JEG HYLLER DET SÅ INNMARI

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab.


Jeg gidder ikke en gang prøve å legge skjul på hvor hardt jeg fangirler på Oslo Skin Lab og livets kollagenpulver, for det tror jeg har blitt veeeldig tydelig de siste månedene. 😂 Altså, jeg eier ikke skam! Men selvtilitten min for egen hud har skutt i været og jeg er helt sikker på at alle som ser meg bare tenker at ‘wow for en hud’. Sånn ar jag!

Oslo Skin Lab kom ikke til meg, jeg kom til de. Og ikke på en beskjeden måte. Jeg sendte mail selv gjentatte ganger og spurte om de ville jobbe med meg, men når jeg ikke fikk svar satt jeg like greit i gang hele management mitt for å bidra. Og etter noen måneder med mas gikk det. Jeg svever fortsatt på en lykkesky etter de sa ja, fordi følelsen av å tipse dere om et produkt jeg brenner så for føles ganske magisk. For å si det enkelt: jeg ville droppet å bruke tusenvis av kroner på dyr hudpleie og heller tatt dette kollagenpulveret. Huden min har nådd totalt nye høyder etter dette og gitt bedre resultater enn hva hudpleieproduktene mine noen gang har gitt meg. Og det kan dere ta fra meg som bruker en dagkrem til 790 kroner liksom…

OSLO SKIN LAB

Hva jeg har merket med The Solution? Først merket jeg at jeg fikk en helt insane glød i ansiktet, typ sånn at det så ut som jeg hadde tatt ansiktsbehandlinger hver eneste dag. Etter rundt åtte uker merket jeg at linjene jeg har under øynene var blitt merkbart mindre. Oslo Skin Lab har ikke studier på sistnevnte, men det er min ærlige erfaring. Nå har jeg jo blitt relativt bortskjemt med at huden min alltid er fin som følge av dette, så min nye besettelse på meg selv er huden min på hele kroppen. Altså, den er så myk at jeg føler alle bare må ta på den! Jeg ba til og med typen til Belinda kjenne på meg her om dagen og spørre hva han syns, og han var helt enig – myk som a little baaaby. Kanskje ikke helt på normalen, men I love skryt.
Jeg hyller The Solution så innmari, og er det en ting jeg mener alle skal unne seg – så er det dette. Sånn dønn seriøst, dere som ikke går på det enda aner virkelig ikke hva dere går glipp av. Kollagenpulveret er totalt fri for smak, og du skal blande en pose daglig i enten mat eller drikke, selv blander jeg det i kaffe, vann eller smoothie. Smaker ingenting og kan ikke bli stort enklere! Jeg har for lengst fjernet nespresso kapselene mine fra kjøkkenbenken, der er det kun The Solution som får ligge nå.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Har du lyst å bli like fin og myk i huden som meg? HEHE. Klikk her for å få 65% rabatt (!!) på første bestilling og 30% på de neste leveringene. Altså, dere får første pakke med en måneds bruk til latterlige 175 kroner, nesten gratis. Pakken kommer direkte i postkassen din og det er ingen bindingstid.

38 kommentarer på “JEG HYLLER DET SÅ INNMARI

 1. ingrid skriver:

  Hei!
  Har snart gått på dette Kollagenpulveret i 2 mnd, og har foreløpig ikke merket noen effekt. Forsøkte også iWhite etter din anbefaling, men også med null effekt på dette produktet og…

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Ingrid! Så synd du ikke er fornøyd, men veldig merkelig må jeg si. Kan dessverre ikke please alle 🙂

  • Tone L skriver:

   helt enig det er bare fake men har man trua så kan det jo virke
   Bedre og spare og gå til tannlege og bleke for det funker!

 2. TM skriver:

  Hørte om det først i podden deres og fikk så lyst til å prøve, men så leste jeg om det og så at det inneholder dyr :/ Håper det blir vegansk en gang i framtiden!

 3. Sandra skriver:

  Dette har hjulpet meg helt sykt med urenheter! Nesten ikke fått noen kviser etter jeg startet med kollagenet, og huden er super myk⭐️ Kommer aldri til å slutte!

  • kristinaandersen skriver:

   Så utrolig gøy å høre Sandra! Ikke jeg heller, skal gå på dette liiiivet ut 😀 Haha!

  • kristinaandersen skriver:

   Svar til deg <3
   "Det skal ikke være noe fare forbundet med å ta The Solution når man ammer. Kollagen er et protein, og dette får man i seg gjennom vanlig kost. Selv om det er hydrolysert, er det matekvivalent – dvs ikke høyere dose protein enn man kan få via et normalt kosthold.Er man likevel usikker, anbefaler vi å ta en prat med lege eller helsesøster ved neste besøk."

 4. kristinaandersen skriver:

  Jeg og vennene mine har utelukkende brukt The Solution, så jeg vet ingenting om andre merker :/ Det er i hvert fall genialt, med tanke på både pris og at det kan blandes i vann, jeg føler jeg spiser nok tabeletter <3

 5. kristinaandersen skriver:

  Wæææ goding, blir SÅÅ glad!! Ønsker deg også en GLØDENDE dag søta, ler meg ihjel <3 Gigaklem!

 6. Thea skriver:

  ååh, du stråler jo! har lyst på prøve, men er 23 år gammel og lurer på om det da ikke er vits før man blir noen år eldre? vet du noe om det? 😀

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Thea! Du kan begynne på det for å forebygge, eller helt enkelt hvis du vil ha mer glød i huden, sliter med urenheter..osv.. Klem!

 7. Astrid skriver:

  Hei.
  Kan du legge ut bilde uten sminke og redigering og sammenlikne det med et annet bilde av deg uten sminke og redigering?
  Hvor lang tid tar det før man merker forskjell?

  • kristinaandersen skriver:

   Bla litt lengre ned på bloggen, så ser du meg uten sminke på et annet bilde.

 8. Lina skriver:

  Lyst til å prøve. Men har du merket noe forskjell angående rynker? Har lagt merke til at de siste månedene så har du en del mer rynker rundt øyne

 9. Mira skriver:

  Trist å se hvor mye du redigerer huden under øynene på det ene bildet Kristina. Du er naturlig vakker, så ikke rediger huden på bilder der du faktisk reklamerer for et produkt som nettopp handler om hud.
  Ønsker deg en fin dag!

  • kristinaandersen skriver:

   Bildene er 100% naturlige og IKKE redigert. Altså, du ser jo linjene under øynene klart og tydelig? Eneste som er gjort med bildene er lysstilling og varmere farge 🙂

 10. Elise skriver:

  Hei,
  Jeg har fulgt bloggen din daglig siden 2011/2012 og du har alltid vært min favorittblogger i Norge. Men nå i det siste har det inntrykket begynt å snu, fordi jeg blir så lei meg av at du har begynt å svare frekkere på kommentarene til leserne dine, vært litt dobbeltmoralsk med tanke på hva du sier du står for i podkasten og hva du skriver på bloggen og rett og slett (hovedsakelig) fordi du har stelt deg på en mye høyere hest enn det du vanligvis har gjort de siste årene. Jeg savner den mer ydmyke Kristina som var en av årsakene til at jeg fulgte deg også, men mister litt troen akkurat nå. Mener ikke dette som noe vondt mot deg for jeg respekterer virkelig all den harde jobbingen du gjør, men kun for en tankevekker.

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for at du deler din mening på en konstruktiv måte 🙂 Jeg er ei jente med bein i nesa og det føles deilig å endelig kunne vise den siden også. Om det ikke faller i smak så beklager jeg det, men jeg har ingen planer om å endre meg. Klem!

 11. Jen skriver:

  Hei Kristina! Jeg har blitt kjempe giret på å prøve dette kollagenpulveret etter å ha hørt podden til deg og belinda. Men, summer is comming.. og jeg vil bli brun og bruke betakaroten også. Bruker du begge samtidig? Håper ikke de reagerer rart sammen..?
  Foresten, du stråler for tiden!

  • kristinaandersen skriver:

   Neei, de reagerer ikke på hverandre i det hele tatt. Er to helt forskjellige ting 😀 Og du, tuuusen takk!! SNILLING <3

 12. Anna skriver:

  Da har jeg bestilt! Tror jeg har typisk hud som har mange norske har som 25 år, fuktfattig, litt tørr, og små fine linjer og litt småkvisete. Huden min reagerer veldig fort på alt av hudpleieprodukter, så bruker atm ingenting (bør begynne!). Men da får dette produktet virket uten innblanding fra noe annet, så det blir spennende å se 🙂

 13. I skriver:

  Fornøyd med resultatet, men sliter med mye luft i magen av dette produktet. Har du opplevd det samme? Blir det verre når man blander med vann?

 14. Martine skriver:

  Hei!:) jeg begynte å ta dette collagen tilskuddet etter dere hadde reklamert for det på podden deres. Dere sa det var vegansk og det sto også på hjemmesiden til oslo skin lab. Dette var for noen måneder siden. Så sjekket jeg igjen på hjemmesidene deres nå å NÅ står det at det er laget av storfe og er ikke vegansk. Hva er greia med dette? Tenker du og Belinda som blir sponset av dette og vi andre kunder burde fått info om denne endringen? Så lurer på om du har fått info om dette i og med at du reklamerer for det?:)

Comments are closed.