I DAG HAR JEG

💭 … Blitt inspirert av Ida til å skrive dette innlegget. Takk for det, Wulff! Når skrivesperren nekter å forsvinne er det godt å ha en flink bloggkone.
💭 … Fått igjen penger på skatten. Men før det: et aldri så lite raserianfall når Geir sendte melding med beskjed om at jeg fikk 140 000 kroner i smell. Jeg bare ‘kan du egentlig jobben din eller hva søren driver du med på det kontoret ditt?!’. Omg, haha! En sen aprilprank der altså som ikke ble godt mottat. Men i år ble det altså ingen smell til en forandring, men heller det stikk motsatte. Fy søren så deilig!
💭 … Laget klart middag til i kveld, hei wifey! Ovnsbakt kylling med pesto, cheddar, mozarella, masse pinjekjerner, ris og bretagnesaus. Mums! Sen middag og seriekveld = nesten det eneste jeg har gjort på kveldene de siste fem ukene, men jeg elsker det.
💭 … Vært på trening, igjen. 40 minutter på mølla ble det, og jeg er strålende fornøyd. Samtidig som jeg lurer på når jeg skal begynne å elske trening igjen, selvfølgelig.
💭 … Avtalt med mommo at vi på lørdag skal bruke formiddagen til å vaske ned balkongen min. Godt med litt drahjelp fra verdens beste dame når jeg ikke kommer i gang selv. Det ser seriøst ikke ut der nå og jeg spyr av at jeg lot blomster, potter, møbler, grill og gudene vet hva stå ute gjennom vinteren. Nesten like ille som en skattesmell der det, usj.
💭 … Jobbet i seks timer, men likevel ikke fått tømt mailboksen. Orker ikke! En av de beste følelsene er uten tvil å starte helgen med tom mailboks, vel vitende om at jeg har svart på alt jeg skal. Får håpe at i morgen blir dagen.
💭 … Blogget to ganger! En seier i seg selv i disse dager, så applaus til meg.

Nå skal jeg shine fort her hjemme, sette middag i ovnen og hoppe i joggedressen. Håper dere også har det fiiiint og takk for at dere gir meg litt slack i disse dager, hehe. Love you ♥

2 kommentarer på “I DAG HAR JEG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *