MORGENSUPRISE GONE WRONG

Heii bestinger!

Her startet dagen med morgenmøte sammen med Belinda, som forøvrig gjorde meg livredd i dag. Som dere vet kommer jeg ofte før tiden når jeg skal noe, og i dag tenkte jeg at jeg skulle overraske podpartner’n 20 minutter før avtalt tidspunkt, sånn for å være hyggelig. Men det ble ikke godt tatt imot av en morgensur B som lurte på hva i alle dager jeg tenkte med og trampet inn på badet med å slenge igjen døra bak seg og bli der inne i ti minutter… Helt raserianfall, hjælp! Ble livredd av reaksjonen, tror aldri jeg har sett et så sint menneske, men så fikk jeg henne heldigvis i godt humør til slutt. Jeg er jo så morgenfugl! Men må lære meg at ikke alle andre er nettopp det og at jeg må forholde meg bedre til klokka. Før i tiden var det så ille at Hilde pleide å la meg stå utenfor helt til klokken ble det tidspunktet vi hadde avtalt før hun slapp meg inn.. Altså! Orker ikke meg selv noen ganger.

Ellers er alt bra i Andersen-land, og nå skal jeg jobbe frem til i kveld. Daa får jeg besøk av min kjære Monica og jeg skal lage middag. Det må jo bli kyllingsuppe som er min spesialitet her i livet, hehe. Håper dere alle nyter onsdagen, ikke lenge igjen til helg – det gledes!

nakd genser – acne jeans –
superga sko  –
celine veske & solbriller

16 kommentarer

 1. 😂😅

  1. kristinaandersen

   😂😂

 2. Hei! Hvor er øredobbene dine fra? De du har ca i midten 😀

  1. kristinaandersen

   Nakd <3

 3. Hva heter modellen til Celine solbrillene? 🙂

  1. kristinaandersen

   Usikker kjære deg :/

 4. Er det denne kyllingsuppen?
  http://kristinaandersen.blogg.no/1411454335_spicy_kyllingsuppe.html
  Søkte på Kristina Andersen og kyllingsuppe og det var veldig mange innlegg og oppskrifter som kom opp.

  1. kristinaandersen

   Jaa, kyllingsuppe er livet.. Haha! Linket til den i dagens innlegg <33

 5. Hei Kristina! Jeg så tilfeldigvis at du la ut et bilde fra stua di på Snapchat , og jeg lurer på hvor den lampa over sofaen er fra ? 🙂 den med svart ledning og glasskule 🙂 har lett så lenge etter noe lignende !

  1. kristinaandersen

   Heii Susanne 😀 Den er fra Menu 🙂

 6. åå fineste deg <3 Kan du ikke være så snill å dele oppskrift på suppen? Klem!

  1. kristinaandersen

   Yes, den er linket til i dagens nyeste blogginnlegg <3

 7. Hei! Du er så flink til alt som har med hjem og interiør å gjøre, derfor spør jeg deg. Hvor får man kjøpt de diggeste dynene og putene? Trenger sårt å bytte ut her, haha <3

  1. kristinaandersen

   Goding, tuusen takk! Du, dette med dyner er jeg usikker på. Mine er helt magiske, men jeg husker søren ikke hvor de er kjøpt :/ Viktigste er at de er fluffy som en sky <3

 8. Det er SÅ mye bedre med mennesker som kommer for tidlig, enn mennesker som kommer liiiitt for sent! Tenker nå jeg 🙂 Så fortsett med å komme for tidlig du, for det er mer irriterende å komme for sent 😉
  Hilsen en som også er (alt) for tidlig ute <3

  1. kristinaandersen

   Sant vel!! Det jeg å sier!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *