TRENINGSHAT, SYKEHUSBESØK OG GLEDEN OVER BAR BAKKE

Good morgen, mine fine Blir så godt humør når jeg våknet opp til at det faktisk er dagslys ute. Det er så lykke, det! Og gjør det ti ganger enklere å komme opp av senga. Og ikke nok med det, for vet dere hva? Feiebilen har vært her jeg bor og gjort gatene rundt i nabolaget helt fri for salt og strøssel. Ble så glad når jeg oppdaget det at jeg måtte feire med noen ‘jentehopp’ når jeg var på vei hjem fra butikken mutters alene.. 😂 Selv om det bare er februar og egentlig burde vært full vinter, så føler jeg liksom at våren har kommet snikende allerede nå, og det gjør meg glad langt inn i sjeeela.

Denne uken har jeg så langt hatt to treningsøkter også, og jeg håper å få inn den siste i morgen. Da har jeg klart målet mitt om tre økter, så får jeg trappe opp når jeg føler for det. Det er mildt sagt ikke mye treningsglede om dagen, alt er så slitsomt og tar så lang tid. Når jeg på tirsdag oppdaget at jeg ikke klarte å løfte på plass knebøystanga selv uten vekter så holdt det seriøst på å klikke for meg der jeg stod på gymmet. Så fremover må jeg ha treningspartner hvis jeg vil trene styrke, så slipper jeg bruke to timer fordi det tar en eviiighet å få på plass vektene. Sånt har jeg verken tålmodighet eller viljestyrke til. Men nå er jeg i det minste sånn smått igang igjen, og gleder meg til jeg kan føle på gleden med trening igjen. Ingenting er jo gøy når verken form, styrke eller håndledd er på plass – men så kan det jo bare gå en vei også når ting er sånn. Oppover! Prøver å motivere meg selv med det, fordi alt jeg vil er jo å være en sånn sportyspice som elsker trening og grønnkål over alt på denne jord.

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

I dag står det følgende på planen min: telefonmøte 09.30, fysioterapi for andre gang denne uken, sykehuset for sjekk av håndledd (trodde det var i morgen, men det var visst i dag) og deretter telefonmøte igjen. Etterpå skal jeg skrubbe ned leiligheten min og gjøre den klar for helg. Såå magisk å våkne på fredagen når heimen er strøken og lukter nyvasket

7 kommentarer på “TRENINGSHAT, SYKEHUSBESØK OG GLEDEN OVER BAR BAKKE

 1. kristinaandersen skriver:

  Det er så sant Mette, tror alle kjenner på et lettere humør når det er lysere tider utendørs 😀 Kooos deg med velfortjent helg Mette, gud så deilig <3 Stor klem!

 2. Jeanette skriver:

  Vår er SÅ deilig!! Nå kan jeg endelig begynne med mine morgenturer igjen også,noe som er en så fin start på dagen! Og i morgen starter vi på mars ,så deilig

 3. kristinaandersen skriver:

  Så gøy Sara 😀 Kjenner godt til denne treningsformen. Dessverre kan jeg bare glemme det med en fungerende arm, men ellers bruker vi ofte kroppsvekt i treningen vår 🙂

 4. Kristin skriver:

  Hvor er sengen din fra? IKEA? Vi holder på å pusse opp, og ser selv etter en svært seng med skuffer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *