LEI AV DYR FORSIKRING?

Annonse i samarbeid med Tryg forsikring.


Da var jeg inne i siste delen av opplegget jeg har vært så heldig å ha sammen med Tryg, og er det er faktisk litt trist. Dette har vært såå gøy og dere har likt disse innleggene så godt! For hvem vil vel ikke ha god bilforsikring, og i tillegg spare penger? Det gjelder vel de aller fleste av oss vil jeg tro.

BILFORSIKRING FOR DEG UNDER 30

Tryg har som tidligere fortalt gjort noe med at bilforsikringen for oss unge er fryktelig dyr. Så dyr at det er til å bli deprimert av! For kjører du bra med Sidekick, så sparer du inn penger og forsikringen din blir billigere. Men kjører du som en rakkefant? Daaa nytter det ikke klage på dyr forsikring, for da får du ikke igjen noe som helst, hehe. I kontoen din på appen til Sidekick kan du se hvor mye du har spart på kjøreturene dine, og på slutten av forsikringsåret betales hele summen du har spart opp ut til deg. Mildt sagt er dette en god motivasjon til å kjøre så fint som mulig, for er det noe som er alt for dyrt når man er ung – så er det bilforsikring. Og ikke nok med det, i starten av hvert forsikrings-år legger Tryg til 1000 kr som en ‘startbonus’ i sparegrisen din i appen som en liten motivasjon. Kjører du bra, og ikke bruker av disse pengene ved å kjøre dårlig, så får du også disse pengene utbetalt på slutten av året. Og, du kan verve vennene dine til denne forsikringen! Da tjener du også og får enda billigere forsiktig. En morsom vri: har flere i vennegjengen din denne forsikringen, så kan det også konkurreres i hvem som kjører best. Hvem av dere er egentlig den beste sjåføren?

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Helt genialt, samt en fin og morsom måte å spare penger på! Vil du lese mer om Sidekick til Tryg? Sjekk ut siden HER og sjekk prisen på din bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *