GOD MORGEN

Har dere sett for en fin bukett med strå? Mine nye favoritter uten tvil! Ble litt smålei av pampas som jeg føler jeg ser hjemme hos alle om dagen, så da var det gøy å finne noe litt annerledes. Elsk! Det som derimot ikke var elsk var prisen, holdt på å gå i bakken når jeg skulle betale – men igjen så dro jeg jo med meg fem pakker når jeg først var i gang. Kan aldri gjøre noe på normalt vis, ikke en gang stråhandel….

Her i byen hadde det meldt regn i dag, men jeg våknet opp til strålende sol og en overlykkelig hund. Jeg har ikke hatt Milo på snart en uke, han bor litt mellom meg og mine foreldre om dagen – så stakkaren var sjeleglad for å våkne hjemme hos meg igjen. Rart det der, han får ti ganger mer oppmerksomhet hjemme hos mine foreldre, men så er det likevel meg han er mest glad i. Det som er det fine med hunder, de er liksom lojale mot eieren sin uansett. Ikke at han ikke får oppmerksomhet her, altså. Forskjellen er bare at han er på et evigvarende tivoli for hunder i barndomshjemmet, hvor det aldri er stopp på kos, godbiter, lek eller tur. Sånt har ikke jeg tålmodighet til.
Her skal jeg straks ta med meg laptopen og starte dagens med jobb i frisørstolen, hehe. I dag skal jeg lysne håret enda noen hakk, er så sykt fornøyd med den bruntonen jeg har nå at jeg vil prøve å gå enda mildere i fargen. Vi sees igjen senere i dag! Ha en fin start på tirsdagen så lenge.

10 kommentarer på “GOD MORGEN

 1. Jeanette skriver:

  de er så fine og dekorative! Merker jeg selv bare vil pynte opp med slikt i fine vaser. Må hverfall ha noen fine greiner i en vase og henge masse påskeegg på til påske. Bare synd påsken er så sein i år

 2. AA skriver:

  Åå, de var utrolig fine! Vet du hva disse heter?
  Vil bare gi deg ros for den gode bloggingen din. Det er en fryd å trykke seg inn på bloggen din, så mye fine bilder og variert innhold. Fortsett slik og stå på, heia deg <3

 3. Caroline skriver:

  Hei min serie-sjelevenn!! Jeg har sett stort sett alle seriene du har tipset om, og elsket de. Jeg vil påstå vi har helt lik smak og det er bare synd vi ikke bor i samme by sånn at vi kan ha serie-maraton med taco på fredager. Uansett, jeg begynte spent på Chicago Fire, men jeg bare digger det ikke?? Har bare sett 2 episoder, men er liksom skuffet over at jeg ikke allerede elsker det. Så please tell me at man må gi det noen episoder før det slår an???

  • kristinaandersen skriver:

   HÆÆÆ! Alle elsker Chicago Fire, Caroline. Dette kan jeg ikke tro. Gi det 2-3 episoder til <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *