NOE AV DET BESTE JEG VET

.. er fruktsalat med alt jeg syns er digg 🍓

MIN FRUKTSALAT ER LASTET MED

Granateple – Mango
Jordbær – Kiwi
Mango – Honningmelon
Druer – Bringebær

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Og jeg topper den selvfølgelig med livets vaniljesaus som må være en av mine største avhengigheter akkurat nå. Altså, den smaker jo akkurat samme som vanlig? Superelsk! Dette er uten tvil favoritten hvis jeg har lyst på noe digg på kveldene, noe som skjer cirka hver eneste kveld. Eneste som irriterer meg er tiden det tar og rotet det blir når jeg må kutte opp og vaske denne frukten, for sånt betyr en ting: vaskebobler i vasken. Men jeg gjør det uansett og ber inni meg hver eneste gang om at det snart kan komme ferdige porsjonspakker av dette i butikkene… Haha!

11 kommentarer på “NOE AV DET BESTE JEG VET

 1. Alex skriver:

  Du, helt urelatert til denne deilige fruktsalaten, men hvor er bordet du ser i bakgrunnen på bilde 2? Altså det sorte.

 2. Astrid skriver:

  Hei!
  Det hørtes godt ut.
  Du hadde noen fine øredobber på Snap. Mitt håp er at du heller ikke har hull der, men at kan feste de over brusken. Hvor er de fra?

  • kristinaandersen skriver:

   Sant vel! Gir meg seriøst angst for å bruke vasken når den er nyvasket. Hvordan får man det bort tro?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *