KLAGING, DATE OG JOBB

Det skjer et par ganger i løpet av året at jeg får denne bransjen så langt opp i halsen at jeg føler jeg må spy. Og sånn har det vært de to siste dagene. Så da er det en ting som gjelder: klage til venner og familie, og gjøre noe hyggelig etterpå. Så det har jeg brukt dagen min til! Kom faktisk nettopp hjem etter middagsdate med lillebror, og jeg kan faktisk ikke huske sist vi gjorde noe sammen sånn utenom jobb. Knollen er ikke jo ikke lengre ansatt i firmaet mitt, jeg vet egentlig ikke om jeg har fortalt dere det? Jeg har vært så stressa over det, men i dag innså jeg at det faktisk er en fin ting. Så får vi skikkelig kvalitetstid og kan snakke om ting som faktisk betyr noe når vi er sammen, i stedet for at jeg må piske han rundt med jobb og han konstant maser om å få dra hjem….😂

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Nå skal jeg jobbe litt og videre på spontan kino med Belinda. Vi skal se Instant Family, den ser så gøy ut! Har dere hatt en fin onsdag? Hjelp så dagene flyr.. Er jo snart helg igjen jo!

22 kommentarer

 1. Så fresh du er <3 er det som regel venner som tar bilder av deg nå? Ha en fin kveld! :D. Ps: digg å få klaga litt innimellom, få det ut 😉

  1. kristinaandersen

   Det varierer 😀 Har ei flink jente som hjelper til! Og ja, litt klaging MÅ til her i livet, haha! Klem til deg Bell <3

 2. Savner å se knollen på videoblogger sammen med deg, men siden han har sluttet i firmaet ditt regner jeg med du må ut med en skikkelig formue og pølser om han skal være med på noe video, haha 🖤

  Her har onsdagen blitt brukt i tannlegestolen… Blæh! Kan faktisk ikke skjønne hvor dagene blir av?! Synes jeg henger over den vaskebøtta og gjør klar til helg heletiden, haha.

  Ha en fin kveld 🖤

  1. kristinaandersen

   HAHA! Det blir dyrt for å si det sånn, men jeg tror faktisk vi skal få til noe sammen snart 😀 Har du vært hos tannlegen? Verste som finnes, håper det gikk fint <3 Og det samme føler jeg, følte jeg tok helgevasken i går liksom, tiden flyyyr! Nyt kvelden MB <3

 3. Elisabeth

  Hvor er skoene fra? 😍

  1. kristinaandersen

   Superga <3

 4. Henriette

  Kan du legge ut om sminkerutinen din? Du stråler 😍

  1. kristinaandersen

   Her er er ganske nytt innlegg om nettopp det <3
   https://www.kristinaandersen.no/2019/02/18/nye-sminkefavoritter/

 5. Du er så nydelig, du ståler virkelig for tiden 😍 Håper dere koste dere på kino!

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Marie, det gjorde vi! Så Instant Family, den var så fiin <3

 6. Madeleine

  Du stråler🤩 Du vil vel ikke tilfeldigvis selge det svarte fatet fra cooee? 😀

  1. kristinaandersen

   Takk Madeleine <33 Og nei, det er jeg såå glad i. Beklager :*

 7. Kjære Kristina. Jeg kommenterer sjeldent på blogger, eller tar meg sjeldent tid til å engasjere meg i konkurranser eller hva bloggerne har på bloggen deres, MEN vet du i kveld så tenkte jeg å gjøre et unntak nettopp på grunn av deg og den jobben du gjør for nettopp meg. For er det noen jeg heier på i denne blogg verdenen så er det faktisk deg. Etter å ha fulgt deg i så mange år, og sjekker bloggen din hver eneste dag, så føler jeg nesten jeg kjenner deg, så hadde jeg møtt deg på gata måtte jeg stoppet og gitt deg en god klem, hadde sikkert vært helt kleint men dritt heller. Du gir meg et fristed å gå til når livet er litt tungt, så selv om jeg har 2 barn , mann og hund så er det så vanvittig koselig å titte innom her og se hva frøken Andersen har å si hver dag, Jeg har en syk datter, og det er ikke mange ting som får meg til å smile når man ikke helt skjønner problemene til alle bloggerne som florerer kanskje spesielt nå, da de egentlig blir bare bagateller for meg, men du får frem smilet. Man skal være så inderlig glad for at man faktisk er frisk og rask og tar vare på de rundt seg, for til syvende og sist, hva sitter man igjen med hvis man rekker å bli gammel i denne verden hvis man glemmer de små tingene i livet som faktisk gjorde de største forskjellene.
  Stå på videre er det jeg prøver å si og takk for at du er et fristed for meg, og lar oss lesere få del i livet ditt, som er fylt med sprell, latter og bjuda på historier, jeg heier på deg!! 😊 Klemmer fra J

  1. kristinaandersen

   Nå ble jeg helt rørt, for en utrolig fin kommentar <3 Tusen tusen takk, kjære deg! Er så fryktelig enig i det du sier med at man skal være så glad hvis man er frisk og har en god helse, samt folk man er glad i rundt seg, for andre har man det som betyr mest i livet etter min mening. Sender deg og lille jenta de masse gode klemmer, J. Og takk igjen for disse ordene, you made my day 😀 Gigaklem!

 8. Kom igjen, Knollen! Bli med i pod!

  1. kristinaandersen

   Han vil gjerne bli med i podden, haha! Utrolig nok.. Jeg må bare sjekke med Belinda først 😀

 9. Det første bildet av deg! <3 Så nydelig!

  1. kristinaandersen

   Takk Rebecca <3

 10. Gi ein lyd om filmen er bra, please! Har lyst å sjå den sjølv, elsker å reise på kino! 🙂

  Har vore ein slitsom debatt synes eg og, men er glad den er framme i lyset. Tenker på niesa mi på 13 og søstra mi som no kanskje har fått litt bedre inntrykk i kva 13-åringen blir eksponert for, på godt og vondt 🙂 Det er feil å eksponere unge jenter for nye komplekser, samtidig som det er viktig å vera ærlig om inngrep man gjer, slik at ikkje 13-åringen vokser opp og lurer på om kroppene ho ser er normale, og spør seg sjølv kvifor ikkje ho ser slik ut.. Difor er det so flott at det blei ein (nesten) saklig debatt ut av det, slik at foreldre blir litt meir obs på temaet, tenker eg 🙂

  1. kristinaandersen

   Filmen var heeeelt magisk, en av de beste jeg har sett. Så den anbefales Lisa <3 Nydelig at det blir debatt på dette, er en så viktig sak å ta.. Trist hele greia, kjenner jeg blir kvalm :/ Stor klem!

 11. Elsker å se outfit bilder på bloggen din! Får så mye inspirasjon.Elsker stilen din. Ja takk til flere outfit bilder fremover💕.

 12. Caroline

  strikkegenseren fra søta ? <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *