FAVORITTER I DUSJEN

….sånn akkurat nå.

Jeg finnes ikke trofast mot verken hårprodukter eller dusjsåper – her bytter jeg ut så fort det går tomt. En frisør fortalte meg nemlig en gang at man aldri skal bruke samme hårpleieserie for lenge, da håret blir mettet og ikke tar til seg næringen. Derfor bytter jeg ut til en ny serie så fort flaskene er tomme. Lurer forøvrig på om påstanden egentlig stemmer? Jeg velger nå i hvert fall å tro det, hehe.

S H O W E R  F A V E S 🚿

Akkurat nå er det Joico sin k-pack serie det går i, denne har jeg brukt flere ganger og jeg eeelsker den. Gir så mye fukt og pleie til håret. Ellers er det noen få ting som alltid går igjen, egentlig. Ansiktsrens fra Elixir, såpeskum fra Biotherm (den rosa og den gule er favoritter), oljerens fra Bare Minerals og oljesåpe fra Rituals. Sistnevnte bruker jeg kun de gangene jeg ikke har tid til å smøre meg med bodylotion etter dusj, så får huden i det minste litt fukt etter å ha stått i glovarmt vann akkurat litt for lenge. Jeg elsker nemlig så varmt vann at jeg nesten får vondt, anyone else? Haha! Jo varmere jo bedre. Ellers er jeg avhengig av en god hårkur og skrubb til kroppen, ting jeg bruker når jeg har god tid.

Ditt nr.1 produkt i dusjen? Deeel! Gøy å prøve nye ting

18 kommentarer

 1. Så fin leiligheten din er!
  Rituals dusjskum og skrubb! Får kjempe myk og frisk hud av de.

  1. kristinaandersen

   Takk snilling! Rituals er supre produkter 🙂

 2. Hvordan er hårmasken/hårmaskene til The Body Shop? 🙂 Veldig lyst å prøve ut, men er ikke frelst av noen av luktene dessverre, så da måå de funke som bare det haha.

  Jeg har tørr hodebunn så må nesten bruke produkter mot det, som er ganske kjedelig egentlig, men innimellom bruker jeg kanskje litt andre produkter som gir fukt og god lukt 🙂 Men sliter også med nå på vintern med statisk hår som står til alle kanter og jeg blir gaaaal! Har du noen tips til produkter mot dette? <3

  1. kristinaandersen

   De er gode, men er andre merker som er bedre på nettopp hårkurer, f.eks Joico, Kevin Murphy, Olaplex..osv.. <3

 3. Jeg har også hørt at man ikke skal bruke samme hårpleieserie for lenge. Men har jo aldri visst hvorfor! Jeg har for tiden lagt min elsk på Redken sin All soft serie. Håret blir så glatt og mykt at det er helt sykt!

  1. kristinaandersen

   Den serien er skikkelig god! Brukte den mye før 🙂

 4. Hei! Badet ditt er så fint! Bare lurer på hvor du har kjøpt det sorte baderomstilbehøret ditt?

  1. kristinaandersen

   Alt er fra Tapwell 🙂

 5. Jeg ELSKER Rituals sine produkter. De lukter SÅ godt😍😍

  1. kristinaandersen

   Enig!

 6. Severide er en favoritt i dusjen tenker jeg!! Mohahaha 😉

  1. kristinaandersen

   HAHAHA!!! Leeer <3

 7. HAHAHAHAH Bell, kongekommentar!!!

  Man MÅ ikkje skifte shampoo eller dusjsåpe eller hudkrem etc HVER gang man går tom,men er lurt å variere. Man kan og variere mellom flere uten å vente til ene går tom. Spørs på behovet. Man spiser jo neppe samme middag hver dag.
  Samme gjelder kosttilskudd. kroppen blir vant og slutter å ta opp like mye som før. Så ta en pause og så blir kroppen mer mottagelig igjen og syns dette var en himla bra ide.

  Favoritt i dusjen, dusjolje og skum fra Rituals
  Korres dusjgeler .spesielt guava og japansk rose…men også bergamot og pære (VITA)

  Spamagic sin saltscrub med olje…magi ( Helsekostbutikker)

  Unwash rensebalsam for håret
  Maui shampoo og balsam den grønne <3
  Ikoo hårinnpakning
  alle fra VITA

  1. kristinaandersen

   Jeg veeet, lo godt av den! Takk for masse tips Lin, jeg skal google meg opp 😀

   1. Yey, stolt av den ass 😀

   2. kristinaandersen

    Satt som ei kule 😂

 8. Er veldig glad i Wella Sp Luxe oil serien. Den lukter i tillegg så godt. Ha en fin søndag. Herligste du <3

 9. Jeg elsker badeanstalten, redken, amazing space og raunsborg.
  Raunsborg håndcreme er populær, fordi den dufter godt og er rigtig god til tør hud
  Og den fedter ikke, så helt klart en anbefaling herfra.

  Nu vil jeg prøve biotherm og Rituals. 😀😍

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *