DU OCH JAG, MOMMO

S U N N Y  W E E K E N D  V I B E S


Tror hele Kristiansand følte seg som de gjør i Bergen når solen endelig kom frem igjen igår: løpe ut i sola og aller helst være ute hele dagen. Husker alltid jeg syns det var så hyggelig når jeg var på besøk i regnbyen, det var nemlig alltid sol når jeg var der – så jeg har jo oppfattet Bergensere som verdens gladeste og hyggeligste mennesker.. 😂 Sol gjør virkelig noe med humøret altså! Og selv om jeg ble sittende på kontoret hele dagen i går, fikk jeg likevel en liten time hvor jeg tjuvstartet helgen. Kaffe to go, kanelbolle og sol i fleisen… ELSK!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Her har jeg forøvrig sovet fire timer inatt og måtte seriøst dra meg opp av senga når alrmen ringte 06.00. Egentlig ikke innafor på en lørdag, men jeg må bli ferdig med jobb før helgen kan brake løs – hvis ikke klarer jeg ikke slappe av. Formiddagen min skal jeg nemlig bruke sammen med verdens beste mommo, vi skal ha en superfin dag sammen og det gleder jeg meg som alltid en haug til

17 kommentarer på “DU OCH JAG, MOMMO

 1. Js skriver:

  Så heldig du er som har en mormor å ringe til, og som du kan besøke. Mistet mormor til Alzheimer for mange år siden. Og i fjor døde hun. Før hun ble syk var hun verdens beste. Etterhvert som sykdommen tok henne helt, og hun bare sov å ikke viste hvem noen var lengre, klarte jeg ikke besøke henne lengr. Var så vondt å se min fine mormor bare ligge der, og tårene bare trillet hver gang. Morfar brådøde for en del år tilbake. Han var en klippe i familien, og det kom som et sjokk da han døde. Farfar var alkoholisert og det samme er farmor, så har aldri hatt noe særlig kontakt der. Savner veldig det å ha besteforeldre. Så skjønner veldig godt at du bruker mye tid med mormora di. Ta vare på det <3

  • kristinaandersen skriver:

   Så trist lesning kjære deg 🙁 Er heldig som fortsatt har besteforeldre jeg kan bruke tid på,det er så viktig <3 Stor klem!

 2. kristinaandersen skriver:

  HAHA!! Kjenner problemet. Skal sies at jeg har begynt på betakaroten igjen og tatt to ganger sol, så nå sitter fargen som et skudd og jeg føler meg endelig fresh uten selvbruning. Jeg har alltid smurt meg torsdager, bruker Vita Liberata sin mousse – den sitter lenge 🙂 Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *