DET ER BARE Å BEKLAGE

Jeg innser nå at det å sanke skryt for jobben jeg gjør ikke var det smarteste når jeg endte opp med å ha fri både lørdag og søndag… 😫😂 Samtidig er det rart hvordan ‘alle’ andre kan gjøre det og slippe unna, men når jeg en gang på et halvt år tar to dager fri, så får jeg høre det. Men det betyr vel bare en ting: dere er vant med at jeg leverer og det liker jeg jo. Såå det er jo bare til å snu det til det positve og tenke at dere har savnet meeeeg. Haha!

L I N D E S N E S  F Y R

Jeg har nå i hvert fall hatt en veldig fin helg og kost meg masse! I går gikk turen til Lindesnes, et sted man bare må dra når det er storm. Toppen av lykke er jo seriøst å kunne ligge på vinden, herregud for en spesiell følelse. Det er såå fint der ute med fyret, men blåste så mye at det nesten var vanskelig å holde balansen. Er jo et under at jeg faktisk kom meg hel hjem igjen uten å fyke ut på bølgene blå, egentlig.. Nå: jobbe ut kvelden og sørge for at dere blir fornøyde med meg resten av denne uken. Gigaklem til dere alle!

24 kommentarer på “DET ER BARE Å BEKLAGE

 1. Anya skriver:

  Synes du er så flink til å blogge hele året rundt, så du fortjener en pust i bakken iblant! Elsker bloggen din, og håper du har hatt en kjempefin helg <3

 2. Iselin skriver:

  Så lenge du er så flink som du er i ukedagene er det helt innafor med fri i helgene <3 Men du kan jo kanskje gi en liten beskjed på insta eller snap, ikke det at jeg forlanger det altså 🙂

   • Iselin skriver:

    Fult fortjent er det uansett 🙂 Gleder meg til å høre podden på trening senere i dag. Tirsdagens høydepunkt!

 3. kristinaandersen skriver:

  Takk Elisabeth!! Hver helg går nok ikke, men en lørdag når jeg føler for det må være greit 🙂

 4. Thea Marie Prestsveen Gaustad skriver:

  Hei Kristina! Får ikke rabattkoden der ga ut i podcasten til goodforme til å fungere, kunne du sjekket opp i om dere ga oss riktig kode?

 5. Jenni skriver:

  Du skal da ikke beklage, herlighet det er jo normalt å ha litt helgefri innimellom. Men du får ta det positivt og at vi ikke får nok av bloggen din og at vi er bortskjemte med hyppige oppdateringer fra deg. Kos deg med bloggfri med god samvittighet, viktig å leve å være spontan også. Ønsker deg en super uke. Klem

 6. Oda skriver:

  Hva med å forhåndslage innlegg i løpet av (arbeids)uken, som autopostes lørdag og/eller søndag? Bare et forslag hvis du føler du vil ha litt helgefri, noe som jo er veldig forståelig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *