PÅ TIDE Å VÅKNE TIL LIV

Inneholder annonselenker.


Som sikkert alle har forstått har jeg slitt litt med bloggsperre de siste ukene, men i går fikk jeg nok av meg selv. Så jeg stod opp 07.00 på en søndag og jobbet frem til klokken to. Gikk på søndagstur med Celina og Noah, og jobbet videre frem til kvelden. Deeeilig å kjenne motivasjonen våkner litt igjen og at sperren kan slippe litt tak. Så hei, mandag! Jeg er så klar for denne uken og klar for å ta i et skikkelig tak med både jobb, trening, blogg og pod. Lets go!

jakke her / bukse her

Dere eeelsker jo når jeg tipser om joggedresser, så jeg tenkte å kjøre en runde to når jeg først tok bilder i dette settet, hehe. Dette er en favoritt jeg kjøpte i USA for første gang, men etter fire år var det på tide med en ny. Settet er fra Nike, og det er så utrolig digg! Tynt og godt stoff som er så mykt mot huden, i tillegg er joggedressen så fresh at jeg lett løper på butikken i den liksom. Både bukse og jakke er helt normale i størrelsen, jeg har medium i begge deler.

H E Y  M O N D A Y

Ellers er denne mandagen fullspekket, men først ut står en tur på trening. Nå skal jeg i gang igjen med dette også, typisk meg å ta skippertak på alt når jeg først er i gang. Men sånn er jeg, alt eller ingenting. Går vel rett i toppidrettsutøver-modus kjenner jeg meg selv rett, haha! Så denne morgenen blir det altså en time på mølla, sånn før jeg begynner med noe som helst annet. Etter det flyr dagen til to møter, podding, blogginnlegg nummer to og videre på besøk når kvelden endelig kommer. Og vi? Vi sees med andre ord igjen senere! Gi gjerne litt lyd i kommentarfeltet, det har vært like dødt som hodet mitt i det siste og det er så triiist. Blir så glad når jeg hører fra dere, vett. ♥♥

38 kommentarer

 1. Ønsker deg en finfin mandag <3

  1. kristinaandersen

   Takk Iselin og i like så 😀

 2. Ha en fin mandag, vakre 🌸

  1. kristinaandersen

   Samme til deg Amanda <3

 3. Eelsker bloggen og podden! Ja til flere videoblogger 💗💗💗

  1. kristinaandersen

   Mer video skal bli, håper å få til en denne uka <3

 4. Jeg har lest bloggen din ganske lenge nå, og jeg syns det er like artig hver gang du legger ut nye innlegg <3 Skjønner godt at du kan få skrivesperre, men bare stå på videre! Du er flink og utrolig pen

  1. kristinaandersen

   Snilling! Tusen takk Karoline <3

 5. Jeg tror ikke jeg har kommentert noen gang, men bloggen din har jeg fulgt i mange år! Jeg er en morgenfugl og elsker at det ligger innlegg ute på morgenkvisten. Takk for at du holder bloggen gående! Jeg kan bli flinkere til å legge igjen en beskjed, så vet du om i alle fall om en til som heier på deg! Jeg er sikker på at sperren gir seg nå straks, sommeren kommer og da er det så ufattelig mye å glede seg til!

  1. kristinaandersen

   Herregud for en koselig kommentar å få!! Tuusen takk Josefine, nå ble jeg skikkelig glad 😀 Snaaaart sommer ja, DET gledes <3

 6. Bare nysgjerrig: hva gjør du når du sitter og jobber? Siden det ikke resulterer i så mange blogginnlegg? Ingen kritikk dette, bare nysgjerrighet 🙂

  1. kristinaandersen

   Da driver jeg AS’et mitt, er i møter med kunder, jobber med bakarbeid av både blogg og pod, lager stoff for dagene fremover, skriver kampanjer, leverer utkast til samarbeidspartnere og slike ting. Normalt sett har jeg to blogginnlegg til dagen, noe jeg mener er mer enn godt nok. Den siste tiden har jeg derimot hengt etter her 🙂

   1. Ja ingen behov for flere, liker bloggen din som den er 🙂 Bare nysgjerrig på hva timene går med til de dagene det er enklere blogginnlegg. Takk for svar 🙂

 7. Det er så gøy med videoblogg – så ja til mer av det!! 😃 joggedresstips er også noe jeg liker godt, så gjerne fortsett med det! Fin mandag til deg ❤️

  1. kristinaandersen

   Notert Maya, lover å bli bedre på video fremover 🙂 Ha en suuper mandag kjære deg <3

 8. God mandag og heia deg! Du skriver så mye fine og inspirerende innlegg, man blir så glad av å titte innom her☺️ Skal bli bedre til å kommentere iblant, det er jo bare hyggelig! 😄

  1. Ops, mente «mange* fine og inspirerende innlegg..😅

  2. kristinaandersen

   Takk for fine ord, Anya <3

 9. Heihei!!
  Digga den forrige podden deres. Holdt på å dævve da dere snakket om strålen!!

  1. kristinaandersen

   Hahaha!

 10. Endelig tilbake 🤩🤩

  1. kristinaandersen

   YES 😀

 11. du stråler virkelig om dagen altså! Elsker joggedresser jeg også,hopper rett inn i en etter jeg har vært på dagens tur eller trening. Ingenting er bedre enn det egentlig

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! Joggedress er livet 😀

 12. Elsker bloggen din, er innom hver dag 😉 Skal bli flinkere til å kommentere også! Ha en strålende mandag ☀️

  1. kristinaandersen

   Takk Siri, så snill du er!! Håper mandagen har vært fin <3

 13. Wow, så fin du var i den joggedressen!! Håper du får en super mandag, Kristina! Gleder meg til ny pod i morgen <3

  1. kristinaandersen

   Takk Mina, god du er<3

 14. Hvor er tøflene fra? 😍
  Enig med Josefine, jeg liker også morgeninnlegg skikkelig godt! Liker å lese blogginnlegg mens jeg drikker kaffe😊

  1. kristinaandersen

   Usikker, fått i gave for leeenge siden :/

 15. Å, liker sånne hverdagsinnlegg! Blir så inspirert av å lese at andre jobber, får lyst til å sette meg ned å jobbe med studiene selv 😉
  Forresten, elsk på podcasten! Jeg har nå flyttet rengjøringen av marsvinbur til tirsdager, slik at jeg kan høre på podden samtidig og ikke hate livet fullt så mye når jeg må vaske marsvinbæsj, haha ;D

  1. kristinaandersen

   Så koselig du liker den!! yay <3

 16. Plis se The Fall! Da skal jeg love livsgnisten kommer tilbake!

  1. kristinaandersen

   Sett den, superbra!! 😀

 17. må virkelig anbefale Nike sine Tech fleece joggiser! De er heeelt fantastiske, har de selv i tre forskjellige farger og modeller, som går fint an å kombinere. Livets joggedress altså 😀

 18. Hei Kristina. Har ett spm angående kollagenpulveret the solutions. Har selv gått på dette i 2 uker nå, og er hittil fornøyd med det ☺️ Bare lurer på om du har ett genialt tips som får det til å blande seg bedre i drikke? Jeg har prøvd å blande det i både vann, juice, kaffe, biola men synes det har en tendens til å klumpe seg og henge igjen i glasset.

  1. kristinaandersen

   Så gøy du liker det Marthe 😀 Jeg blander alltiiid i varm kaffe, det løser seg opp med en gang. Eventuelt smoothies 😀

 19. Hei! Hvor er det fine pleddet som ligger på sofaen fra? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *