HELG OG FORANDRINGER HJEMME

Når man kan starte helgen med å våkne opp til nyvasket leilighet fordi jeg tok helt avgårde med vasking og alt som er i går… Kall meg gjerne kjedelig som blir glad av sånt, men jeg elsker det!

H A P P Y  F R I D A Y

En av de beste følelsene jeg vet om! Fremover skal jeg være flinkere til å vise dere hele leiligheten min og ikke bare sofagruppen. Jeg kjøpte ikke en leilighet på 100 kvm for å sitte å blomstre i sofaen på alle bilder heller. Så her må jeg prøve å være mer kreativ fremover og utnytte alle rom som faktisk er her litt bedre. Er jo så gøy å vise dere litt! Og en eller annen gang i vår skal hele leiligheten min faktisk males. De hvite veggene er ikke like fine i virkeligheten og det har blitt så mye flekker at jeg orker ikke se på det stort lengre. Så da må det til en shinings med maling her hjemme! Jeg er såå usikker på farge, men en ting føler jeg meg neesten trygg på – jeg vil ikke ha så mye hvitt og muuuligens vil jeg fjerne de svarte veggene også. Har dere tips til en fin farge eller to som kunne vært fint her i leiligheten?

Kjøkkenvifta er jo også en kjent sak at jeg blir helt gal av å se på, men i følge håndverkeren min må hele taket sparkles og males hvis vifta skal ned da den av en eller annen grunn er bolket inn i et hull i taket. Er det noen av dere som har erfaringer med sånt? Ser bare for meg at det må bli et helsikkes styr, så jeg er usikker på om det er en jobb jeg i det hele tatt ønsker å sette i gang.

< 3

Her skal jeg jobbe i ett par timer, før jeg skal shoote litt bilder klart til helgen slik at ikke bloggen skal lide av at jeg vil ha litt mindre skjermtid de neste to dagene. Stor fredagsklem til dere alle!

89 kommentarer

 1. Du har det veldig fint ✨ tips farge: modern beige, Marrakesh . God helg 😊

  1. kristinaandersen

   Den er nyyydelig! God helg til deg å Anna 😀

 2. Savannah Sunset fra Jotun er så fin! Den har jeg selv i stua. Eller så syntes jeg Oslo fra Jotun også er fin, men har ikke sett den IRL da

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Ine! Savannah er fiin, men er redd den kan bli litt mye – den ser litt rosa ut?

 3. Så utrolig fint du har det.Lekkert leilighet.

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk <33

 4. Hva med lys blå, dus gråblå eller lignende? Det virker som du er glad i blått (på klær, sengetøy osv)

  1. kristinaandersen

   Jaa men tror ikke jeg klarer det i hele leiligheten. Holder med blått på soverommet 😀

 5. Såååå fint! Elsker interiør!
  God helg ❤️

  1. kristinaandersen

   God helg kjære deg <3

 6. Hei! Hvor er benken fra? Den ved TV ‘n? Klem

  1. kristinaandersen

   Den er fra Ikea 😀 God heeelg <3

 7. Fysøren for et nydelig bilde av deg!❤️

  1. kristinaandersen

   Så hyggelig, tuusen takk Christina <33

 8. elephant breath fra farrow ball! Skikkelig fin og lun. Vi har hele stuen i den og blir veldig lunt og deilig følelse. Tror den vil passe fint til møblene dine😍

  1. kristinaandersen

   Den er nyyydelig!! Tror du den kan funke til grå sofa tho?

   1. Oh vanskelig. Kanskje få tak i en fargelapp og prøve til sofaen for å sjekke😊

 9. Kristina. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette til deg. MEN. Det ser ut som om plantene faktisk TRIVES hos deg!!!!!!!!!!!!!! QUEEN.

  1. kristinaandersen

   Sånn e jag <333

 10. Hei Kristina!
  Du har det så lekkert hjemme hos deg😍 Forslag til farge på den sorte veggen i stua di: https://www.jotun.com/no/no/b2c/colour-inspiration/colours/interior/2930006248601791_Interior.aspx. Matt, grønntone med sorthet i seg tror jeg vil passe veldig fint i leiligheten din, sammen med innredningen din!
  Lykke til med fargevalg og malingen😉
  Klem Kristin

  1. kristinaandersen

   Balansefargen er såå fin 😀 Takk for hjelp Kristin! God helg <3

 11. Beige farger er jo veeeldig fint og veldig in nå virker det som!!

  1. kristinaandersen

   Enig, vurderer en beigfarge. Er bare litt usikker på om det vil gå til sofaen :/

 12. Hva med å vurdere tapet? Jeg er tapetgal, det finnes såååå mange lekre tapeter å velge mellom! 😍

  1. kristinaandersen

   Tapet går ikke for meg, men det er fint hos andre 😀

 13. fyfaen drømmeleilighet

  1. kristinaandersen

   Haha!! TAKK <3

 14. Det er en fantastisk leilighet. Du er heldig og Det badet; wow. Klem

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Anjamor <3

 15. Å, fantastisk bilde av deg! Beauty! 🙂

  1. kristinaandersen

   Tuusen takk Elena <3

 16. Helsikken, det bilde av deg var fint! 😍

  1. kristinaandersen

   Såå koselig, tuusen takk <3 Morsomt siden jeg IKKE likte det selv, haha 😀

 17. Kan du lage et innlegg hvor du viser hvordan du redigerer bilder til Instagram? Det er så sykt fine bilder!!

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg få til 😀 Og TAKK <3

 18. Du har en fantastisk flott leilighet, Kristina! 😀 Også lurte jeg på hvor er gulvteppet ditt fra, og er det i ull? 🙂

  1. kristinaandersen

   Gode deg, tusen takk! Det er fra home and cottage <3

 19. Kristina, den vifta MÅå bort! Blir mye finere, luftig og åpent uten den svære jævelen hengende!! 😉 do IT <3

  1. kristinaandersen

   I knooow. Altså jeg blir GAL!

 20. Gøy med litt forandring da! Jeg tror leiligheten din hadde vært nydelig i en litt sånn lys beigeaktig farge. Kanskje den som Ida maler med nå? Virker jo som om hun er fan hvertfall, hehe 🙂 Ha en herlig fredag, Kristina! <3

  1. kristinaandersen

   Jeg veet! Syns Ida sin ser superfin ut, så skal be henne sender meg bilder når de er ferdig 😀 Klem!

 21. Hva med foliere vifta på kjøkkenet? feks i samme farge som veggen. Da sklir den mer inn i miljøet.
  Hva med grønn tone eller de rosa/ røde tonene?

  1. kristinaandersen

   Jeg må ha den bort, hehe..

 22. Gratulerer med kvinnedagen <3 Syns bloggere sku bli flinkere til å hvertfall markere litt. Er faktisk våre formødres fortjeneste at vi ikkje løper på kjøkkenet og lager mat og føder barn og ikkje har noen rettigheter.
  Selvom det ert stykke igjen både i Norge og de fleste andre land -spesielt de med lavere utdannelse -så er dagen viktig <3

  1. kristinaandersen

   Gratulerer med kvinnedagen, Lin <3

 23. Åhh sjekk ut fargene Kalk og Savanna Sunset fra jotun! Savanna sunset hadde vært så fin på TV veggen din som kontrast! Pusset nettopp opp hjemme og de fargene i supermatt er sååå lekkert ! (Og btw, siden jeg har bodd på soverommet de siste ukene pga oppussing skaffet jeg meg Viaplay og begynte se på Chicago fire. Sier bare TAAAAKKKK for det tipset! 😅😅)

  1. kristinaandersen

   Kalk er såå fin! Men Savanna fargen blir for mye for meg er jeg redd :O Og, HAHA!! Så gøy du liker den Natalie, det er virkelig livets serie 😀

 24. Svarte vegger er så fint til lyst interiør 🖤 Synes du skal beholde det sånn som du har det. Så fint og hjemmekoselig hos deg!
  Ønsker deg en strålende god helg 🙂

  1. kristinaandersen

   Enig, men veggene må males fordi de er slitte i fargen :/ Tuusen takk kjære MB <3 Håper helgen din blir fiin :*

 25. Åh synes sååå du skal gå for en maling i en fin beigefarge!! Passer såå fint inn med tanke på de eik-detaljene du har. Og blir lyst og luftig! 🙂

  1. kristinaandersen

   Enig 🙂

 26. En lun beige farge hadde nok blitt fint – og vil absolutt si det passer til grå sofa. Alt av jordfarger er jo harmonisk sammen og bryter litt opp svart/hvitt stilen.
  Hvor er teppet ditt fra? Er det hvitt eller kremhvitt?

  1. kristinaandersen

   Kremhvitt, fra home & cottage 🙂

 27. Så fint 😍. Søk på takventilator, mye finere enn kjøkkenvifta 🙂

  1. kristinaandersen

   Enig, men tenker egentlig vifte direkte i kokeplate 🙂

 28. Du har det så fint, Kristina 😍 Og så fint bilde av deg!! Elsker at du tar med bloggen på sånne interiør-ting ❤️ Blir spennende å se fargen som Ida maler med! Jeg er fortsatt veldig fan av dempet sort da, det er stilrent😀
  Ooog enig – jeg syns du skal fjerne vifta! Tror ikke den kommer til å slutte å irritere deg heller 😂😅
  Hender det foresten at du savner Muuto sofaen? I det siste har jeg siklet etter den😄 husker du om det var remix 123 du hadde på stoffet?

  God helg, fine deg❤️❤️

  1. kristinaandersen

   Jeg elsker Muuto-sofaen, men liker faktisk den jeg har nå best – selv om Muutoen var finere. Men den var umuuulig å ha, trakk til seg alt av flekker og gjorde meg s åstressa :p Haha! Noe usikker på stoffet Madeleine, så tørr ikke svare deg :/ Stor klem <3

 29. Jorun kalk er vi veldig fornøyde med på kjøkkenet og i Stua. Har ellers timian fra Jorun på soverommet, veldig delikat farge😻

  1. kristinaandersen

   De er fine begge to 🙂

 30. Du sparkler kun der vifta har hengt, men du må nok male hele taket for å ikke få skille.
  Litt styr når det står på, men er temmelig sikker på at du ikke kommer til å angre. Kjør på!! Heier på deg 😀

  1. kristinaandersen

   <33

 31. å sparkle, pusse og male taket kan jeg love deg blir et styr, og ikke minst helt sinnsyke mengder støv… tenk deg i så fall veldig godt om før du gjør det! Skjønner du vil bli kvitt den, men om det er verdt det. For øvrig – leiligheten din er sykt fin 😀 😀

  1. kristinaandersen

   Takk Mari <3 Og så enig, må tenke jeg sjukt godt om 😀

 32. Hvorfor blir du gal av vifta? Er det fordi den ikke blir blank? Har noen servietter,beregnet på rustfritt stål,som er HELT gull,om du ønsker at jeg skal sende noen til deg! Da blir den finere enn ny! 😉

  1. kristinaandersen

   Du er vel snill 😀 Blir egentlig gal fordi den er SCHTØGG, enkelt og greit :p

 33. Hei!

  Kanskje malt en vegg i matt og litt mørk olivengrønn farge?? Sinnsykt fint sammen med detaljer i gull og svart 🤩

  1. kristinaandersen

   Det er så fint, men for hardt for meg er jeg redd :/ Må gå litt i tenkeboksen <3

 34. Lys antikkgrå har jeg i stue/kjøkken, veldig fornøyd😄

  1. kristinaandersen

   Grått er alltid fiint 🙂

 35. Herregud så vakker du er! Nyyydelig! #Severidemustanswer

  1. kristinaandersen

   Beste hashtaggen jeg har sett<3<3

 36. Hei, vil bare tipse deg om pure original paint, hvis du ikke har hørt om den:). Fineste malingen:) Har den flere steder selv og helt forelsket:) den finnes i de fineste fargene 🙂 sjekk gjerne ut fineste Hana Alendar på Instagram : _hana_styled_ for å se noen av fargene:)

  1. Der ble mye fineste i den teksten 🙈😂 fortsatt god helg ❤️

  2. kristinaandersen

   Takk for tips Ane, skal inn å se <3

 37. Hei! Er det Statuario eller allmarble fliser du har fra modena på badet? De er så fine!😍

  1. kristinaandersen

   Det er marmor 🙂

 38. Leiligheten din er så fantastisk fin! 😀
  Om du ikke vil ha så mye farge, er fargen kalk veldig fint og funker bra i de fleste lys 👌
  Jeg var litt crazy før jul og malte hele leiligheten i en kombinasjon av Soft teal, Evening green og Oslo. Er veldig fornøyd, selv om jeg aldri hadde sett for meg at jeg skulle male leiligheten i noe annet enn hvitt eller grått 😂🙈 tok forresten taket i samme slengen, og det gikk faktisk veldig fort og greit 😀 ble så mye freshere også.

  Ha en nydelig helg 😘 klem

 39. Du stråler Kristina 😍
  Farge som hadde vært perfekt til din stil: Hvit lin👌🏼

 40. Hei!
  Utrolig mange fine farger for tiden. Hvitt er tidløst, men er enig i at det fort kan bli for hvitt. Personlig er jeg ikke fan av de rosatonene som er populære nå. Tror ikke dette er farger som varer og man blir muligens fort lei av de. Ser for meg at leiligheten din kan passe i grå- eller beigetoner. Mine favoritter er comfort grey, washed linen, refleksjon og Sheer grey. Flere av fargene passer både til beige og grått:-)

 41. Bare og rive ned vifta..:)
  Ikke store jobben og sparkle igjen det hullet, når snekkeren får felt inn en gipsbit..
  Blir lite med støv også, når det ikke er større område som må sparkles. Hele taket må nok males,for og få det fint. Ikke store jobben dette heller ,for noen som kan det.
  Flott leilighet du har.

  1. kristinaandersen

   Takk for råd Linn! Må sjekke opp skikkelig her <3

 42. Anette Fønseth

  Jotun velvet er veldig fin😍 hadde passet godt til de svarte veggene dine!

 43. Kalkgrå er veldig fin👌🏽😄 ellers syns jeg valmuefrø er en nydelig farge💫

 44. Så fint du har det hjemme Kristina!
  Tror Jotun sin farge Kalk hadde kunne passet, spesielt for å fremheve steinveggen ved peisen. Med sort interiør og treverk er en naturlig, lys farge en fin kontrast 😀

 45. Green marble har vi nylig malt stuen i hjemme, så nydelig og lun farge!

 46. Hei
  Ville ta hvit over hele jeg og heller beholde noen vegger med annen farge, man blir så lei farger på veggene hvis de er for mye.
  Så klasisk hvit eller letthet best i lengden
  Bedre og skifte farger på puter , pynteting osv.

 47. Hei:) Hvor er «kurven» du har i dusjen fra?:)

  1. kristinaandersen

   Søstrene Grene 🙂

 48. Nydelig leilighet. Hvor er plantepidestallene dine fra,? 🙂 Plantene dine er så fine!! Kan du lage et innlegg om dem?? Hilsen plantegal nybegynner 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *