UKENS SPØRSMÅL

Men først er spørsmål til dere. Er dere happy med bloggingen min om dagen eller? Jeg er nemlig strålende fornøyd, men siden dere ikke sier noe tenkte jeg å sanke litt skryt…. Er inne i en sjukt god periode med blogg og jobb om dagen, alt er bare kjempegøy og det merkes på motivasjonen. Om det er noe dere savner eller ønsker å se her inne, holla at me! Fikser alt dere vil i disse dager, hehe. Her kommer svar på noen av spørsmålene dere har stilt

Hva drømmer du om og hva inspirerer deg?

Jeg drømmer om et langt og lykkelig liv med god helse for både meg selv og de jeg er glad i. Jeg drømmer også om å få være min egen sjef slik jeg er nå i lang, lang tid. Det å gå tilbake til å være ansatt er noe jeg overhodet ikke ønsker, så drømmen er å få leve av det jeg elsker så lenge jeg er her. Det som inspirerer meg? Glade og positive mennesker, som har kontroll på livet og følger drømmene sine, samme hva det er. Jeg blir inspirert av mennesker som tar i et ekstra tak for å gjøre verden til et litt bedre sted og har sine kampsaker de styrer med.

Hvor handler du klær?

Alle veier. Ser jeg noe fint så kjøper jeg det. Jeg har derimot aldri brydd meg om merkeklær, så jeg handler på de typiske butikkene jeg vil tro de fleste jenter gjør. Nakd er nok favoritten min akkurat nå, jeg handler alt for mye der. Zara elsker jeg også.

Hva får deg i godt humør?

Tv-serier og Severide. Neeeidaaaa! Det er ingenting som får meg i bedre humør enn når jeg f.eks lander en god deal jobbmessig og firmaet mitt går som det suser med masse jobb. Da er jeg i mitt ess og ingenting kan bryte humøret. Føler jeg får evig energi av slike ting, jeg elsker når jeg har mye å gjøre. Ellers er Milo, venner og familie selvfølgelig hovedgrunnene til at jeg som regel alltid er glad, umulig å ikke smile når man er blessed med så fine mennesker i livet sitt. Trening og et bra kosthold er også noe som gjør meg i bedre humør hvis jeg er i en god periode der også.

Hvor høy er du?

167 cm, trooor jeg.

Har du noen gang gått til psykolog?

Det har jeg, og jeg har også vært åpen om det. Når mofar døde for fem år siden raknet hverdagen min totalt og jeg taklet ikke sorgen i det hele tatt. Jeg gikk i en dyp depresjon som varte i ett år, og alt rundt meg føltes bare bekmørkt. Jeg ante bare ikke at det gikk ann å ha det så vondt, og å bare savne noen så mye at livet nesten føles for tungt å leve. Det er den tyngste tiden jeg har hatt i hele mitt liv og det føltes helt ærlig som en evigvarende kamp. I denne tiden gikk jeg til både leger og psykologer for å få meg på rett kjør igjen, og jeg er evig takknemlig for hjelpen jeg fikk. Det å gå til psykolog er utelukkende en fin ting, det kan hjelpe noe så innmari å snakke med noen ‘utenfor’. Ja til mer åpenhet rundt ting som dette, psykisk helse er viktig å snakke om mener jeg.

Drømmereisemålet ditt?

BoraBora og Maldivene.

Kan du dele spillelistene dine?

Jeg er så basic at jeg hører på spillelistene til Spotify. Men, til uka skal jeg lage min egen med alle mine favoritter og da kan jeg gjerne dele den med dere.

Drømmeutdannelsen din?

Detektiv? Haha! Neida. Jeg vet faktisk ikke, fordi jeg er så happy med livet mitt og ville ikke hatt noe annerledes. Men sånn egentlig hadde jeg elsket å være gravejournalist som dykker ned i tunge saker, graver frem opplysninger og bare smeller frem de råeste sakene i avisene. Jeg er jo så sjukt nyskjerrig av meg på alt av kriminalsaker, så det ville jo vært ganske så magisk å få drive med noe sånt på fulltid. Nå gjør jeg det bare på deltid, uten å få betalt eller valutta for strevet mitt…. 😂

46 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL

 1. Anette skriver:

  Så rart at det er 5 år siden mofaren din døde… har tydeligvis fulgt med på bloggen din lenger enn jeg selv har tenkt! Hadde tippet det kanskje var sånn to år siden…
  Bloggen er helt super om dagen, du er så flink og god 🙂

 2. Mina skriver:

  Digger deg!
  Hadde likt om du hadde enda mer interiør innlegg og innlegg med hvordan typer systemer ogsånnt du har hjemme <3

 3. Jannick skriver:

  Helt topp blogg som jeg har fulgt i maange år!! Er svært glad i hjem, interiør og baking så hadde vært gøy å fått sett litt mer innlegg om det 🙂

 4. Kine skriver:

  Uff, jeg mistet selv mormoren min for 4 år siden og den sorgen sitter i deg! Hvertfall når man har hatt ett sterkt bånd til de❤️ savner henne hver dag og spesielt litt ekstra i dag da hun ville fylt 80 år. Rart at tiden kan gå så fort, husker du skrev om hvordan det var å miste morfaren din så jeg kan kjenne meg veldig igjen❤️ Da er det ekstra viktig å ta vare på de som er igjen. Du inspirerer virkelig Kristina, og det at du fremmer de eldre syns jeg er helt fantastisk! Vi vet aldri når vi mister de vi er glad i, så vi må bruke tiden nå mens vi kan 🙂 Ønsker deg en super helg!❤️

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå, gratulerer med dagen til mormoren din Kine <3 Jeg feirer alltid mofar sin bursdag selv om han ikke lengre er her, fin måte å minnes på. Er så viktig å ta vare på de man er glad i <3 Stor klem og goood helg!

 5. Camilla skriver:

  Kan du lage et throwback innlegg? For eksempel fra den tiden hvor du solgte treningsklær, da du fikk Milo etc. Det hadde vært moro!

 6. Heidi skriver:

  Ville bare ønske deg god helg og si at du inspirerer og gleder meg hver dag jeg leser bloggen din 🙂 jeg unner deg virkelig den fine perioden du er inne i nå med tanke på alt det kjipe du hadde for en stund siden. Jeg setter pris på at du deler både opp- og nedturer, for sånn er livet for oss alle sammen.
  Gleder meg også til hver pod du og Belinda lager. Stå på Kristina, du gir oss lesere masse glede :))

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Heidi, så fine ord å få starte helgen med <3 Håper du får en fiin fredag 😀 Stor klem!

 7. LH skriver:

  Jeg mistet selv bestemoren min for 3 år siden, men «heldigvis» så kom det ikke brått på. Hun var dessverre ganske syk og stakkarslig på sine siste dager, og jeg var heldig nok til at jeg fikk tatt farvel, det tror jeg gjorde utrolig mye for sorgprosessen min.
  Jeg håper du får en strålende helg, Kristina <3 🙂

 8. Sofie skriver:

  God helg! <3
  Synes bloggen din er topp for tiden. Selv om jeg alltid har likt å følge med på bloggen din 🙂 Spesielt herlig å se hvordan du stråler og blir veldig inspirert av å høre podcasten hvor du snakker om selvtillit og hvordan man kan få selvtillit.

 9. A skriver:

  Ønsker meg typ en all day speed clean with me video fra deg <3 Søk på youtube om du ikke har sett slike videoer allerede – det er ingenting som er så satisfying som det!!

 10. Rebecca skriver:

  Siden du sanker skryt, så skal du få skryt, hehe.. Men fra tull til alvor, det er en fryd å lese bloggen din om dagen! Du er veldig inspirerende, ekte og jeg gleder meg alltid til å klikke meg inn her.. skikkelig feel-good-vibe! 🙂 Håper du har en fantastisk helg!

 11. ABC skriver:

  Hei!
  Jeg er en av dine faste lesere som likevel ikke så for meg at jeg ville like å høre på podcast. Men for en uke siden gav jeg det et forsøk, og _herlighet_ for en fantastisk opplevelse. I et forsøk på å «spare» episodene (jeg har heldigvis mange igjen ettersom jeg begynte å høre såpass sent) lyttet jeg til andre podcaster av bloggere jeg fulgte, men jeg kan med hånden på hjertet si at ingenting er i nærheten av deres. Dere har klart å skape et unikt produkt som dere kan være så stolte av! Jeg storkoser meg fra start til slutt. Dere har en flott flyt, og er kjempemorsomme (!) Og latteren din er så skjønn, Kristina! Håper det aldri tar slutt 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Er det sant? Herregud, nå ble jeg så glad! Tuuusen takk kjære deg 😀 Skikkelig koselig, skal vise kommentaren din til Belinda også <3 Gigaklem!

 12. Henriette skriver:

  Åå, du er så flink!! Hadde vært utrolig gøy å se en «Chit Chat Get ready with me» video, hvor du sminker deg og svarer på spm! <3

 13. Jeanette skriver:

  Må bare si takk for tips om serien Wahlgren. Den er så herlig! Likte kjøkkenet deres så godt at jeg skal få samme kjøkken nå,haha 😛 For en herlig familie!

 14. Jeanett skriver:

  Fornøyd med 0-2 innlegg daglig? Jeg synes du burde blogget mer 🙂
  Ikke noe kritikk, det betyr bare at jeg liker bloggen din veldig godt! Men synes 0-2 innlegg for dagen er lite jeg da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *