GIRA PÅ EN NY UKE

D R Ø M M E S Ø N D A G

Se på de to, da! Kan nesten ikke tro jeg fikk med meg Belinda ut på tur i går, men jeg ble såå glad når hun kastet seg med. Gårsdagen var kanskje verdens beste søndag, jeg var seriøst utendørs fra solen stod opp til den gikk ned. Først dro jeg på lang søndagstur i Baneheia, så hjem igjen for å se Johaug gå tre mila – før jeg dro rett ut igjen etterpå for ny tur sammen med podpartner’n som selskap. Vi spiste vaffel i solsteiken og trasket rundt Odderøya, Kristiansands fineste turløype på dager som dette her.

Men selvfølgelig måtte jo jeg kløne til et eller annet, for hva er vel en uke uten et uhell? Trodde faktisk jeg var i en god steam akkurat nå, men den gang ei. Rett etter hoppebildet under her falt ikke overraskende min nye iPhone ut og gikk i tusen knas. Stas! Flaks at humøret mitt er ustoppelig bra om dagen sier jeg bare… 😅 I dag er det jo heldigvis mandag, så da blir det enda en ny sjanse til en mindre distre meg. Mirakler kan skje, det gjelder bare å tro. For jeg er altså såå klar for denne uka her! Masse jobb, gode rutiner, produktive dager, spennende møter, minst tre treningsøkter ooog selvfølgelig kvalitetstid med fine folk. Gledings! Vi sees igjen senere, fine dere. Og enn så lenge må dere ha den beste starten på dagen og den nye uka! Klokken er jo faktisk ikke 07.00 enda en gang, så kanskje flere av dere leser fra sengekanten? Stor mandagsklem til dere alle 

10 kommentarer

 1. Du sprer så mye glede, Kristina! Du er bare så herlig 😍 Ha en super uke og så gleder jeg meg til ny podcastepisode med dere! ❤️

  1. kristinaandersen

   Goding, tuusen takk Andrea! Vi podder i dag, gleder oss en HAUG <3 Ha en superduper mandag 😀

 2. Bildet var i det minste fantastisk flott😂 men sååå kjipt!

  1. kristinaandersen

   Godt det kom noe godt ut av det, haha! Og jaa, er så tiltak også å få fikset det… Bah!!

 3. Hei. Hvilken maske ville du kjøpt av Clarins Extra Firming (den lilla) og Clarins SOS hydration mask (den blå) ? 🙂

  1. kristinaandersen

   Førstnevnte 😀 Men den andre er også god, bare ikke like effektiv.

 4. Jeg håper det er greit å spørre, men jeg lurer på om du husker hvor salatbollen (som fruktsalaten er i) i dette innlegget er fra: https://www.kristinaandersen.no/2019/03/05/i-min-fruktsalat/

  Er på leting etter en sånn god, stor bolle selv, og både bollen og fruktsalaten så skikkelig digg ut!

  1. kristinaandersen

   Hei Linn! IKEA, typ 80 kroner. Løp og kjøp 😀

 5. Ser ut som du har hatt ei fin helg 🖤 Håper du får en fin uke! Her startet dagen klokken åtte for å shine over leiligheten – føler det er lettere å få gjort andre ting når det er strøkent 😄 Bare synd man ser småstøvkorn i sola som skinner mot blanke overflater rett etter man har vasket…. #livetmedstøvpåhjernen

  1. kristinaandersen

   Såå deilig MB, ingenting som er diggere enn et nyvasket hjem 😀 Livet med støv på hjernen ass… Haha!! Klem <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *