TRE FILMTIPS TIL HELGEN

Heii fredag og helg! Nå er det en liten stund siden jeg hadde filmtips her, så jeg tenkte å starte helgen med nettopp dette. Tre filmtips dere burde sjekke ut, disse er supergode. Den absolutte favoritten her er Southpaw, så hvis dere kun skal snurre en – velg denne. ♥

The Commuter handler om familiefaren Michael McCauley, som lever et lykkelig familieliv sammen med sin kone og sønn. Sistnevnte skal straks avgårde på college, som i ekte Amerikansk stil selvfølgelig er alt for dyrt. Michael er 60 år og pensjonstiden nærmer seg, men fortsatt pendler han til New York hver eneste dag med samme fremkomstmiddel. Tog. En dag skal Michael innom banken for å få få innvilget et lån for å betale for sønnens utdannelse, men ting går ikke helt som planlagt da han brått får sparken fra jobben sin. Etter å ha drunket sine sorger over ett par øl på en lokal pub, hopper Michael på toget for å komme seg hjem igjen. Plutselig blir den hjertegode mannen oppsøkt av en mystisk (og creepy) kvinne, som tilbyr han en mulighet til å tjene hundre tusen dollar hvis han tar i mot et oppdrag. Oppdraget går ut på at han skal finne en person på toget som «ikke hører til der» og plassere en GPS-sporer på denne personen. Før Michael vet ordet av det står han midt i et kriminelt oppgjør og har blitt lurt inn i en stor konspirasjon han overhodet ikke har kontroll på. Folk rundt han begynner å dø, toget ruller stadig fremover og klokken begynner å tikke.. Filmen ligger på Viaplay.

Our Souls At Night handler om to eldre og så utrolig fine mennesker, Addie og Louis. Disse to søtingene har vært naboer i alle år, og de har begge vært enslige i lang lang tid. Ensomhet blant eldre er en kjent sak i dagens samfunn, og det er så innmari trist at såpass mange kjenner på det. Louis lager middag til én hver eneste dag, har tørre samtaler som kun består av bitter snakking sammen med bekjente på den lokale dineren og vasker opp for hånd alene hver eneste kveld. Addie savner følelsen av å kunne ha en skikkelig god samtale med noen, alt annet enn uviktige samtaler om været. En dag banker plutselig Addie på døren til Luis, med et helt enkelt spørsmål. Hun ønsker at de i blant skal sove sammen om natten, for å ha noen å snakke med. Nettene er de verste, mener hun. Begge har levd et langt liv alene i to store og tomme hus, så Luis bestemmer seg for å gå med på forslaget. Den første natten er starten på et utrolig rørende vennskap, og kjærlighet blant to eldre og utrolig fine mennesker. Filmen ligger på Netflix.

Southpaw er en sykt spennende dramafilm, og med Jake Gyllenhaal i hovedrollen kan ting liksom ikke slå feil. I filmen spiller han Billy Hope, som har gjort seg en storslått karriere via sin jobb som proffbokser. Billy hadde en hard barndon, rett fra gata og oppvokst på barnehjem. Men likevel snudde ting seg, og nå har han alt. En nydelig kone, verdens skjønneste datter, et hus de fleste bare kan drømme om, en jobb han digger og et lykkelig liv med de han elsker. Kjekkasen er ubeseiret som boksemester, men en dag smeller det. Billy kommer i krangel med en bokserival, og i slosskampen skjer det en hjerteskjærende ulykke som fører til at bokseren som hadde alt, mistet alt han har å leve for. Billy havner tilbake der han kom fra, fattig og på gata – uten foreldrerett til datteren sin. En dag får han tilbud om en storkamp han ikke kan si nei til, en kamp mot gangsteren som gjorde at han mistet alt. Vil han klare å trene seg opp til den store kampen, og få tilbake sitt gamle liv? Denne finner dere hos Viaplay.

GOD HELG 🍿✨

8 kommentarer på “TRE FILMTIPS TIL HELGEN

 1. Stine skriver:

  Hei, Selv om dette innlegget handler om film så må jeg bare si at du MÅ starte med å se ChicagoP.D.. Jeg elsker Chicago Fire, men PD er om mulig bedre. Jeg er misunnelig på de som enda ikke har sett denne! God helg 🙂

 2. Linda skriver:

  Ååå, først superhappy for at den jeg ville se lå på viaplay, til dritskuffa for at den koster penger.. For et dustete opplegg! Men bra tips uansett da, ha en fin helg =)

 3. Elida skriver:

  Our Souls at Night har eg høyrt om, men ikkje sett. Har dog lest boka bak filmen 🙂
  Anbefaler at du sjekker engelske ord du bruker framover, hello skrives med to l-er 😉
  God helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *