DET SISTE…

Jeg kjøpte:
Airpods, både til meg og lillebror. Hvorfor har jeg ikke oppdaget airpods før? Herregud for en glede! Hopper rundt og synger i leiligheten cirka hele dagen, og eeelsker følelsen av at jeg kan høre på podcaster til jeg sovner. Airpods må være årets beste kjøpt til nå.

Sangen jeg spilte:
Hyme for the weekend… Frysninger hver gang!

Filmen jeg så:
A star is born. Den er så fiiin! Men jeg må blunde øynene og snu meg bort når den scenen hvor hunden blir så lei seg skjer. For nei, jeg griner ikke av det alle andre gjør, uten å spoile her. Jeg griner av hunden. Sånn er jag!

Måltidet jeg spiste:
Spicy kyllingsuppe sammen med min kjære Monica i går. Det er seriøst noe av det beste jeg vet! Vil du ha oppskriften så finner du den her.

Jeg gråt:
Jeg har ikke grått eller vært trist etter at jeg fikk av meg gipsen på armen, bank i bordet. Etter det har jeg svevd på en evig lykkerus og jeg lurer egentlig på når jeg skal lande.

Personen jeg ringte:
Geeeir, verdens beste regnskapsfører.

Målet jeg nådde:
Ny samarbeidsavtale. Alltid like stas, uansett.

Jeg lo:
I går av en fly forbanna Belinda. Du vet når man egentlig er livredd og så nervøs, men så begynner man å le som en reaksjon? Det der blir fort de beste latterkrampene, ironisk nok.

Jeg gjorde på trening:
Crossfitøkt sammen med Elaine, hvor vi kjørte en 800-reps på bein og rumpe. De delene av kroppen får kjørt seg når jeg ikke kan trene noe med armene, hehe. Fortsatt så støl at det gjør vondt å ta på rumpa, au.

10 kommentarer

 1. nettothoughts

  Måtte bare si at jeg sitter og hører på pod’en til deg og Belinda nå. Jeg har aldri vært noen stor fan av Pod generelt, og ikke helt forstått hypen – men så satte jeg på episoden deres med «Livet bak sosiale medier & Netflix VS kjæreste» på t-banen klokken åtte i dag. Og jeg sitter fortsatt og hører på, 1,5 time senere. Fy søren så flinke dere er, det er som å sitte med verdens kuleste venninnegjeng og jeg og er HELT ENIG MED DERE og digger alt dere gjør her. Stå på videre, hilsen ny fan <3

  1. kristinaandersen

   Herregud, dette er jo verdens beste kommentar å få starte dagen med <3 Tuuusen takk for så fine ord kjære deg!! Denne må jeg sende videre til Belindus 😀 Stooor klem! Og TAKK en gang til <3 <3 <3

 2. Kan du være så grei å skrive en liste over alle podcaster du hører på? Hører deres fast men er så innmari kjedelig 0 måtte vente en hel uke mellom hver gang jeg hører på old. Finner ingen andre jeg liker 🤣

  1. kristinaandersen

   Yes! Ønsket er notert <3

 3. Kan du legge ut treningsøktene dine enten på bloggen, insta eller snap? Du er så inspirerende og har mange gøye og gode treningsøkter 😃💪

  1. kristinaandersen

   Yes, skal bli flinkere til nettopp det <3

 4. Har du hørt noe fra taylor? Haha

  1. kristinaandersen

   NEI!! Dypt såret

   1. Jeg er hundre prosent sikker på at han har gått inn på profilen din etter alle kommentarene han fikk. Det er gøy å tenke på!! En vakker dag.

   2. kristinaandersen

    Håper IKKE han har det, tidenes skuff :((( Haha!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *