HELGENS KJØLESKAP

Torsdag er alltid den dagen jeg gjør det klart for helg her i heimen. Bytter og vasker sengeklær, støvsuger og rydder hele leiligheten, kjøper inn den faste fredagsbuketten med roser og fyller opp kjøleskapet. Det er så deilig å starte fredagskvelden med lave skuldre når man er ferdig med jobb, rydding og vasking frister liksom ikke da. Når jeg var ferdig med gårsdagens shinings hjemme, kjørte jeg avgårde på butikken og fylte opp handleposene med masse digg

I helgen skal jeg kose meg med

.. ‘pompoms’ og vaniljesaus
.. fruktsalat og vanilje kesam
.. taco med alt av digg tilbehør
.. hjemmebakte rundstykker, egg og bacon
.. sjokolade og sukkerfri gelé
.. pepsi max og rosévin med masse isbiter

H E L G E H A N D E L E N

Dette eeer så lykke på jord for meg, hehe. Føler jeg har stålkontroll på livet når jeg ser inn i kjøleskapet mitt, hverdagslykke nr.1 etter min mening Og kan vi snakke om det faktum at det endelig finnes ferdig rensket granateple i butikkene? For en gleeede, det er seriøst noe av det beste jeg vet innen sunn snacks og jeg kan gjerne spise det hele tiden. Har alltid kjøpt disse boksene når jeg er i USA, men her hjemme har det ikke blitt mye pompoms å skryte av – orker selvfølgelig ikke dynke ned kjøkken og klær i den røde fargen når jeg rensker. Årets beste matnyhet for et menneske med en smule ocd og frykt for å få ‘vaskebobler’ i en nyvasket vask, haha… 🤓

26 kommentarer på “HELGENS KJØLESKAP

 1. Bell skriver:

  OMG! Har ikke fått med meg at det har kommet til Norge! Spiste jo et stor glass granateple-frø hver eneste dag da jeg var i USA! Men her hjemme er jeg som deg; orker ikke renske! Da må jeg på meny i dag ass!!

 2. Andrine skriver:

  Hei!
  Jeg lurer på om vi har samme spisebord og spisestustoler. Bord fra Bolia. (Dt20) og spisestustoler fra Hay. Jeg opplever bordet som eggehvit/misfarget i fargen i forhold til de hvite stolene. Gjør du det?

 3. Jeanette skriver:

  så mye godt! men ser ut som det bor mer enn 1 person hos deg 😛
  har du forresten smakt mandarin saften som står der? lurer veldig på hvordan den smaker i forhold til den med appelsinsmaken.
  God helg til deg!

 4. Line skriver:

  Tips for å renske «frøene?» ut av granateplene; skjære granateplene i to halve deler, ta dem ned i en bolle med vann, og skrap ut av frøene mens du holder dem under vann 🙂

 5. Birthe skriver:

  Er det granateple som er i Eat me boksen på siste bilde? Hvor får man kjøpt det? 🙂
  Det er så godt, men så utrolig gørr å måtte plukke ut frøene selv!

 6. Rebecca skriver:

  Det er så deilig med friske blomster og ett fullt kjøpeskap! 🙂
  Riktig god helg til deg Kristina, håper den blir like fin som du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *