LØRDAGS Q/A

Hva gjør du helst i helgene?
På fredager er jeg som regel dønn sliten etter en hektisk uke, og eeelsker derfor å ta denne kvelden med ro. Enten ha besøk her hjemme eller stikke ut på besøk. Tenne masse sterinlys, lage taco og krype opp i sofaen med noe hyggelig på tv. Lørdager liker jeg å lunsje med venninner på dagen, og finne på noe hyggelig på kveldene. Drikke vin, dra ut, ha spillkveld, kino, slappe av – hva enn humøret har lyst til. Og søndager må jeg alltid på søndagstur og ut i frisk luft!

Er du romantisk?
Nei. Finnes ikke et mindre romantisk menneske enn meg, jeg er seriøst som en mann i mentaliteten.

Topp tre ting å kle seg i?
Joggedress, slitte jeans og t-shirt.

Noe du gjør for mye av?
Hehe, det vet vi vel alle? Det er ingen som ikke mobber meg for seriehystriet mitt, for å si det sånn. Når jeg jobber mye og stresser rundt, så er serier den eneste måten jeg klarer å roe ned hodet mitt på. Chicago Fire ødela derimot alt for meg og nå orker jeg ikke serier, fordi alt annet er dårlig i forhold.

Favorittdrink?
Aperol Spritz, eeelsk! Min favoritt i livet. Ellers er rosevin med masse isbiter også noe jeg elsker. Og tequila! Sier jeg skal slutte med sistnevnte, men det skjer liksom hver eneste gang jeg går ut likevel.

Morgen- eller kveldsmenneske?
Begge deler. Jeg er en sånn irriterende person som er like blid uansett, haha! Har null problemer med å stå opp grytidlig, uansett hvor sent jeg har vært oppe. Er så energisk at jeg har problemer med faktisk å sove ut, våkner aldri senere enn 09.00 selv om det er helg og jeg har fri.

Din verste side?
Min ikke-eksisterende tålmodighet.

Podcast eller bok?
På denne årstiden, podcast uten tvil. Elsker å gå tur, høre på podcast og bare traske rundt. Men på sommeren liker jeg begge deler like mye, sole meg og lese/høre pod. Perfekt strandavslappelse!

En perfekt treningsuke for deg?
Trening frem dager i uka, tre crossfit økter og to kondisjonsøkter. Og treningen må skje på morgenkvisten, en time etter jeg har våknet og før frokost. Da er jeg i mitt ess!

Hva gleder du deg til?
Sommer, sol og VANNSCOOTER! I år eller neste år skal jeg kjøpe min egen, så slipper jeg være avhengig av å leie andre sin. Jeg gleder meg så mye til sommerferie, være ute hele dagen, dra på bryggekonserter, spise skalldyr, bade i sjøen, stå på vannski og å være sammen med de jeg er glad i fra morgen til kveld. Får faktisk frysninger av bare tanken, tror aldri jeg har gledet meg så mye til sommer før som det jeg gjør nå.

7 kommentarer

 1. Kristine

  Elsker å lese bloggen din å høre på podcasten til deg og Belinda:) Men helt enig at ingenting slår Chicago fire, ser nå på Chicago PD blir jo heilt happy hver gang noen fra fire dukker opp. Måtte viaplay komme med sesong asap! Håper du får en strålende helg.
  Hilsen Kristine

  1. kristinaandersen

   Takk for gode ord Kristine!! <3 Ikke sant, Viaplay mååå skjerpe seg.. NÅ! Haha <3

 2. Sunniva

  Du bare måå se den nye serien på netflix som heter Northern Rescue! Skikkelig fin, trist, rørende feelgood serie som har litt samme vibe som i The Fosters! Jeg slukte alle epsiodene på 2 kvelder 🤩

  1. kristinaandersen

   Ååå så herlig! Elsket The Fostres, så den skal jeg sjekke ut 😀

 3. Melissa

  Vet du om det er en sesong 6 av Chicago Fire?

  1. kristinaandersen

   6 og 7.

 4. Hei. Er du sluttet med snus? Kan du i såfall skrive litt om hvordan du fikk det til? Om du ikke er slutten, fint å få høre litt om hvorfor osv.. hilsen ei som sliter med å slutte 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *