JEG BLE LEI AV Å VÆRE BLEIK

Annonse i samarbeid med Good For Me.


Heii fra en brun og glad frøken! I dag vil jeg komme med en kjærlighetserklæring til Good For Me, som har gitt meg to av tre ting jeg har god selvfølelse på om dagen. Håret mitt (hvor langt skal det bli?!) og brunfargen min. Som alle vet er bestevenninna mi Hilde alt jeg vil være, og når jeg så henne brun som ei nøtt her for noen uker siden klikket det selvfølgelig i hodet mitt. Så brun ville jeg å bli. Midt i februar. Men alt er mulig. Så jeg bestilte hjem Betakaroten Gold, som jeg egentlig ikke starter på før i april med mindre jeg skal på feire – men nå ble jeg bare så forbanna lei av å være bleik. Bleik og glad, ja. Men jeg vil jo heller være brun og glad.

B E T A K A R O T E N  G O L D

For det som er så genialt med Betakaroten Gold er at du ikke trenger å steke deg ihjel av sola for å bli brun. Jeg har fått farge av å være ute, i tillegg til at jeg tok 20 minutter sol to ganger på to uker. Mer trenger jeg ikke, for fargen kommer som dynamitt med to kapsler av disse til dagene. Jeg eeelsker de! Og ta det fra en blogger som har kjempet seg gjennom det meste som finnes av betakaroten på markedet – ingen slår denne. Jeg har faktisk brukt betakaroten gold helt siden våren 2014, og det finnes ingen som er i nærheten av denne på verken effekt eller kvalitet. Sånn med hånden på hjertet, vil man vil brun, ta vare på huden og motvirke soleksem er det denne man bør bruke.

D ET  B E S T E  M E D  G O L D

.. Du får raskt en fin brunfarge som setter seg dypt i huden.
.. Du trenger ikke grille deg i sola for å oppnå glød.
.. Den er utviklet med kokosolje (<3) for enda bedre opptak.
.. Kapslene er bittesmå, superenkle å svelge.
.. Har funket gull på meg når det kommer til motvirkning av soleksem.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Har du lyst å prøve? Nå får dere et introtilbud på Betakaroten Gold, hvor dere får 50% rabatt på første levering. Bestill og les mer her.

28 kommentarer

 1. Hvor lenge varer tilbudet? 🙂

  1. kristinaandersen

   Usikker 🙂

 2. De har tidenes mest elendige kundeservice da…

  1. kristinaandersen

   Det er kjipt å høre! Noe jeg kan hjelpe med?

   1. Er nok ikke så mye du kan gjøre, utenom å konfrontere de. Det har jeg selv prøvd, men ble møtt med arroganse og dårlig kundeservice. Gode produkter, men det hjelper lite når de er så ufine. Var også repotasje om de på Tv2 hjelper deg. De er veldig utspekulerte, så det er litt trist at de får deg som er så oppegående og har gode holdninger til å lokke til seg enda flere kunder… 😒

   2. kristinaandersen

    Jeg skal ta det med de og høre hva som har skjedd 🙂

 3. Fine fine deg! 💕 Er det ikke mulig å gjøre enkeltkjøp på betakaroten, men kun abonnement?
  Hva bruker du for håret ditt? Så langt det har blitt 👏🏼

  1. kristinaandersen

   Kun abonnent, ja <3 Du kan avbestille når du selv vil 🙂 OG jaaa, jeg vet! Det stopper aldri å vokse, haha.. Bruker Hair Luxious fra Good For me <3 Klem!

 4. Så fin blondebh, hvor fra?😻

  1. kristinaandersen

   Taaaakk! Nakd <3

 5. Hei😄 Er det mulig å bare kjøpe en boks? Å ikke abonnent?

  1. kristinaandersen

   Dessverre <3

 6. Hei Kristina! Er det disse to dere snakker så varmt om i podcasten? Kunne tenke meg å prøve 🙂
  https://www.goodforme.no/beauty-pack

  Klem!

  1. kristinaandersen

   Heeelt riktig 😀

 7. Jeg pleier å elske anbefalingene fra deg Kristina, men akkurat dette tilbudet prøvde jeg for en stund siden(ikke fra anbefaling fra deg da, men etter å ha lest om det andre steder), og jeg ble så skuffa – ikke fikk jeg fortere farge, mer farge, og soleksemen var desidert like ille som før 😩 Håper derimot på en lang stor guide på joggedresser nå – så den du hadde om Ralph Lauren sin, men ønsker meg skikkelig en stor guide med litt billigere alternativer også ☺️ Håper du får en super dag – også ville jeg bare smette inn her at jeg blir så glad av at du alltid svarer leserne dine, og bruker tid på det! Og ikke minst er du aldri frekk. Det skiller deg så ut fra mange andre bloggere og er hovedgrunnen til at jeg gidder lese ☺️ klem!

  1. kristinaandersen

   Så kjipt å høre Stine! Jeg elsker virkelig produktene jeg skriver om, men forstår at man ikke alltid kan ha samme oppfatning.. Og takk for fine ord, joggedressguide skal bli <3 Klem!

 8. Så fine bilder, du stråler virkelig om dagen! Kunne gjerne tenke meg å prøve betakaroten 🙂 over til noe annet, hvor er de fine ear cuffene fra?
  God klem til deg <3

  1. kristinaandersen

   Heii Ingrid. Takk <3 De er fra Nakd, men helt utsolgt :/

   1. Takk for svar! det var synd, men greit å vite hvor de er fra. Får holde øynene åpne i tilfelle restock eller lignende produkter 🙂 ha en fin kveld <3

 9. Hei fine deg! <3 Eg må virkelig bare henge meg på her, kunne ikke blitt mer enig! Eg har ganske lys hud i utganspunktet og i fjord sommer begynte jeg noen uker, kanskje mnd også, før vi skulle til syden og eg har aldri vært så brun noen gang før. Er ganske "skeptisk" til slik produkt, men disse sverger jeg virkelig til 🙂 Ikke minst, Hair luxious, altsååå, håret mitt vokste utrolig fort, ble både tykkere og sterkere. Håret mitt har aldri vært så bra! Elsker når alle venninnene mine kommenterer hvor langt det har blitt. Ikke bare håret mitt, men også vippene mine vokste fort, bruker vippe extensions og de falt av så fort siden vippene mine vokste så fort.
  Så lenge en tar tabelttene hver dag og over tid, blir resultatet fab. Håper alle leser denne kommentarer, for disse produktene er faktisk rimelig bra <3

  Ha en strålendes dag vakre deg!

  1. kristinaandersen

   Så UTROLIG kjekk lesning, Lisa <3 Nå ble jeg glad!! <3

 10. Hei, fine Kristina! Jeg er som deg og bruker alltid betakaroten fast om sommeren, hovedsakelig for å slippe soleksem – alt annet er bonus! Har brukt den vanlige betakaroten før, men tror jeg skal kjøre på med gold i år 🙂
  Ser du skrev at du begynner i april, hvor lenge går du på det ca? Altså når stopper du, om du ikke skal på ferie til høsten? Bare når sommeren er ferdig? <3

  1. kristinaandersen

   Stopper typ når sommeren er ferdig, hviiis jeg ikke skal til varmere strøk <3

 11. Hvooor er denne superdeilige skjorten fra?🌸 har lett i vinter og vår etter en slik..!

  1. kristinaandersen

   Flere år gammel fra Zara <3

 12. Du vet at tilskudd av betakaroten øker risikoen for lungekreft hos de som røyker? Studier viser også at tilskuddet kan øke faren også for de som har andre betennelsestilstander i lungene som feks astma. Jeg tror veldig mange ikke vet om denne sammenhengen..

 13. Du er jo helt gul ved hårfestet, dette så ganske kunstig ut. Hva er greia at man skal være så innmari brun hele tida? En frisk brunfarge på naturlig måte er noe annet….

 14. Hei Kristina! Hvor lang tid tar det før du ser forandring? 🙂 Og fungerer det på all type hud?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *