RETT I KRISE

I dag gikk humøret mitt rett i krise når det begynte å snø. Er dette tull eller? Nå har vi hatt vår her på sørlandet i to uker, så jeg tror ingen av oss er mentalt klar for en ny runde vinter. Følte liksom sommeren skulle komme om cirka en måned når vi først var så godt i gang. Er det bare jeg som blir påvirket av været? Er den type person som spretter opp av senga når det er sollys, men blir slapp som en sakkosekk hvis det bare er antydning til regn eller overskyet utenfor. Da tror jeg hver eneste dag er søndag og vil bare ligge på sofaen. Spesielt når det snør, da tenker jeg jo at det er jul. Men det er jo ingen av delene, så flaks jeg hadde to møter på rappen i dag – da måtte jeg liksom bevege meg ut.
Lunsjet har jeg også gjort i dag, med verdens beste regnskapsfører. Det ble blåskjell på meg, årets første og seriøst noe av det beste jeg vet. Og på ettermiddagen trosset jeg uværet og la på en liten times joggetur i bymarka. Hvem er jeg? Dette var tydeligvis dagen for å tråkke over alt av komfortsoner. Og nåå, nå kommer snart Hilde til meg etter en lang dag på jobb for å spise kvelds. Gleder meg såå! Hjemmelaget søtpotetfries, ovnsbakt kyllingfilet og mangosalat står på menyen. Med fruktsalat til dessert, selvfølgelig! Snø utenfor: perfekt grunn til å kose seg inne.

mango genser – bikbok bukse – celine veske

15 kommentarer på “RETT I KRISE

 1. Victoria skriver:

  Hei, Kristina! Er ikke ofte jeg kommenterer her, men i dag måtte jeg bare. Fant nylig ut at chichago fire er 1 av 3 «sammenhengende» serier, det finnes altså også chicago med og chicago PD. Nå holder jeg på med chicago fire selv, så har ikke fått sett de to andre seriene, og vet ikke om du visste dette selv, måtte uansett informere deg i tilfelle <3 Ha en super dag, mange klemmer fra meg!!

  • kristinaandersen skriver:

   Ååå goding, dette vet jeg <3 Men jeg har så seriesorg over Chicago Fire at jeg ikke er mentalt klar enda… HAHA!! Men gleder meg til å få begynt når sorgen legger deg 😀 Ha en kjempedag <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Eeeelsker The Body Shop sine. Favorittene er mango, jordbær og almond-luktene. Og Clarins sine er også gode! Skal jeg lage et innlegg kanskje? 😀

 3. Silje skriver:

  Du er bare så nydelig vakker atte hjelp! Har lenge vurdert å bestille kolagenpulveret fra Oslo skin lab, og når jeg så hvor mye glød og fin hun du har så trykket jeg bare rett inn på bestill… haha! Håper jeg får like gode resultater som du! Ha en fin dag <3

  • kristinaandersen skriver:

   Goding, tuuusen takk Silje <3 Tørr nesten garantere deg at du vil bli frelst, hihi 😀 Kleem!

 4. LH skriver:

  Kristina! Du er så fin med denne brunfargen på håret, du kler den så godt 🙂 Håret ditt ser jo nesten tykkere ut nå, enn da du brukte extensions 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *