MORGENSUPRISE GONE WRONG

Heii bestinger!

Her startet dagen med morgenmøte sammen med Belinda, som forøvrig gjorde meg livredd i dag. Som dere vet kommer jeg ofte før tiden når jeg skal noe, og i dag tenkte jeg at jeg skulle overraske podpartner’n 20 minutter før avtalt tidspunkt, sånn for å være hyggelig. Men det ble ikke godt tatt imot av en morgensur B som lurte på hva i alle dager jeg tenkte med og trampet inn på badet med å slenge igjen døra bak seg og bli der inne i ti minutter… Helt raserianfall, hjælp! Ble livredd av reaksjonen, tror aldri jeg har sett et så sint menneske, men så fikk jeg henne heldigvis i godt humør til slutt. Jeg er jo så morgenfugl! Men må lære meg at ikke alle andre er nettopp det og at jeg må forholde meg bedre til klokka. Før i tiden var det så ille at Hilde pleide å la meg stå utenfor helt til klokken ble det tidspunktet vi hadde avtalt før hun slapp meg inn.. Altså! Orker ikke meg selv noen ganger.
Ellers er alt bra i Andersen-land, og nå skal jeg jobbe frem til i kveld. Daa får jeg besøk av min kjære Monica og jeg skal lage middag. Det må jo bli kyllingsuppe som er min spesialitet her i livet, hehe. Håper dere alle nyter onsdagen, ikke lenge igjen til helg – det gledes!

nakd genser – acne jeans –
superga sko  –
celine veske & solbriller

14 kommentarer på “MORGENSUPRISE GONE WRONG

 1. Susanne skriver:

  Hei Kristina! Jeg så tilfeldigvis at du la ut et bilde fra stua di på Snapchat , og jeg lurer på hvor den lampa over sofaen er fra ? 🙂 den med svart ledning og glasskule 🙂 har lett så lenge etter noe lignende !

 2. Synnøve skriver:

  Hei! Du er så flink til alt som har med hjem og interiør å gjøre, derfor spør jeg deg. Hvor får man kjøpt de diggeste dynene og putene? Trenger sårt å bytte ut her, haha <3

  • kristinaandersen skriver:

   Goding, tuusen takk! Du, dette med dyner er jeg usikker på. Mine er helt magiske, men jeg husker søren ikke hvor de er kjøpt :/ Viktigste er at de er fluffy som en sky <3

 3. Camilla skriver:

  Det er SÅ mye bedre med mennesker som kommer for tidlig, enn mennesker som kommer liiiitt for sent! Tenker nå jeg 🙂 Så fortsett med å komme for tidlig du, for det er mer irriterende å komme for sent 😉
  Hilsen en som også er (alt) for tidlig ute <3

Comments are closed.