SLITER DU MED ISING I TENNENE?

Annonse i samarbeid med Sensodyne.


For å si det slik tannlegen min sier: jeg er en person som tar for godt vare på tennene mine. Det høres kanskje rart ut at det faktisk er mulig, men når man har odontofobi og heller vil barbere av seg håret eller bli kjørt over av en lastebil enn å gå til tannlegen – ja, da gjør man det man må for å unngå hull.

ET HVITT OG FINT SMIL UTEN ISING

Noe jeg har slitt med i flere år fordi jeg har pusset for hard på emaljen min, er ising i tennene. Grunnet hard og overivrig pussing i frykt for å få hull, har jeg ikke bare fått svak emalje – men også tilbaketrukket tannkjøtt flere steder. Det har faktisk vært så ille at jeg har kjent vond ising hvis jeg står på langrenn i stor fart med munnen åpen, eller gjør typiske ting som å spise saftis på sommeren, drikke kald brus eller puste når det er kjølig vind. Ising i tennene er jeg derimot ikke alene om å ha, faktisk sliter 1 av 3 med det samme. Problemet med dette er at man ikke alltid er klar over at det er nettopp ising som skaper ubehaget man opplever i tannen, for nei – det trenger ikke alltid være hull som skaper vondt.

Tannlegen min har fra dag én anbefalt meg å bruke Sensodyne, og det er han ikke alene om. Visste dere at Sensodyne tannkrem er den tannkremen flest tannleger anbefaler mot nettopp ising i tennene? Den fungerer gull! Og bruker du den to ganger daglig, er det dokumentert beskyttelse og langvarig lindring av ising.

SENSODYNE RAPID RELIEF

Ising i tennene vil ikke gå over av seg selv, men kan enkelt lindres ved å bytte ut din daglige tannkrem til en tankrem som er spesielt utviklet for åmotvirke ising i tennene, slik som Sensodyne sine tannkremer. Den jeg bruker nå heter ‘rapid relief’ og den funker med hånden på hjertet helt gull. Denne tannkremen har klinisk bevist effekt på kun 60 sekunder, og det tenker jeg å demonstrere i en film neste gang til dere. Sensodyne finner du på alle dagligvare-butikker, jeg kjøpte min på Meny til rett under 40 kroner. Du kan lese mer her.♥

6 kommentarer

 1. Fikk selv anbefalt den av tannlegen og fikk med en tester. Var veldig fornøyd og den hjalp med isingen! Hadde helt glemt hva den het, så tusen takk for innlegget, må en tur på Meny nå iallefall. Liker at du anbefaler produkter og merker av god kvalitet, tar alltid imot dine anbefalinger☺️ Setter pris på at du virkelig står inne for det du anbefaler! Ha en fin helg videre😊🎉

  1. kristinaandersen

   Så hyggelig å lese, takk for fine ord Elena <3

 2. Takk for tips,denne skal prøves ut. Sliter så med ising :/ Nydelige bilder av deg,fina.

  1. kristinaandersen

   Try it <33

 3. Hvor er t-skjorta fra? 😀

 4. Jaa hvor er t-skjoren fra ? 😄😄❣️

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *