INSPIRERT AV MEG SELV

Det var ikke mye søndagsstemning her i heimen i går, for å si det mildt. Jeg bestemte meg likevel for å late litt som på instagram, ville så gjerne være inspirerende der jeg satt å knotet på laptopen. Men jeg syns det så såpass koselig ut og ble så inspirert av meg selv at jeg vil gjøre det igjen på ekte ikveld. Søndag på en mandag, det kan egentlig ikke bli bedre ♥

H O M E

Funfact: beste Milo vet er dyna i sofaen. Det at hunder blir som eierne sine kunne ikke vært mer riktig, fordi jeg føler han har blitt en enda verre kopi av meg selv… 😂 Ellers ligger senga bokstavelig talt i sofaen fordi jeg i går bestemte meg for å vaske alt av sofaputer og tepper, så det henger til tørk og gjør selvfølgelig ocd’en min helt gal. Men jeg må bare stå i det, fordi man trenger ikke hyperventilere eller få makspuls av å ha litt ting hengende rundt i stua. I’m a survivor!

12 kommentarer på “INSPIRERT AV MEG SELV

 1. MB skriver:

  Så koselig <3 Selv sliter jeg ekstremt med ocd på enkelte ting. Har jo ikke tørketrommel, så å se klesstativet stappfullt med klær gjør at jeg får noia og tenker hvor rotete det er her, haha. Tenkte jeg skulle ha en skikkelig pause fra støvsugeren imorgen, siden jeg har vært på seinvakt idag og er helt død – men jeg kom hjem og kjenner trangen til å støvsuge fordi noen dotter fra sokker ligger litt her og der…. Livet med ocd…

 2. Therese skriver:

  Når skal du fortelle oss om han du dater? Bloggen blir nok mye mer innholdsrik og ikke minst artig om du begynner å dele slike ting. Bloggen bærer litt preg av at du hemmeligholder det om dagen:/

  • kristinaandersen skriver:

   Akkurat nå vil jeg holde den delen av livet privat, så får jeg heller se om jeg endrer mening ettervært :))

 3. Mia skriver:

  Jeg må bare spørre, så på snapstoryen din her om dagen hvor du fant Diplom sin sjokomelk is 😀 Hvilken butikk fant du den i? Har lett overalt 😀

 4. ABC skriver:

  Hallo!
  Jeg kommenterte for noen innlegg siden at jeg virkelig liker podden. Jeg gjør ennå det, og faktisk har jeg bare sluttet å høre på andres selv om det gjør at episodene «slukes» raskere enn jeg ønsker (!) Så har jeg tenkt litt på hva det er som gjør at jeg liker deres så mye bedre enn andres, og her det jeg tenker:
  Jeg liker alltid når folk klarer å kombinere faglig dyktighet og omsorg i sitt yrke. Overført til deres pod, synes jeg podden bærer preg av både å være profesjonelt lagt opp _og_ «nede på jorda». Altså: Det virker som om dere tenker på hva innholdet skal være, hvordan praten skal/bør flyte osv., samtidig som det ikke blir oppstilt, anstrengt og så videre. Jeg tror egentlig det er dette som skiller dere fra de andre; i andre podder synes jeg det enten kan bli litt for oppstilt/anstrengt, eller at innholdet «flyter helt ut» og at det ikke er noen «rød tråd».
  Håper du skjønte, for dere fortjener all skryt dere kan få! Tusen takk for et fantastisk produkt! <3

 5. Julie skriver:

  Hei! Kan du lage et nytt innlegg lignende det du kalte «Et ryddig hjem» som du hadde i januar 2018? Fikk såå mye inspirasjon og tips til gode løsninger, så håper på et lignende innlegg i nærmeste framtid.
  Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *