å henge i, så blir det nok gøy igjen før jeg vet ordet av det! 😅💪🏼

27 kommentarer

 1. Smaker du rødbetene i smoothien? 🙂

  1. kristinaandersen

   Nei, ikke i det hele tatt hvis du f.eks tar litt funlight saft i sammen med vann. Kamuflerer hele smaken 😀

 2. Du trenger ikke hårpiller eller pulver til huden hvis du spiser så sunt som dette 😉

  1. kristinaandersen

   Sier hvem? 🙂

   1. Hehe, du lurer vel ikke oppriktig talt på det.

   2. kristinaandersen

    Jo, utdyp gjerne hvorfor du mener et måltid ila en hel dag gir meg alt jeg trenger av vitaminer og mineraler 🙂

 3. Ingen pod i dag? :O

  1. kristinaandersen

   Jo, den ligger ute nå <3 Tekniske problemer på morgenen, men tror det skal være helt løst nå 😀

 4. Velger du bevisst lavkarbo, og isåfall hvorfor? Ikke ment som kritikk, kun av nysgjerrighet.😊Finnes jo veldig mange meninger rundt dette med kosthold.

  1. kristinaandersen

   Lavkarbo? Absolutt ikke 🙂 Spiser vel egentlig alt. I dag ble det det du ser til frokost, smoothie til lunsj og nachos senere i kveld til middag liksom. Så ingen lavkarbo her i gården :p

   1. Ok, skjønner – høres fornuftig ut!😊 Må forresten også si at du gjør en god jobb med bloggen, selv om du selv føler at det går trått innimellom. Tror ikke noen av oss som ikke driver med det egentlig skjønner hvor arbeid som ligger bak. Og podden til deg og Belinda er fantastisk – tirsdag er vel eneste dagen jeg virkelig gleder meg til å stå opp!👍😄

   2. kristinaandersen

    Så god du er! Tuuusen takk for så fine ord HB <3

 5. Hvis du virkelig mener det, så…. du skriver at kostholdet ditt har vært «helt prima» i det siste. Folk som har et «helt prima» kosthold trenger ikke kosttilskudd (så lenge vi snakker om prima næringsmessig). For eksempel dekker 100g egg mer enn dagsbehovet for vitamin B12, og grønnsakene du har på tallerkenen inneholder nok mer enn daglig behov for C-vitamin (vanskelig å si hvor mye mat det er der..men spesielt paprika er rikt på C-vitamin.) Og dette er jo bare frokosten din, hvis den er representativ for kostholdet ditt generelt, så kan jeg ikke skjønne hvorfor du trenger piller. Neste gang du reklamerer, så sammenlign gjerne piller og pulver med kosthold;-) Dette føler jeg uansett blir en avsporing, og jeg tror nok du også egentlig vet mer enn du fremstiller det som i kommentarene dine her. Det er ikke meningen å krangle på hva du velger å spise/ta av kosttilskudd, jeg synes bare det er så unødvendig at unge, freshe, sunne mennesker skal reklamere for produkter vi strengt tatt ikke trenger. Du spiser jo sunt, og jeg synes det er suverent at du deler denne frokosten. Fortsett heller å fronte fargerike, sunne måltider! Piller klarer vi oss uten om vi spiser grønnsaker, fisk, ost, egg og generelt ren og sunn mat:-)

  1. kristinaandersen

   Takk for at du deler din mening Anita 🙂 Selv heier jeg på masse bra og sunn mat, rom for å kose seg og kosttilskudd hvis man føler for det. Sistnevnte er jeg avhengig av 🙂 Ha en super onsdag!

  2. Helt enig enig med Anita! Er så lett å bli forvirra og tro at pulver gjør huden finere, eller at en pille om dagen gjør håret lenger. Det reklameres jo over alt for slike typer kosttilskudd. Men til syvende og sist vil jeg tro det er summen av alt man putter i seg gjennom dagen, mosjon, frisk luft og hvordan man har det med seg selv som avgjør hvordan og hva man «utstråler».

 6. Blir du ikke sulten av å bare spise det der til frokost og smoothie til lunsj? Bare lurer for trenger mattips selv:-) Det så veldig godt, tror bare det hadde blitt for lite for min del i en aktiv hverdag. Det finnes forresten haugevis av forskning på mat, vitaminer og mineraler. Et kjapt søk så finner du det:-)

  1. kristinaandersen

   Dette er kun et måltid, ikke frokost OG lunsj 🙂

 7. Kom på i kveld at jeg ikke hadde tatt the solution enda, så jeg helte bare posen oppi Pepsi max glasset mitt.. og fy fader, dårlig ide! 😅 The solution og kullsyre – ikke bra kombo!

  1. kristinaandersen

   HAHAHA!! Har hørt fra flere at det ikke funker 😅

 8. God morgen! Jeg eeeelsker frokost! Uansett hvor i verden jeg er, så gjelder morgenstund og frokost. Frukt, grovt brød, te eller kaffe, masse grønnsaker og ferskt pålegg! Yummy! Blei inspirert av smoothien! Å dele frokost- tiden med noen er selvfølgelig hyggelig, men jeg elsker å ha den tiden for meg selv! Ha en strålende dag!

  1. kristinaandersen

   Så herlig Josefine 😀 Elsker frokost selv! ha en super onsdag 😀

 9. Yes! Endelig kom litt mattips fra deg🤩 Det er så utrolig inspirerende å lese bloggen din! Du har gitt meg inspirasjon så mye inspirasjon! Prøver å få et sunt kosthold, så er ekstra spennende å se hva andre spiser. Apropo poddepisoden denne uken.. hands down! Fy flate å rå dere er!! Ha en super uke💛

  1. kristinaandersen

   Åååå nei så irriterende Guro! Det som er så vanskelig med bunad, det er ikke mye å gå på… Haha!! Kjør på med sunn mat og masse bevegelse, så smetter du nok inn i den skal du se 😀

 10. Emilie Madeleine

  Hei Kristina☺️ Tenkte ej skolle tipse dej om at ny sesong ta Chigago Fire kjeme på Viaplay i juni😃

  1. kristinaandersen

   OMG <333 gleder meg!!

 11. Så deilig med litt frokost inspirasjon! Smoothie er jo en perfekt måte å få i seg både frukt og grønnsaker om man er dårlig på nettopp dette. Selv lurer jeg ofte i ting som både cottage cheese, chiafrø og spinat i smoothien til min mann, hehe.. :p

 12. For et inspirerende innlegg!! Spiser en del grønt selv, men mest til middag.. Kjenner at jeg skal innføre litt mer grønt til frokost og lunsj også! 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *