HELG OG FORANDRINGER HJEMME

Når man kan starte helgen med å våkne opp til nyvasket leilighet fordi jeg tok helt avgårde med vasking og alt som er i går… Kall meg gjerne kjedelig som blir glad av sånt, men jeg elsker det!

H A P P Y  F R I D A Y

En av de beste følelsene jeg vet om! Fremover skal jeg være flinkere til å vise dere hele leiligheten min og ikke bare sofagruppen. Jeg kjøpte ikke en leilighet på 100 kvm for å sitte å blomstre i sofaen på alle bilder heller. Så her må jeg prøve å være mer kreativ fremover og utnytte alle rom som faktisk er her litt bedre. Er jo så gøy å vise dere litt! Og en eller annen gang i vår skal hele leiligheten min faktisk males. De hvite veggene er ikke like fine i virkeligheten og det har blitt så mye flekker at jeg orker ikke se på det stort lengre. Så da må det til en shinings med maling her hjemme! Jeg er såå usikker på farge, men en ting føler jeg meg neesten trygg på – jeg vil ikke ha så mye hvitt og muuuligens vil jeg fjerne de svarte veggene også. Har dere tips til en fin farge eller to som kunne vært fint her i leiligheten?
Kjøkkenvifta er jo også en kjent sak at jeg blir helt gal av å se på, men i følge håndverkeren min må hele taket sparkles og males hvis vifta skal ned da den av en eller annen grunn er bolket inn i et hull i taket. Er det noen av dere som har erfaringer med sånt? Ser bare for meg at det må bli et helsikkes styr, så jeg er usikker på om det er en jobb jeg i det hele tatt ønsker å sette i gang.

< 3

Her skal jeg jobbe i ett par timer, før jeg skal shoote litt bilder klart til helgen slik at ikke bloggen skal lide av at jeg vil ha litt mindre skjermtid de neste to dagene. Stor fredagsklem til dere alle!

69 kommentarer på “HELG OG FORANDRINGER HJEMME

 1. Ine skriver:

  Savannah Sunset fra Jotun er så fin! Den har jeg selv i stua. Eller så syntes jeg Oslo fra Jotun også er fin, men har ikke sett den IRL da

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for tips Ine! Savannah er fiin, men er redd den kan bli litt mye – den ser litt rosa ut?

 2. Siv skriver:

  Hva med lys blå, dus gråblå eller lignende? Det virker som du er glad i blått (på klær, sengetøy osv)

  • kristinaandersen skriver:

   Jaa men tror ikke jeg klarer det i hele leiligheten. Holder med blått på soverommet 😀

 3. Marianne skriver:

  Kan du lage et innlegg hvor du viser hvordan du redigerer bilder til Instagram? Det er så sykt fine bilder!!

 4. Bell skriver:

  Kristina, den vifta MÅå bort! Blir mye finere, luftig og åpent uten den svære jævelen hengende!! 😉 do IT <3

 5. Thea skriver:

  Gøy med litt forandring da! Jeg tror leiligheten din hadde vært nydelig i en litt sånn lys beigeaktig farge. Kanskje den som Ida maler med nå? Virker jo som om hun er fan hvertfall, hehe 🙂 Ha en herlig fredag, Kristina! <3

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg veet! Syns Ida sin ser superfin ut, så skal be henne sender meg bilder når de er ferdig 😀 Klem!

 6. line skriver:

  Hva med foliere vifta på kjøkkenet? feks i samme farge som veggen. Da sklir den mer inn i miljøet.
  Hva med grønn tone eller de rosa/ røde tonene?

 7. Lin skriver:

  Gratulerer med kvinnedagen <3 Syns bloggere sku bli flinkere til å hvertfall markere litt. Er faktisk våre formødres fortjeneste at vi ikkje løper på kjøkkenet og lager mat og føder barn og ikkje har noen rettigheter.
  Selvom det ert stykke igjen både i Norge og de fleste andre land -spesielt de med lavere utdannelse -så er dagen viktig <3

 8. kristinaandersen skriver:

  Kalk er såå fin! Men Savanna fargen blir for mye for meg er jeg redd :O Og, HAHA!! Så gøy du liker den Natalie, det er virkelig livets serie 😀

 9. kristinaandersen skriver:

  Enig, men veggene må males fordi de er slitte i fargen :/ Tuusen takk kjære MB <3 Håper helgen din blir fiin :*

 10. Kristina skriver:

  Åh synes sååå du skal gå for en maling i en fin beigefarge!! Passer såå fint inn med tanke på de eik-detaljene du har. Og blir lyst og luftig! 🙂

 11. Linn skriver:

  En lun beige farge hadde nok blitt fint – og vil absolutt si det passer til grå sofa. Alt av jordfarger er jo harmonisk sammen og bryter litt opp svart/hvitt stilen.
  Hvor er teppet ditt fra? Er det hvitt eller kremhvitt?

 12. Mari skriver:

  å sparkle, pusse og male taket kan jeg love deg blir et styr, og ikke minst helt sinnsyke mengder støv… tenk deg i så fall veldig godt om før du gjør det! Skjønner du vil bli kvitt den, men om det er verdt det. For øvrig – leiligheten din er sykt fin 😀 😀

 13. Sunshine skriver:

  Hvorfor blir du gal av vifta? Er det fordi den ikke blir blank? Har noen servietter,beregnet på rustfritt stål,som er HELT gull,om du ønsker at jeg skal sende noen til deg! Da blir den finere enn ny! 😉

 14. kristinaandersen skriver:

  Jeg elsker Muuto-sofaen, men liker faktisk den jeg har nå best – selv om Muutoen var finere. Men den var umuuulig å ha, trakk til seg alt av flekker og gjorde meg s åstressa :p Haha! Noe usikker på stoffet Madeleine, så tørr ikke svare deg :/ Stor klem <3

 15. Ane Haug skriver:

  Hei, vil bare tipse deg om pure original paint, hvis du ikke har hørt om den:). Fineste malingen:) Har den flere steder selv og helt forelsket:) den finnes i de fineste fargene 🙂 sjekk gjerne ut fineste Hana Alendar på Instagram : _hana_styled_ for å se noen av fargene:)

 16. Mari skriver:

  Hei!
  Utrolig mange fine farger for tiden. Hvitt er tidløst, men er enig i at det fort kan bli for hvitt. Personlig er jeg ikke fan av de rosatonene som er populære nå. Tror ikke dette er farger som varer og man blir muligens fort lei av de. Ser for meg at leiligheten din kan passe i grå- eller beigetoner. Mine favoritter er comfort grey, washed linen, refleksjon og Sheer grey. Flere av fargene passer både til beige og grått:-)

 17. Linn skriver:

  Bare og rive ned vifta..:)
  Ikke store jobben og sparkle igjen det hullet, når snekkeren får felt inn en gipsbit..
  Blir lite med støv også, når det ikke er større område som må sparkles. Hele taket må nok males,for og få det fint. Ikke store jobben dette heller ,for noen som kan det.
  Flott leilighet du har.

 18. Nora skriver:

  Så fint du har det hjemme Kristina!
  Tror Jotun sin farge Kalk hadde kunne passet, spesielt for å fremheve steinveggen ved peisen. Med sort interiør og treverk er en naturlig, lys farge en fin kontrast 😀

 19. Tone L skriver:

  Hei
  Ville ta hvit over hele jeg og heller beholde noen vegger med annen farge, man blir så lei farger på veggene hvis de er for mye.
  Så klasisk hvit eller letthet best i lengden
  Bedre og skifte farger på puter , pynteting osv.

 20. Maria skriver:

  Nydelig leilighet. Hvor er plantepidestallene dine fra,? 🙂 Plantene dine er så fine!! Kan du lage et innlegg om dem?? Hilsen plantegal nybegynner 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *