UKENS SPØRSMÅL

Hva ville du sagt til den yngre deg hvis du kunne reist tilbake i tid?

For et fint spørsmål! Jeg ville enkelt og greit sagt til meg selv at ungdomstiden bør være den mest bekymringsfrie og morsomme tiden man har i livet sitt, men for meg var det bare ikke sånn. Jeg rotet meg opp i mye feil. Så jeg ville sagt at denne tiden får man aldri igjen og du kan ikke forandre folk som ikke vil forandre seg selv. Ikke bruk de gode årene på å løpe etter mennesker du uansett aldri kommer til å se igjen. Bruk tiden med venninnene dine, le, vær fri, vær snill med familien din og kos deg. Og, alt skal ordne seg til slutt selv om du gjør det stikk motsatte. Heldigvis.

Hva er favorittproduktene dine til hår?

Hårprodukter er jeg bare aldri trofast til, med god grunn. Jeg mener nemlig håret har godt av å bytte produkter, for å ikke bli mettet av det samme hele tiden. Men det jeg er avhengig av uansett er shampoo, balsam, hårkur, hårolje og varmebeskyttende. Jeg har flere merker jeg liker, men favorittene må være Kevin Murphy, Joico og Olaplex. Jeg tenkte faktisk ta bilder og vise dere hva som står i dusjen akkurat nå, om det er ønskelig?

Er Knollen mannen i ditt liv?

Han er i hvert fall den viktigste mannen i mitt liv, etter min far som selvfølgelig er nummer en, hehe. Jeg har ikke ord for hvor glad jeg er i lillebroren min, som til tross for hissige videoblogger er en av mine beste venner. Vi sier alt til hverandre, og det setter jeg så pris på. Eirik har jobbet i firmaet mitt siden han var 16 år, og for en måned leverte han faktisk oppsigelsen sin etter fem år. Så da var den epoken på å jobbe sammen slutt, noe som er både trist og helt greit. Han er nemlig ferdig med lærlingtiden og har begynt i full jobb som elektriker. Knoll er som alle vet dyr i drift og liker å ta seg betalt, men til gjengjeld stiller han alltid opp hvis jeg trenger det og hjelper til. Funfact: det var han som bærte opp alle møblene mine i leiligheten når jeg flyttet inn… Tror dere han var happy eller? 🙊

Hvor gammel er søte Milo nå?

Han blir ni år i juni. Lille, gode mannen min! Måtte han leve evig.

Kan du begynne å dele treningsøktene dine igjen?

Yes, så fort jeg kan trene ordentlig igjen og kommer meg skikkelig igang så kan jeg selvfølgelig det. Savner å spre treningsglede her på bloggen! Akkurat nå har jeg derimot mer enn nok med meg selv og egen motivasjon. Prøver hardt å komme meg igang igjen, men stabeistet i meg klikker helt når ting ikke fungerer som de skal og det forbanna håndleddet jeg er så driiiita lei av stopper meg i ting jeg vil gjøre. Men det går fremover, og jeg håper å kunne dele litt trening her på bloggen i løpet av våren.

Noen av lærdommene dine i livet?

1. Familie er de man for alltid kan stole på 100% og de som aldri vil svikte deg, uansett. 2. Regninger skal betales og ikke legges under senga, da blir det trøbbel. 3. Et harmonisk og rolig liv gir glede, drama og krangling gir det motsatte. 4. Kjærlighetssorg dreper deg ikke selv om det føles sånn. 5. Det er aldri for sent å snu om på livet.

Er du opptatt av et sunt kosthold?

Yes, det er jeg. Men jeg har også svart belte i å kose meg, hehe. Jeg er nok veldig opp og ned, ikke stabil i det hele tatt på dette området. Jeg kan ha flere måneder hvor jeg går helt i toppidrettsutøver-mode, gnager grønnsaker som en kanin, powerwalker før frokost og bare er helt rå. Før det til slutt klikker helt for meg og jeg tar igjen alt det tapte…. Haha! Dette året føler jeg derimot at jeg har funnet en balanse, noe som skjedde etter jeg brakk armen og jeg fikk et bedre perspektiv på mye her i livet. Sunn og god mat i ukedagene, med rom for snop og kos i helgene. Vi får derimot se hvor lenge det varer, det er godt mulig jeg bestemmer meg for å kjøre igang helvettesuka på mandag og tror jeg er Johaug liksom. You never know.

Hvordan er humøret ditt?

Overlykkelig og gira 90% av tiden, helt nede de andre 10%. Her det med andre ord høyt og lavt, men jeg elsker det og ville ikke hatt det på en annen måte. Jeg er en person som kjenner ekstremt lett på glede og det skal ikke mye til før jeg flyr i taket av lykke. Jeg blir heller ikke lei meg for småting, men når det først smeller, så smeller det skikkelig. Jeg er ekstremt dårlig på å ha det dårlig, noe som kan være slitsomt når det først skjer.

Hvordan er du som kjæreste?

For tre år siden var jeg nok et helvette å være sammen med, rett og slett fordi jeg var så usikker og redd for å oppleve utroskap at det tok over hele tankegangen min. Men nå? Jeg har i hvert fall lært at det ikke finnes sjalusi i kroppen min lengre, noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle si. Jeg har blitt så sikker på meg selv og eget liv, og vet i meg selv at jeg har både livet og hverdagen så på stell at jeg tenker den som får komme inn her en gang i fremtiden er ekstremt heldig. Akkurat den tankegangen gjør meg trygg og rolig. Så jeg vil tro jeg er en snill, morsom og støttende kjæreste, som gir frihet og rom til å gjøre det man ønsker. Jeg skal aldri ha et usunt og slitsomt forhold igjen.

16 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL

  1. kristinaandersen skriver:

    Så spennende Astrid 😀 Hmmm! På første date syns jeg det kan være fint at man enkelt og greit går seg en tur. Jeg haater å spise middag eller gjøre sånne ting JEG syns er kleint :p Gå en tur rundt Tangen på kvelden, eller på Odderøya/Baneheia på dagen? Det er supereasy og fresh ting å gjøre 😀 Klem!

  2. Johanne skriver:

    Så koselig innlegg!
    Har begynt å lese bloggen din på en helt ny måte etter å ha hørt på podden deres, klarer liksom å se for deg tonefallet ditt og personligheten din når du skriver også nå og da er det 100x morsommere/koseligere å lese!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *