FAVORITTER I DUSJEN

….sånn akkurat nå.

Jeg finnes ikke trofast mot verken hårprodukter eller dusjsåper – her bytter jeg ut så fort det går tomt. En frisør fortalte meg nemlig en gang at man aldri skal bruke samme hårpleieserie for lenge, da håret blir mettet og ikke tar til seg næringen. Derfor bytter jeg ut til en ny serie så fort flaskene er tomme. Lurer forøvrig på om påstanden egentlig stemmer? Jeg velger nå i hvert fall å tro det, hehe.

S H O W E R  F A V E S 🚿

Akkurat nå er det Joico sin k-pack serie det går i, denne har jeg brukt flere ganger og jeg eeelsker den. Gir så mye fukt og pleie til håret. Ellers er det noen få ting som alltid går igjen, egentlig. Ansiktsrens fra Elixir, såpeskum fra Biotherm (den rosa og den gule er favoritter), oljerens fra Bare Minerals og oljesåpe fra Rituals. Sistnevnte bruker jeg kun de gangene jeg ikke har tid til å smøre meg med bodylotion etter dusj, så får huden i det minste litt fukt etter å ha stått i glovarmt vann akkurat litt for lenge. Jeg elsker nemlig så varmt vann at jeg nesten får vondt, anyone else? Haha! Jo varmere jo bedre. Ellers er jeg avhengig av en god hårkur og skrubb til kroppen, ting jeg bruker når jeg har god tid.

Ditt nr.1 produkt i dusjen? Deeel! Gøy å prøve nye ting

15 kommentarer på “FAVORITTER I DUSJEN

 1. Sofie skriver:

  Så fin leiligheten din er!
  Rituals dusjskum og skrubb! Får kjempe myk og frisk hud av de.

 2. Marie skriver:

  Hvordan er hårmasken/hårmaskene til The Body Shop? 🙂 Veldig lyst å prøve ut, men er ikke frelst av noen av luktene dessverre, så da måå de funke som bare det haha.
  Jeg har tørr hodebunn så må nesten bruke produkter mot det, som er ganske kjedelig egentlig, men innimellom bruker jeg kanskje litt andre produkter som gir fukt og god lukt 🙂 Men sliter også med nå på vintern med statisk hår som står til alle kanter og jeg blir gaaaal! Har du noen tips til produkter mot dette? <3

  • kristinaandersen skriver:

   De er gode, men er andre merker som er bedre på nettopp hårkurer, f.eks Joico, Kevin Murphy, Olaplex..osv.. <3

 3. Jeanette skriver:

  Jeg har også hørt at man ikke skal bruke samme hårpleieserie for lenge. Men har jo aldri visst hvorfor! Jeg har for tiden lagt min elsk på Redken sin All soft serie. Håret blir så glatt og mykt at det er helt sykt!

 4. Heidi skriver:

  Hei! Badet ditt er så fint! Bare lurer på hvor du har kjøpt det sorte baderomstilbehøret ditt?

 5. Lin skriver:

  HAHAHAHAH Bell, kongekommentar!!!
  Man MÅ ikkje skifte shampoo eller dusjsåpe eller hudkrem etc HVER gang man går tom,men er lurt å variere. Man kan og variere mellom flere uten å vente til ene går tom. Spørs på behovet. Man spiser jo neppe samme middag hver dag.
  Samme gjelder kosttilskudd. kroppen blir vant og slutter å ta opp like mye som før. Så ta en pause og så blir kroppen mer mottagelig igjen og syns dette var en himla bra ide.
  Favoritt i dusjen, dusjolje og skum fra Rituals
  Korres dusjgeler .spesielt guava og japansk rose…men også bergamot og pære (VITA)
  Spamagic sin saltscrub med olje…magi ( Helsekostbutikker)
  Unwash rensebalsam for håret
  Maui shampoo og balsam den grønne <3
  Ikoo hårinnpakning
  alle fra VITA

 6. Aina skriver:

  Er veldig glad i Wella Sp Luxe oil serien. Den lukter i tillegg så godt. Ha en fin søndag. Herligste du <3

Comments are closed.