NYTT FILMTIPS TIL SØNDAGEN

Søndag = den ultimate kosedag  Her kommer et nytt filmtips!

S Ø N D A G S F I L M E N 🐻

A Simple Favor er ukens søndagsfilm, og jeg klarer ikke helt bestemme meg for om den er en komedie, thriller eller faktisk drama. En god blanding? Blake Lively spiller en av hovedrollene her, og la meg bare spørre om en ting. Hvor pen er det egentlig mulig å bli? Orker ikke.

I filmen møter vi Stephanie, en overivrig alenemor med et stort behov for å fremstå som perfekt og delta på alt av frivillighetsarbeid på sønnen sin skole. I tillegg til å drive en videoblogg hvor hun deler alt fra kjerringråd til oppskrifter, denne dama har nemlig ikke mye annet å bedrive tiden sin med. De andre mødrene på skolen syns hun er slitsomt, men en dag møter hun Emily. Emily er Stephanie sin rake motsetning, med tidenes jobb i et motehus på Manhattan, et gigantisk funkishus som hun utrolig nok hater og en velykket forfatter til ektemann. Hun drikker sprit som en bryggesjauer, ser alt for digg ut i fancy dresser og har verdens lengste, blonde hår. Emily er også ensom, men av en enkel grunn: hun vil ikke at noen skal vite noe om fortiden hennes eller livet hennes generelt. Likevel blir disse to gode venner og Stephanie blir fort dradd inn i noe hun ikke ante hva var, En dag ber nemlig Emily om en «simple favor», og da snus livet opp ned på hodet..

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Jeg leide filmen hos iTunes, men den finnes helt sikkert andre steder også. Nyt søndagen, verdens beste dere! Det skal jeg, godt med en fridag

8 kommentarer

 1. Den er så sykt bra! Så denne filmen før helga for å roe ned nerver til fagprøve, den fikk meg til å glemme alt og kun fokusere på filmen! 😀godt tips! Har du hørt noe om når neste sesong av chicago fire? Like stor fan som deg 😄

  1. kristinaandersen

   Sant vel, den var superspennende 😀 Neei, holder på å bli gal fordi jeg har såå lyst å se, haha! Skal love å gi dere beskjed når jeg vet <3

 2. Enig! Hun er helt sykt pen

  1. kristinaandersen

   Heeelt insane 😀

 3. Den er lagt til i listen;) jeg så The book club på fredag. Den var skikkelig morsom. Anbefales. Kan leies;)
  Ha en herlig søndag. Klem

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Anja, den skal sjekkes ut 😀

 4. Hei Kristina 😁 hvor så du sesong 6 av Chicago fire?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *