UPGRADE I SKJORTEGARDEROBEN

Annonselenker.


Nå som det plutselig har blitt vår og det endeliig går mot lysere tider, så har jeg rett og slett oppgradert skjortegarderoben min litt. Her trengte jeg virkelig noe nytt! Jeg elsker skrikkegensere, men når jeg skal i møter eller vil kle meg litt freshere så syns jeg skjorter er såå fint! Til lyse jeans, skjørt, mørke jeans og ja – egentlig alt. Ikke minst er plagg som dette hakket mer behagelig å ha under kåper, så slipper man å føle seg som en overkledd bompibjørn..

1. her2. her 3. her4. her

Eeeelsk på den hvite blusen helt oppe til venstre, det blir 100% sikkert min nye favoritt. Jeg er jo off shoulder fan nummer en hele året rundt, jeg. Og jeansskjorten da, det har jeg virkelig fått opp øynene for og bruker den andre jeg har cirka hele tiden. Det er så fresht! Alle fire er bestilt hjem og jeg gleder meg til pakke i posten Hvilken syns du var finest?

4 kommentarer på “UPGRADE I SKJORTEGARDEROBEN

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *