FIRE SERIEFAVORITTER AKKURAT NÅ

Sommerhytta: altså denne serien er bare så innmari hygge å følge med på! Serien går på tv2 og handler om fire forskjellige par som gjennom ti uker skal bygge hver sin sommerhytte. Det paret som vinner får beholde sin egen hytte til slutt, og det er så gøy å se hvor flinke alle er! Jeg ler så godt av Miriam og Aleksander, de er så søte og styrer i vei med prosjektene sine som ikke alltid går som planlagt.😂 Likevel er de alltid like positive, hehe. Liker alle parene som er med, men må si jeg håper veldig at Knut og Kjartan stikker av med sommerhytta si. De virker som så fine folk, og så er de så sjukt flinke at jeg blir helt inspirert!

Vanderpump Rules: endelig ny sesong av det som må være min favoritt realityserie! Grunnen til at jeg liker denne så godt er at den ikke virker staget i det hele tatt, da kamerateamet faktisk følger en vennegjeng som henger sammen ‘off cam’ også. Skikkelig lettbeint og gøy underholdning! Jeg eeelsker Stassi som er med der og syns hun er så sykt skjønn sammen med den nye kjæresten sin Beau. Denne ligger også på Sumo.

Innafor: og med det mener jeg episoden som heter Min Onkel torpedoen. Seriøst for en bra dokumentarepisode, denne likte jeg så utrolig godt og syns den var så fint laget. Onkelen til Ane har vært en beryktet torpedo og voldsmann. Hva skjer når hun forsøker å finne ut av onkelens kriminelle tankegang? Anbefales å se, og du finner den på NRK.

Team Ingebrigtsen: ikke ante jeg særlig mye om løping før jeg kom over denne serien her, men nå er jeg altså totalt besatt av hele Ingebrigtsen-klanen og jeg vil bare at de skal vinne alt som er hele gjengen. Jeg elsker denne serien, og mest av alt elsker jeg Gjert. De som vet, vet! For en gal og vittig mann den skruen der er, haha! Denne ligger også hos NRK, og vi får følge de dyktige løpebrødrene Henrik, Filip og Jakob Ingebrigtsen, samt resten av storfamilien. Så utrolig gøy, fin og inspirerende serie!

Har du en ny seriefavoritt å dele? ♥

41 kommentarer

 1. Haha! Er helt enig i det du skriver om sommerhytta. Jeg må også le litt av Miriam og Aleksander, men for er skjønt og positivt par😂👏🏻 Satser på at KK vinner, de er herlige !! Håper du før en strålende lørdag Kristina💕

  1. kristinaandersen

   De er bare nydelige, haha!! Nyt søndagen din Hilde <3

 2. Du må bare se Dynastiet på Netflix, dersom du ikke har sett den ☺️

  1. kristinaandersen

   Har faktisk sett tre episoder av den, men faller liksom litt ut? :/

 3. Killing Eve!! Så nesten hele sesongen bare i går 🙊

  1. kristinaandersen

   Sett den, en sjukt bra serie 😀

 4. Sjekk ut Thirteen! Ligger på HBO. Handler om en jente som rømmer etter å ha blitt holdt i fangenskap i 13 år

  1. kristinaandersen

   Sett den, superbra!

 5. Digger sommerhytta og vanderpump jeg også! Sett allee sesongene av begge to- elsk

  1. kristinaandersen

   Jaaa 😀

 6. Åh,elsker Vanderpump Rules! Og så klart Real housewifes of Beverly Hills også! Utrolig at det går an å krangle så mye over en hund. Begynner rett og slett å bli for dumt hele greien synes jeg. Liker Wahlgrens verden utrolig godt også,men vet du allerede ser på den. Fant sesong fem på dplay.se her om dagen!

  1. kristinaandersen

   Eniiig, elsker også RHOBV. MEN nå er det nok med denne hunden, trenger å se litt humor og latter der snart kjenner jeg :p

 7. Elsker sommerhytta 😍

  1. kristinaandersen

   Sant! Så sykt hyggelig serie <3

 8. Northern rescue på Netflix er bra. Kjedelig at det bare er 10 episoder på den første sesongen. God lørdag <3

  1. kristinaandersen

   Jeg skal begynne på den i morgen <3 Good søndag kjære deg!

 9. Innafor, de eldre sesongene er også ganske bra. Jeg elsker sommerhytta!
  Akkurat nå ser jeg på Dirty John, den er ganske så syk som du sa.
  Det har kommet en ny serie på Netflix fra Sverige nå som heter Størst av alt. Virker bra, men har ikke sett den.

  God helg. Klem

  1. kristinaandersen

   Altså Dirty John er helt VILL!! Så spennende serie 😀 Nyt søndagen din Anja <33

 10. Takk for tips! Qiucksand på Netflix er veldig bra 😍

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Andrea 😀

 11. Quicksand*😅

 12. Northern Rescue! 🤩 (netflix)

  1. kristinaandersen

   Oookei, så mange tipser om denne 😀 Må sjekkes asap <3

 13. Jaa, anbefaler quicksiand-størst av alt på Netflix <3 Ønsker deg en god helg! <3

  1. kristinaandersen

   Goood søndag Karoline <3

 14. Northern Rescue På Netflix. Dessverre bare en sesong foreløpig.

  1. kristinaandersen

   Ser flere tipser om denne, må få sjekket den ut 😀

 15. Hei 😊
  Jeg var også en av se som kom seint på banen når det gjelder Team Ingebrigtsen . Men jeg ble jo helt hektet med engang . Og digger Gjert. Og ler meg skakk så mange ganger . Håper det kommer en sesong 3.
  Ellers anbefaler jeg Northern rescue( Netflix ) og filmen A star is born. Så utrolig bra. Seriene Jeg mot meg og Sinnsykt på NRK . De gjorde veldig sterkt inntrykk på meg samtidig så fikk jeg sp stor respekt for disse menneskene som våger å åpne opp for psykisk sykdom.
  Eksker serie og film tipsene du kommer med 🌸😍

  1. kristinaandersen

   Så gøy tipsene faller i smak Anita <33 Og A star is born er såå fin, en av de beste filmene..

 16. Hei 😊
  Jeg var også en av de som kom seint på banen når det gjaldt Team Ingebrigtsen . Men jeg ble jo helt hektet med engang . Og digger Gjert. Og ler meg skakk så mange ganger . Håper det kommer en sesong 3.
  Ellers anbefaler jeg Northern rescue( Netflix ) og filmen A star is born. Så utrolig bra. Seriene Jeg mot meg og Sinnsykt på NRK . De gjorde veldig sterkt inntrykk på meg samtidig så fikk jeg sp stor respekt for disse menneskene som våger å åpne opp for psykisk sykdom.
  Eksker serie og film tipsene du kommer med 🌸😍

 17. Quicksand på Netflix! Meget bra 😀

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 18. Har kosa meg med Line Of Duty (Sumo), Bodyguard (de to har samme skribnt) og Traitors (Netflix) i det siste. Også The Durrells, for en mer oppløftende serie (min nye #1, den er helt fantastisk, den går på repeat om igjen).

  1. kristinaandersen

   Oh! Takk for tips Linn, jeg elsker Bodyguard 🙂

 19. Jaaa,størst av alt på netflix er sykt bra! Ser flere anbefalinger om den. Den fikk terningkast 6 og er verdt å se

  1. kristinaandersen

   Så gøy!! Gleder meg til å starte 😀

 20. Boardwalk Empire på HBO! Ikke en ny serie, men verdt å få med seg om du ikke allerede har sett den 🙂

 21. Karoline Jakobsen

  The Good Trouble er så sykt bra!! Spin off serie til The Fosters 😍

  The fall er også en veldig spennende serie jeg har startet på nylig!

  1. kristinaandersen

   Hvooor finner jeg The Good Trouble? <3

 22. Sydens dronning på Netflix MÅ ses, hekta fra første episode og spennende fra start til slutt. Prøv den 😁😁😁

 23. Du MÅ se The act på HBO! Basert på den sanne hendelsen om mammen som gjorde datteren sin syk uten at hun var syk 😮 Tragisk..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *