SÅNN HALVVEIS BRA HELG

Heii søndag! Har dere fine folk hatt en fin helg? Det har jeg, sånn halvveis, haha! På fredag var jeg sammen med venninner til langt på natt, mens jeg i går merkelig nok bestemte meg for å ha en alenekveld. Aner ikke hvor det valget kom fra, for jeg angret så fort klokken bikket ni og trampet derfor i seng en time etterpå fordi jeg kjedet meg. Håpløst! 😂

Things to do today:

Sov til du våkner, selvfølgelig. Det er jo søndag!
Lag deg en ekstra god søndagsbrunch eller kveldsmat.
Ta deg en lang spasertur med noen du er glad i ute i frisk vårluft.
Dra på middag hos familien, dette er den perfekte dagen for å samle gjengen.
Ta deg en treningsøkt hvis du føler for det, godt for både kropp og sjel.
Kryp opp i sofaen når kvelden kommer, snurr en god film eller dokumentar.
(tips: helt perfekt eller neste sommer har nå nye seonger)

Things to make the new week great:

Lag deg en liste over hva du ønsker å få gjort når morgendagen kommer.
Se over planleggeren din, så er du forberedt på hva den nye uken bringer.
Legg klar treningsklær før du hopper til sengs, og lag deg en ny spilleliste.
Sørg for at hjemmet ditt er ryddig og fint. Rent hjem = lettere tankegang.
Kom deg i seng før 23.00, så er du kvikk i formen når alarmen ringer på mandagsmorgenen.

Selv har jeg kun tre planer i dag: en tur på crossbanen, vaske leiligheten og jobbe. Jeg reiser til Oslo for jobb på tirsdag og vil gjerne ha en lett start på uken, så da tenkte jeg å jobbe meg inn i mandagen allerede i dag. ♥

17 kommentarer

 1. Pernille

  Hei! Først, alltid så koselig å klikke seg inn i dagboken din 😊 Også lurte jeg på hvor du har kjøpt benkeplaten din på kjøkkenet? Du inspirerer på interiørfronten! Ha en fin søndag 😊🌻

  1. kristinaandersen

   Hei Pernille! Tusen takk, skikkelig koselig å høre 😀 Benkeplate er heltre fra Kvik. Klem!

   1. Pernille

    Tusen takk for svar! 😄

 2. Cdon.no har Chicago Fire sesong 6 på salg nå, til 149,-👍🏻
  Og sesong 7 kommer dit i april🤩🙌🏻

  Hvis du har DVD-spiller, da..🙈

  1. kristinaandersen

   Haaar ikke DVD-spiller :(( Skal ikke være barebare dette her, haha!

 3. Camilla

  Hvor er koppen ifra? <3

  1. kristinaandersen

   Cooee <3

 4. Hvor er buksen på bildet fra? Den var sykt fin på deg!
  Fortsatt god helg<33

  1. kristinaandersen

   Takk Astrid <3 Den er fra Bikbok 🙂

 5. Hei, har du noen reise planer fremover?

  1. kristinaandersen

   København i mai, mer vet jeg ikke enda 🙂

 6. Sånne helger er jo deilig det også <3 Må bare spørre – hvor lang tid bruker du på å vaske leiligheten? Og har du spesielle vaskerutiner? Jeg bruker noe så ekstremt lang tid at det å shine er noe jeg faktisk gruer meg til..

  1. kristinaandersen

   Jeg er supereffektiv og bruker kanskje en time, hvis jeg bare skal støvsuge, tørke støv + rydde. Det er relativt strøkent her hele tiden, så helt sikkert derfor det går ganske raskt. Hvis det er bomba + gulvene skal vaskes i tillegg, DA tar det en halv dag :p

   1. Åå, herregud så deilig. Akkurat nå er jeg i midlertidig samboerskap med en som ikke bryr seg om støv og sånt (og roter noe så jævlig), så det ser bomba ut her hele tiden (føler jeg.. Har som sagt støv på hjernen, haha). Men regner med når jeg flytter til meg selv at jeg kanskje ikke trenger å vaske så grundig da jeg liker å ha det strøkent – og sparer sikkert tid på vasking. Det er jo så kjeeeeedelig…

   2. kristinaandersen

    HAHAHA! <3

 7. Haha, høres ut som meg det når jeg bestemmer meg for alenekveld!

  Har blitt helt besatt etter du tipset om Chicago fire! Ser på det når jeg dusjer, bretter tøy og lager mat. Det tok en dramatisk ending ved siste episode av sesong 2/først episode sesong 3. Usikker på om du skjønner akkurat hvilke episoder jeg referer til, men er redd for å spoile for mye hvis andre lesere i kommentarfeltet ikke har kommet så langt. Har isåfall vært så lei meg over det triste utfallet, klarer jo ikke skille mitt liv og serien så involvert blir jeg. Må le av meg selv, og takke deg for knallbra serietips <3 Fin søndag til deg!

  1. kristinaandersen

   Jeg skjønner såå hva du mener, er mye trist i den serien som tar heeelt knekken på livsgleden.. Haha, huff!! Utrolig hvor mye man lever seg inn. Men så gøy du liker den, AA <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *