ÅRETS KJIPESTE DAG

I går må ha vært årets kjipeste dag. Det føltes som at universet hadde fått nok av at jeg konstant er på en 10’er her i livet og bare måtte sørge for å få meg ned på jorda. Alt som kunne gå galt gikk liksom galt.
Dagen startet feil allerede i Oslo når jeg endte med å forsove meg, og måtte løpe rundt som en fantunge frem til jeg skulle reise hjem igjen. Så kommer jeg på flyplassen, glemmer å sjekke inn kofferten min og tar den med meg i sikkerhetskontrollen. Flytende greier x 100 peip jo der, så jeg måtte ut igjen, sende kofferten og gjennom hele den pakka på nytt. Kommer meg på flyet, men vi blir sittende i en liten evighet på bakken – flyet hadde tekniske problemer og kunne ikke lette. Omsider lander jeg i Kristiansand, og jeg kjente jeg allerede var så sur at jeg fikk lyst å gi en hissig tale til alle idioter som tramper over den røde linja ved bagasjebåndet og sperrer for andre oppegående mennesker. Hvorfor gjør folk sånn? Jeg klarte utrolig nok å dy meg, for nå skulle dagen snu og bli fin likevel.
Fornøyd over å endelig være hjemme trasker jeg avgårde til parkeringen ved flyplassen for å hente bilen min, men hva ser jeg? Noen har kjørt i bilen min, ripet den opp og stukket av. HVEM GJØR SÅNT?! Det er fult forståelig at slike uhell kan skje, men da legger man da i det minste igjen en lapp med telefonnummer! Blir så lei meg at jeg bare må grine litt der jeg stod i full fortvilelse, kjører så avgårde for å komme meg hjem, men bestemmer meg for at bilen må fikses asap og kjører ut igjen så fort jeg har kommet inn døra. Stopper på butikken for å kjøpe noe mat, men på vei ut igjen ser jeg at en parkeringsdude er i gang med å skrive bot på bilen min. Løper mot han og spør om jeg kan slippe unna, og han sier til min store overraskelse faktisk ja. Men den gleden skulle ikke få vare, for mannen ved siden av meg som også hadde fått bot klikker helt og gir beskjed om at «hun kan jo faen med lese like bra som meg» mens han veiver med bota si. Sånne mennesker<333 Så da ble det bot på seks hundre kroner likevel, da. Takk for den!

To bilder som overhodet ikke beskriver gårsdagen, men jeg orker ikke stille meg opp drita sur på et bilde heller liksom. Utrolig hvor mye som kan gå galt på en helt vanlig onsdag sier jeg bare… Det er jo en kjent sak at jeg ikke er god på verken motgang eller dårlig humør, så dere skal være glad dere slapp å se trynet mitt igår. Heldigvis startet denne dagen med en oppløftende telefon fra verdens beste regnskapsfører, så nå lettet det litt i hodet mitt. Opp og frem som Geir sier, dette skal forhåpentligvis bli en bedre dag. 😂

23 kommentarer på “ÅRETS KJIPESTE DAG

 1. Astrid skriver:

  På hvilke måter merket du at Kollagen forbedret huden din? Mtp at du verken sliter med rynker eller uren hud, og heller aldri har gjort det så vidt jeg har forstått. Og hvor lang tid tok det før du merket forskjell?

  • kristinaandersen skriver:

   Huden har blitt mye mer spenstig og fått mye mer glød, i tillegg til at jeg ikke har kviseutbrudd lengre – noe jeg iblant fikk tidligere. Det går rundt åtte uker før man merker noe 🙂

 2. R skriver:

  Herlighet, snakk om at når det regner, så pisser det virkelig ned! Høres skikkelig kjipt ut, hadde vært dritsur selv! Men det tar seg forhåpentligvis opp igjen og allerede imorgen er det helg igjen <3

 3. Linda skriver:

  Å buhu. Grin litt mer. Det med at bilen ble påkjørt uten at noen legger igjen info, den er jeg eneig med at er kjipt og dårlig gjort. Resten er bare teit av deg. Og ja, du hadde godt av å. Komme ned litt på bakken.

  • Marie skriver:

   For en teit kommentar av deg, Linda! Det er lov å klage litt når ting går i mot deg, det gjør vi alle sammen støtt og stadig. Tipper du også har klaga på småting Linda, så ikke kom her og tro du er så mye bedre enn andre, det viser du virkelig at du ikke er 🙂
   Håper denne dagen blir bedre, Kristina <3

  • Elma skriver:

   Kjære Linda,
   Kan ikke du finne deg noe bedre å gjøre enn å kommentere drit? Jeg har et forslag: norskkurs. Dessuten, hvis du synes det som står på denne bloggen er så teit som du beskriver, så er det jo også slik at det å klikke seg inn her er fullt frivillig.

 4. kristinaandersen skriver:

  Jaaa, så kjipt – bilen er jo nesten helt ny 🙁 Skal sjekke opp i dette med kameraer osv i dag, er jo lov å håpe <3 Glad på dine vegne for at du fikk lapp, blir så glad når folk vil ordne opp og er ærlige!! Klem <3

 5. MB skriver:

  Synes det er helt greit å klage, bedre å få det ut enn å stenge det inne i seg – man føler seg litt bedre føler jeg? Haha.
  Satser på at torsdagen din blir bedre – og at du får en strålende god helg <3

 6. Tracey skriver:

  Fy faen så drittmenneske han som klagde over boten var!!! Skjønner ikke tankegangen av at han ville fått det bedre av at du også ble straffet, for en dust.

 7. kristinaandersen skriver:

  Åååå herlighet så koselig, glad du følger med her inne Linn <3 Takk for serietips også, jeg skal google den 😀 Goood helg kjære deg <3

 8. Lisa EH skriver:

  Hei Kristina! Fysøren, for en dag! Håper dagen idag blir bedre, «kjenner» jeg deg rett, blir den nok det 😀 Hehe. Jeg liker at du deler litt slike innlegg også, jeg føler likevel ikke at det er noe negativt her inne, og blir alltid glad når jeg klikker meg innom bloggen <3 Ønsker deg en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *