DET ER BARE IKKE GREIT

Min mandag time for time:

06.00 – 09.00: tvinge meg opp av senga, lufte Milo rundt nabolaget, få ut dagens første blogginnlegg og legge ut på joggetur før frokost.

09.00 – 14.00: kontorarbeid hvor jeg fakturerte kunder, gjorde ferdig utlegg til regnskapsføreren, oppdaterte ukens kampanjeoversikt og dro i ukens første møte.

14.00 – 16.00: podding og strategimøte med Belinda.

16.00 – 17.00: ut på tur i Baneheia med Milo.

17.00 – 20.00: hjemmekontor og få ut dagens andre blogginnlegg.

Pangstart på uken med andre ord, akkurat sånn jeg liker det! Når klokken bikket ni på kvelden var jeg så trøtt at jeg la meg i senga og så serie til jeg sovnet. Muuulig det har noe å gjøre med at jeg ikke sovnet før 04.00 natt til i går, døgnrytmen min har plutselig klikket her og jeg får heller aldri sovet ut. Takker høyere makter for energidrikker når jeg holder på sånn som dette her. 😅

I dag våknet jeg forøvrig opp til både snø og sår hals, to ting som virkelig ikke stod på ønskelista. Det drar meg ned på en 7’er på humørskalaen fra en til ti, og det er ikke bra. Bra for Belinda, men ikke for meg. Liker meg på en tier, jeg! Og angående nettopp det, vi har ny pod ute i dag og den er relativt morsom. Belinda har fått seg en knekk på Lofoten, mens jeg lever livets glade dager og har (dessverre) oppdaget Heidis i en alder av 28 år… Det er bare ikke greit! Episoden finner du her.

19 kommentarer

 1. Jeg er helt enig med Belinda når det gjelder MJ saken og jeg har lest masse rundt men tror forsatt han er skyldig. Hvis man leser seg opp om overgrep mot barn så ser man at alt de guttene har gjort kan være normalt, fordi de som belinda sa, elsket han.

  1. kristinaandersen

   Vanskelig sak detter her :/ Føler bare det noe noe som skurrer med hele greia..

  2. Enig med deg Maria. Det finnes på en måte ingen fasit på hvordan barn som blir utsatt for overgrep «ender» opp. Noen blir overgripere selv, noen blir ekstremt seksuelle, noen utvikler personlighetsforstyrrelser, noen blir velfungerende og «normale». Det er så mange forskjellige svar, så det er vanskelig å si hvorvidt historien om MJ er sann, kun basert på hvordan disse mennene lever i dag.

   Jeg har selv opplevd traumer fra barndommen (heldigvis ikke overgrep) og ekstremt mye ble fortrengt, og kom ikke opp før jeg startet i terapi for diverse plager. Det er utrolig hva hodet og hjernen kan gjøre, for å beskytte både kropp og sjel.

   Syns forøvrig det var interessant og høre to forskjellige meninger og perspektiv i dagens podcast 🙂 Vanligvis er dere jo veldig enige, hehe 🙂

 2. Du ser så fresh og stelt ut hele tiden 🖤

  1. kristinaandersen

   Goding!! Knipser bilder når jeg først orker å freshe meg, haha <3

 3. Herregud, for en fin glød du har fått, jente! 🙌

  1. kristinaandersen

   Snilling!! TAKK <3

 4. Elsket dagens episode! Tequila er livet og jeg må alltid holde meg i skinnet sånn at det ikke går heeeelt over styr 😀

  1. kristinaandersen

   Haha!! Godt det ikke bare er meg 😀

 5. Herligfred så fine bilder! Du stråler, skikkelig fint antrekk! Håper du har en bra dag ❤️

  1. kristinaandersen

   Snille deg, tuusen takk Marie <3

 6. Hei jeg bare lurer på hvordan du kan få Betakaroten til å uttales som «Bedakarodn»? Tror jeg dæva av reklamen din

 7. Nå er jeg sint,trist og skuffa over deg og Belinda:(Hva vet dere om seksuelle overgrep ? Dere Utaker dere som bedrevitere og provoserende:(

  1. kristinaandersen

   Syns du? Det er jeg sterkt uenig i. Vi delte våre meninger, og forsvarer så absolutt ikke seksuelle overgrep.

   1. Jeg også reagerte sterkt da du ikke forsto hvordan man blir som voksen etter å ha blitt misbrukt seksuelt som barn. Det kan gå mange år før man erkjenner overfor seg selv at det i det hele tatt har skjedd noe alvorlig. Man fortrenger det. Her hørtes du like uvitende ut som når du og Belinda snakket om «drømmen om å oppleve en tsunami.»

 8. Ooooo, hvilke solbriller har du på deg her? Døødsfine, er på jakt etter nye<3

 9. oj ja vi har veldig ulik oppfatning av MJ dokumentaren! Likheten er at vi begge to er veldig skeptisk til det meste, som er jeg velger å si er positivt. Jeg synes kroppsspråket tilsier at de er veldig preget, eks. når han james viser ringene og du ser hele han skjelver, problemer med svelget når de prater ol. Jeg synes ikke det er vanskelig å forstå deres situasjon. Man vokser opp med ett idol, som tar deg inn i varmen, man er ung, man er lett mottakelig, MJ utnytter dette, du føler deg verdsatt, elsket. På en måte som antageligvis er umulig å beskrive. Man blir sjalu på at MJ får seg en annen, men elsker han så høyt at man aldri kunne ha sagt noe negativt om han, i frykt for at han skal forlate deg for godt og aldri ta deg tilbake. De forsto, og kroppen deres skjønte at misbruken er galt og feil. Likevel var kjærligheten så sterk at de ønsker å få MJ tilbake.
  Når rettssaken i 93 kommer for første gang og MJ kontakter deg og man blir tatt inn igjen i varmen, og tenner håpet om at de skal bli venner igjen, som var det eneste man ønsket. Da er det gjerne ikke så rart at man ikke sier noe? Hvert fall når dette er en person man elsker over alt på jord. Det at han ønsket å gifte seg på Neverland, klarer jeg ikke å se på som et vektig argument for at det er ugler i mosen. På bakgrunn av det var før triggerpunktet og at han mentalt ikke hadde bearbeidet hendelsene.

  Triggerpunktet til begge to er jo når begge får sine egne barn, det er da de virkelig forstår at dette ikke er greit. Men når man har levd et helt liv siden man var syv år og alltid blitt fortalt at dette er en hemmelighet og at denne aldri må komme ut, og har levd etter det manifestet. Da er det vanskelig å omstille en slik tankegang. «Selv om man er voksen og burde skjønne bedre». Helt klart at dokumentaren er ensidig, men hadde man stilt spørsmål om det hadde vært en annen mann i gata, eller en annen kjendis? Bytter du ut navnet MJ, tror jeg situasjonen hadde vært annerledes. Så tror jeg også situasjonen hadde vært annerledes dersom det var to jenter som satt i de stolene.
  En slik ydmykelse som de mennene føler, sett i lys av at menn generelt sett ikke er flink til å snakke om følelser. Velger jeg hvert fall å tro på deres sak. OG de er jo ikke de eneste som har blitt misbrukt, er jo flere så at noe har skjedd er jo det ingen tvil om.

  1. Du burde se intervjuet mennene hadde med Oprah. Som Oprah sier, denne saken er så mye større enn MJ. Vi får aldri vite sannheten ang den saken, men den kan vise verden hvordan overgripere faktisk «jobber» og hva slags forhold man kan ende opp med å få til overgriperen sin. Jeg har selv opplevd oppgrep på denne måten av en venn av familien. Det er så skrudd og du blir jo opplært av denne personen at dette er ett helt spesielt forhold og at man er den heldige utvalgte og at andre ikke kommer til å forstå det, så da må det være hemmelig. Alt føles ikke ekkelt når det pågår…først når jeg ble tenåring fikk jeg vondt i magen av å tenke på han på den måten, men jeg var så glad i han og ville ikke skuffe han, så hadde aldri tanker om å si det til noen. Ville ikke han skulle bli lei seg. I tillegg er man skamfull. Det seksuelle derimot, stoppet da. Selv som voksen var jeg rundt han og sa aldri noe. Var til og med i selskaper hjemme hos han og kona sammen med mannen min, og han var toastmaster i bryllupet vårt(i dag føles det helt sykt…).Så fikk jeg og mannen min barn og DA, først DA, vokste den klumpen i magen seg så stor at jeg ble uvel, og først DA skjønte jeg at det jeg hadde opplevd var helt sykt. Så ble jeg livredd for at det skulle skje med mine barn…fikk søvnproblemer og til slutt brast hele demningen og mannen min fikk høre alt. Jeg har fått hjelp og klart å komme videre, med bagasje, men har det bra. Grunnen til at jeg forteller dette er ikke for å sanke sympati, men for å illustrere at sånn er det mange som har opplevd overgrep. Man blir så sinnsykt manipulert fra veldig ung alder. Så når jeg så denne dokumentaren, så kom klumpen i magen tilbake igjen, jeg kjente meg sånn igjen i disse guttene. Om MJ er skyldig, kan vi ikke vite sikkert, men teorien din fra podden om de tingene du syns er rart at «ofre» gjør, det holder faktisk ikke vann. Det vitner om at du vet veldig lite om hvordan overgripere jobber seg nærme små barn og det er litt synd siden mange hører på podden deres. Men du er jo selvsagt lov til å ha din egen mening om dokumentaren.

   1. Tusen takk for at du delte din historie!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *