KLAGING, DATE OG JOBB

Det skjer et par ganger i løpet av året at jeg får denne bransjen så langt opp i halsen at jeg føler jeg må spy. Og sånn har det vært de to siste dagene. Så da er det en ting som gjelder: klage til venner og familie, og gjøre noe hyggelig etterpå. Så det har jeg brukt dagen min til! Kom faktisk nettopp hjem etter middagsdate med lillebror, og jeg kan faktisk ikke huske sist vi gjorde noe sammen sånn utenom jobb. Knollen er ikke jo ikke lengre ansatt i firmaet mitt, jeg vet egentlig ikke om jeg har fortalt dere det? Jeg har vært så stressa over det, men i dag innså jeg at det faktisk er en fin ting. Så får vi skikkelig kvalitetstid og kan snakke om ting som faktisk betyr noe når vi er sammen, i stedet for at jeg må piske han rundt med jobb og han konstant maser om å få dra hjem….😂


•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Nå skal jeg jobbe litt og videre på spontan kino med Belinda. Vi skal se Instant Family, den ser så gøy ut! Har dere hatt en fin onsdag? Hjelp så dagene flyr.. Er jo snart helg igjen jo!

15 kommentarer på “KLAGING, DATE OG JOBB

 1. Bell skriver:

  Så fresh du er <3 er det som regel venner som tar bilder av deg nå? Ha en fin kveld! :D. Ps: digg å få klaga litt innimellom, få det ut 😉

  • kristinaandersen skriver:

   Det varierer 😀 Har ei flink jente som hjelper til! Og ja, litt klaging MÅ til her i livet, haha! Klem til deg Bell <3

 2. kristinaandersen skriver:

  HAHA! Det blir dyrt for å si det sånn, men jeg tror faktisk vi skal få til noe sammen snart 😀 Har du vært hos tannlegen? Verste som finnes, håper det gikk fint <3 Og det samme føler jeg, følte jeg tok helgevasken i går liksom, tiden flyyyr! Nyt kvelden MB <3

  • kristinaandersen skriver:

   Han vil gjerne bli med i podden, haha! Utrolig nok.. Jeg må bare sjekke med Belinda først 😀

 3. kristinaandersen skriver:

  Nå ble jeg helt rørt, for en utrolig fin kommentar <3 Tusen tusen takk, kjære deg! Er så fryktelig enig i det du sier med at man skal være så glad hvis man er frisk og har en god helse, samt folk man er glad i rundt seg, for andre har man det som betyr mest i livet etter min mening. Sender deg og lille jenta de masse gode klemmer, J. Og takk igjen for disse ordene, you made my day 😀 Gigaklem!

 4. Lisa skriver:

  Gi ein lyd om filmen er bra, please! Har lyst å sjå den sjølv, elsker å reise på kino! 🙂
  Har vore ein slitsom debatt synes eg og, men er glad den er framme i lyset. Tenker på niesa mi på 13 og søstra mi som no kanskje har fått litt bedre inntrykk i kva 13-åringen blir eksponert for, på godt og vondt 🙂 Det er feil å eksponere unge jenter for nye komplekser, samtidig som det er viktig å vera ærlig om inngrep man gjer, slik at ikkje 13-åringen vokser opp og lurer på om kroppene ho ser er normale, og spør seg sjølv kvifor ikkje ho ser slik ut.. Difor er det so flott at det blei ein (nesten) saklig debatt ut av det, slik at foreldre blir litt meir obs på temaet, tenker eg 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Filmen var heeeelt magisk, en av de beste jeg har sett. Så den anbefales Lisa <3 Nydelig at det blir debatt på dette, er en så viktig sak å ta.. Trist hele greia, kjenner jeg blir kvalm :/ Stor klem!

Comments are closed.