FIRE GODE VENNER

KREMSØNDAG

•  •  •  •  •  •  •  •  •  • •  •  •

For en dag vi hadde her i byen i går! Hadde det ikke vært for vinden hadde jeg nesten trodd det var sommer, så utrolig deilig. Jeg, Milo, Celina og lille Noah dro avgårde på søndagstur sammen, fire gode venner på tur! Og da ble det selvfølgelig stopp innom både lekeparken, fiskebrygga og isbaren der. Kjempestemning, helt til lille rampen tråkket i softisen min og nektet å si unnskyld etterpå…. Mente det var helt innafor han. 😂 Det er så gøy med Noah for tiden, han snakker i vei og er bare et så utrolig skjønt lite menneske. Fine fadderbarnet mitt!

Her skinner forøvrig også sola i dag også, så nå skal jeg logge av nett og komme meg avgårde på besøk. Tror vi skal ut på en aldri så liten kveldstur og det gleder jeg meg til i dette fine været! Ha en nyyyydelig mandagskveld, dere 😀

5 kommentarer

 1. Så koselig søndag! Hvor er jakken fra?

  1. kristinaandersen

   Den er fra Nike <3

 2. Ser ut som det var en nydelig dag😍 Bloggen din er så fin❤ Bare lurte på en ting,hvor har du kjøpt rullgardina du har på soverommet ditt?
  Klem fra Linn

  1. kristinaandersen

   De er fra Ikea, Linn 😀 Klem <3

 3. Ååh, ser jo ut som dere hadde en kjempe koselig dag! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *