DU OCH JAG, MOMMO

S U N N Y  W E E K E N D  V I B E S

Tror hele Kristiansand følte seg som de gjør i Bergen når solen endelig kom frem igjen igår: løpe ut i sola og aller helst være ute hele dagen. Husker alltid jeg syns det var så hyggelig når jeg var på besøk i regnbyen, det var nemlig alltid sol når jeg var der – så jeg har jo oppfattet Bergensere som verdens gladeste og hyggeligste mennesker.. 😂 Sol gjør virkelig noe med humøret altså! Og selv om jeg ble sittende på kontoret hele dagen i går, fikk jeg likevel en liten time hvor jeg tjuvstartet helgen. Kaffe to go, kanelbolle og sol i fleisen… ELSK!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Her har jeg forøvrig sovet fire timer inatt og måtte seriøst dra meg opp av senga når alrmen ringte 06.00. Egentlig ikke innafor på en lørdag, men jeg må bli ferdig med jobb før helgen kan brake løs – hvis ikke klarer jeg ikke slappe av. Formiddagen min skal jeg nemlig bruke sammen med verdens beste mommo, vi skal ha en superfin dag sammen og det gleder jeg meg som alltid en haug til

24 kommentarer

 1. Hvor er den fine kåpa de fra?😍

  1. kristinaandersen

   Zara i Kristiansand 🙂

 2. Hvor er denne kåpen din fra? Og tskjorten? 🙂

  1. kristinaandersen

   Zara kåpe & Nakd tshirt <3

 3. Du er så utrolig flott Kristina! Håper du får en flott lørdag 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Line <3

 4. Janne-Kristin

  Freshe deg! 😊
  Du sa i podden at du smører deg med selvbruning en gang i uken, og jeg hadde satt veldig pris på om du kunne laget et innlegg om selvbruningsrutinene dine. Da mener jeg, altså hvis jeg smører meg en torsdag, så er jeg brun fredag, mindre brun lørdag, så søndag, så mandag osv, også BAM, fredag igjen er jeg brun. Og det blir jo også rot med faondeisjenet 😆
  Du ser jo lik ut hele tiden, tihi. Så hva gjør du, hva er trikset? 😊👏🏻
  Jeg vil også være brun året rundt, nå er jeg det bare evt litt special occasions 🙊

  1. kristinaandersen

   HAHA!! Kjenner problemet. Skal sies at jeg har begynt på betakaroten igjen og tatt to ganger sol, så nå sitter fargen som et skudd og jeg føler meg endelig fresh uten selvbruning. Jeg har alltid smurt meg torsdager, bruker Vita Liberata sin mousse – den sitter lenge 🙂 Klem!

 5. Smashing🔥

  Hvor kjøper du favorittbildene dine? Elsker som deg jeans som er litt korte i bena.

  1. kristinaandersen

   Acne, BikBok og Vero Moda. De to sistnevnte er favorittene 🙂

 6. Fine Kristina!! Kan du skrive hvor klærne og smykket er fra? Gjerne med link! Du er så fin og inspirerende😊

  1. kristinaandersen

   Goding!! Kåpe zara – sko adidas – solbriller celine – acne jeans <3

 7. God lørdag til deg Kristina <3 hvor er den nydelige kåpen din fra? den var sååå fin!

  1. kristinaandersen

   I like måte Hanna <3 Kjøpt på Zara her i Kristiansand 🙂 klem!

 8. Hvilket merke er solbrillene? Har du navn på dem? Smashing 😍

  1. kristinaandersen

   Det er Celine 🙂 klem!

 9. Ååå så koselig😍 har du link eller navnet på skoene dine? Dødsfine!

  Klem

  1. kristinaandersen

   Adidas Falcon W heter de <3

 10. Du har missforstått. Bergensere er verdens gladeste mennesker- uansett vær 🤗

  1. kristinaandersen

   Altså: Bergensere er noe av de fineste folkene jeg vet på generell basis 🙂

 11. Så heldig du er som har en mormor å ringe til, og som du kan besøke. Mistet mormor til Alzheimer for mange år siden. Og i fjor døde hun. Før hun ble syk var hun verdens beste. Etterhvert som sykdommen tok henne helt, og hun bare sov å ikke viste hvem noen var lengre, klarte jeg ikke besøke henne lengr. Var så vondt å se min fine mormor bare ligge der, og tårene bare trillet hver gang. Morfar brådøde for en del år tilbake. Han var en klippe i familien, og det kom som et sjokk da han døde. Farfar var alkoholisert og det samme er farmor, så har aldri hatt noe særlig kontakt der. Savner veldig det å ha besteforeldre. Så skjønner veldig godt at du bruker mye tid med mormora di. Ta vare på det <3

  1. kristinaandersen

   Så trist lesning kjære deg 🙁 Er heldig som fortsatt har besteforeldre jeg kan bruke tid på,det er så viktig <3 Stor klem!

 12. Åå så koselig dere har det!
  Hvilke solbriller er det du har?:)

  Fortsatt fin helg!

  1. kristinaandersen

   Jaa <3 De er fra Celine 😀 Klem!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *