TANKER PÅ EN FREDAG

♥ For å være helt ærlig så syns jeg det er vanskelig å bjuda på fra privatlivet om dagen. Sånt gir meg skrivesperre. Og jeg haaater skrivesperre. Jeg er litt sånn hvem har jeg blitt, hvordan skal jeg gjøre dette og hva er det som skjer. Håper det kan løsne snart, for dette er slitsomt.

♥ Alle de grønne plantene mine her hjemme har tatt kvelden og jeg må få kjøpt nye. Skulle ønske jeg hadde litt av podparter’n sine grønne fingre, men her dreper jeg alt. Hvor lenge pleier slike grønne palmer å leve, egentlig? Føler folk har de evig, mens mine står i maks et halvt år.

♥ Jeg har ikke fulgt med på en serie på seriøst tre uker. Hva skjer med det? Det er ikke tid til serie plutselig og jeg finner heller ikke roen med det. Håper derimot snart at Chicago Fire sesong seks kan komme ut, så jeg kan finne litt tilbake til meg selv. Seriesorgen vil ingen ende ta og jeg orker heller ikke streame den.

♥ Det ser ut som et helsikke ute på balkongen min, jeg var nemlig dum nok til å la både grill og hagemøbler stå ute gjennom vinteren. Naboene må tro jeg er tidenes fant. Når pleier man å gjøre klar en balkong til vår og sommer? Klør i fingrene etter å vaske den ned og gjøre det fint der igjen.

♥ Instant Family som går på kino nå må bare alle dra for å se. Jeg så den sammen med Belinda på onsdag og satt der som en psyko som byttet på å le og grine. Belinda oppførte seg enda verre, hun fikk så sammenbrudd at hun måtte tørke ansiktet sitt med genseren. En av de fineste filmene jeg har sett!

♥ Jeg sier hele tiden jeg skal igang med trening igjen, men det går jo ikke. Jogger 2-3 dager i uka og er flink med kondisjonen, men jeg savner skikkelig styrketrening så utrolig mye. Greia er at jeg kan ikke trene alene pga armen som ikke kan løfte særlig mye enda, så jeg er avhengig av å trene med venner. Lettere sagt enn gjort. Føler jeg ikke har en eneste muskel igjen på kroppen, usj.

♥ I natt sovnet jeg nærmere 01.00 og våknet 05.10 denne morgenen. Var likevel glad som en sol. Og i kveld skal jeg henge med venninner, så det er bare å håpe jeg ikke sovner på sofaen til Celina i kveld.

28 kommentarer på “TANKER PÅ EN FREDAG

 1. Karoline skriver:

  Du stråler sånn om dagen Kristina! Vet ikke om det er kollagenet eller noe annet, men du ser helt råbra ut hvertfall<3

 2. Madelen skriver:

  Hei! Ville bare legge igjen en kommentar om at du virkelig stråler om dagen, jeg henter mye inspirasjon herfra <3 gleder meg til å prøve det vaskepulveret for svarte bukser, det er jo seriøst tidenes beste tips!!

  • kristinaandersen skriver:

   Herrefred så koselig, nå ble jeg skikkelig glad!! Tuusen takk Madelen 😀 Håper du vil digge vaskepulveret like mye som meg 😀 Klem!

 3. Tulipan skriver:

  You look good! <3
  Anbefaler The Americans på netflix! Mange sesonger, og dritspennende! 😀
  Angående plantene dine… Mulig det er litt tørt hjemme hos deg? 🙂 Sliter nemlig med det samme, og da ofte på vinteren i sammenheng med mye vedfyring, varmepumpe, tett hus og at klimaet her jeg bor er generelt tørt. Håper helgen din blir fin <3 klem

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for tips kjære deg 😀 Og ja, godt mulig det er vinteren som har tatt knekken på de.. God helg <3

 4. Maria skriver:

  Hei, du må prøve den nye serien på Viaplay som heter «Den som dreper», sykt spennende 🙂
  Hvor er de fine smykkene dine fra?

   • Sissel skriver:

    Ja ser den, jeg og. I tillegg prøvde jeg den siden men man blir bombadert med reklame hvert 10.sekund. Fortsett å mase på viaplay jeg trenger de brannmennene i livet mitt!! Lol

 5. Maria Olsnes skriver:

  Plantene dine var jo sååå flotte i et innlegg du hadde for noen uker siden! Hva har skjedd?? 🙁 Jeg har troa på deg!!

 6. Camilla skriver:

  Samme seriesorg som deg i forhold til Chicago Fire… Så begynte jeg å se på Chicago P.D. Altså, vet du at Severide er litt mer der og? *sikle*
  Nå er jeg uansett hekta på denne. :p

 7. kristinaandersen skriver:

  Tuusen takk Guro, så snill du er! Eneste jeg gjør er å jogge, i passe fart. Og så løper jeg også intervaller for å ikke kjede meg for mye, hehe. Er ingen ekspert her :/ Beste tipset må vel være å bare komme seg ut + ha en god spilleliste du kan høre på 😀

 8. Isabelle skriver:

  Kom gjerne med et innlegg om å vaske uteplassen! Jeg er relativt nyinnflyttet i leilighet og jeg klør i fingrene etter å vaske balkongen min, men jeg kan jo ikke skylle noe særlig da jeg har en under meg stakkars! har du tips?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *