GOD MORGEN

Har dere sett for en fin bukett med strå? Mine nye favoritter uten tvil! Ble litt smålei av pampas som jeg føler jeg ser hjemme hos alle om dagen, så da var det gøy å finne noe litt annerledes. Elsk! Det som derimot ikke var elsk var prisen, holdt på å gå i bakken når jeg skulle betale – men igjen så dro jeg jo med meg fem pakker når jeg først var i gang. Kan aldri gjøre noe på normalt vis, ikke en gang stråhandel….

Her i byen hadde det meldt regn i dag, men jeg våknet opp til strålende sol og en overlykkelig hund. Jeg har ikke hatt Milo på snart en uke, han bor litt mellom meg og mine foreldre om dagen – så stakkaren var sjeleglad for å våkne hjemme hos meg igjen. Rart det der, han får ti ganger mer oppmerksomhet hjemme hos mine foreldre, men så er det likevel meg han er mest glad i. Det som er det fine med hunder, de er liksom lojale mot eieren sin uansett. Ikke at han ikke får oppmerksomhet her, altså. Forskjellen er bare at han er på et evigvarende tivoli for hunder i barndomshjemmet, hvor det aldri er stopp på kos, godbiter, lek eller tur. Sånt har ikke jeg tålmodighet til.

Her skal jeg straks ta med meg laptopen og starte dagens med jobb i frisørstolen, hehe. I dag skal jeg lysne håret enda noen hakk, er så sykt fornøyd med den bruntonen jeg har nå at jeg vil prøve å gå enda mildere i fargen. Vi sees igjen senere i dag! Ha en fin start på tirsdagen så lenge.

15 kommentarer

 1. Susanne Lyngøy

  Du finner slike kunstige strå på eBay til rundt 10 kr for 10 stk. Ser ganske ekte ut!

  1. kristinaandersen

   Må ha ekte, haha <3

 2. Du er så fin! Hva heter solbrillemodellen? 😍

  1. kristinaandersen

   De er fra Celine <3

 3. Jeanette

  de er så fine og dekorative! Merker jeg selv bare vil pynte opp med slikt i fine vaser. Må hverfall ha noen fine greiner i en vase og henge masse påskeegg på til påske. Bare synd påsken er så sein i år

  1. kristinaandersen

   I knoow, alt for sein!! Påske er så koseliig <3

 4. Åå, de var utrolig fine! Vet du hva disse heter?

  Vil bare gi deg ros for den gode bloggingen din. Det er en fryd å trykke seg inn på bloggen din, så mye fine bilder og variert innhold. Fortsett slik og stå på, heia deg <3

  1. kristinaandersen

   Usikker hva de heter :// Tuusen takk, snille deg <3

  2. Disse stråene heter Lagurus,
   – ser også at noen kaller de for harelabber 🙂

 5. Caroline

  Hei min serie-sjelevenn!! Jeg har sett stort sett alle seriene du har tipset om, og elsket de. Jeg vil påstå vi har helt lik smak og det er bare synd vi ikke bor i samme by sånn at vi kan ha serie-maraton med taco på fredager. Uansett, jeg begynte spent på Chicago Fire, men jeg bare digger det ikke?? Har bare sett 2 episoder, men er liksom skuffet over at jeg ikke allerede elsker det. Så please tell me at man må gi det noen episoder før det slår an???

  1. kristinaandersen

   HÆÆÆ! Alle elsker Chicago Fire, Caroline. Dette kan jeg ikke tro. Gi det 2-3 episoder til <3

 6. Eeeer det fordi du kanskje har et annet stykke med hankjønn i leiligheten din litt om dagen at Milo er en del på luksusferie i barndomshjemmet så det ikke blir full sjalusikrig? Mihi! Isåfall er det veldig koselig 🙆🏼‍♀️ håper han enda er god i formen, og at du har en nydelig uke! ❤️

  1. kristinaandersen

   😂😂😂…. Nyt dagen Linn <3

 7. Disse stråene er bare så fine 😍
  de heter forresten Lagurus…
  – nydelige & vårlige bilder
  Ha en fortsatt fin uke fineste

  1. kristinaandersen

   Oh takk Mette 😀 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *