LIVETS ANSIKTSBEHANDLING

Annonse.


M I A B E L L  H U D P L E I E

Det er ofte jeg nevner på bloggen at jeg skal avgårde for å ta syrebehandling i ansiktet, og det er ikke få ganger dere har spurt om jeg kan fortelle mer om dette. Så i dag tenkte jeg å dele denne lille magien med dere! Først og fremst: det jeg tar cirka to ganger i måneden kalles en partypeel. Dette blir gjort med Elixir, som er de beste i verden på syrer. Jeg gjør disse behandlingene på Miabell Hudpleie, som holder til i andre etasje hos Torvkvartalet her i Kristiansand. Og om jeg kan skryte litt av salongen her først: det er ingen finere eller bedre salong i denne byen. Miabell har verdens flinkeste jenter og er liiivets plass, og av den grunn så henger jeg der nok litt for ofte.

Produktene som blir brukt på partypeel.

Rens av ansiktet før mandelsyre påføres.

P A R T Y P E E L

Partypeel er en behandling med mandelsyrer, som tar cirka en halvtime. Mandelsyrer gir en helt insaaane glød til huden, glattere hud generelt, finere porer og en jevnere hudtone. Jeg tar alltid denne behandlingen før jeg skal noe spesielt og ønsker meg en syk glød i huden. For når man sminker over huden etter en partypeel skjer det seriøst magi. Huden ser duggfrisk ut, sminken sitter som lim og huden bare gløøøder igjennom. Det er en grunn til at behandlingen heter partypeel, for den er nettopp skapt for de gangene man vil se ekstra fresh ut. Denne gløden vil jeg si varer i 2-4 dager, så selv booker jeg alltid time dagen før jeg skal noe spesielt. Jeg elsker den rene og deilige følelsen man får etter syrene, føler meg så fiiin – også helt uten sminke.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Altså, har dere sett for en sjuk glød og jevn hudtone? Dette bildet er tatt to timer etter behandling og huden er så latterlig smooth og frisk at jeg nesten stryker med av meg selv. Ooog, jeg har selvfølgelig en liten gladmelding å komme med! Miabell Hudpleie har nå i to uker satt ned prisen på partypeelen til halv pris, nå koster det kun 350 kroner for en behandling og tro meg: dette er en sum du virkelig får utbytte av. Tilbudet på halv pris gjelder fra 18.mars til 1.april, og dere kan ringe 380 22 980 eller gå inn her for å bestille time.

20 kommentarer på “LIVETS ANSIKTSBEHANDLING

  • kristinaandersen skriver:

   Leser du hva jeg skriver? Denne gir en superglød som man får i noen få dager og er en BEHANDLING for å få en glow kun mandelpeel kan gi. Jeg takket kollagenet for glød i hverdagen, verdens reneste og mykeste hud + mindre linjer.

 1. Synnøve skriver:

  Herregud så naturlig pen! Trenger ikke sminke på den huden der 🙂 Fikser du brynene også på miabell?

 2. Julie skriver:

  Det så helt vilt bra ut! Vet du hvordan det er å gjøre dette mens man går på antibiotika? Har det noe å si?
  Du stråler Kristina!

 3. kristinaandersen skriver:

  Nei, de fjerner det med god rens og alt mulig før sånn at huden blir helt ren 😀 Det er null stress!! Så gøy du liker anbefalingene Karoline, gjør meg såå glad å høre <3 God helg fine deg, og stooor klem!!

 4. Siv Renate skriver:

  Så fin du er/ble 😉
  Jeg selv har booket time hos dem nå. Du fristet meg sånn:) takk for anbefalingen og det at du sa i fra nå som det var på tilbud 🙂 slike behandlinger er så avslappende og godt 🙂 ønsker deg en fin fin helg!

 5. Astrid skriver:

  Blir man så glowy av denne behandlingen? Hvor lenge varer det? Ble litt for glowy for min del, nesten litt svett/fet/glinsende, men har lyst å prøve denne behandlingen når jeg skal til Kristiansand i helgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *