FRIENDLY REMINDERS

Det er lov å ha dårlige dager. Det har vi alle, selv om det ikke legges ut på instagram. Kjipe dager er en del av livet og gjør at man setter mer pris på de gode dagene. Våknet du opp i kjipt humør? Sett på Westlife og syng av full hals i bilen eller dusjen. Funker hver gang.

God energi sprer seg. Så har du godt humør, la andre få føle på det!

Det er lov å gjøre det som føles best for deg. Er du sliten etter jobb og egentlig har lyst å slappe av hjemme i sofaen i stedet for å dra på jentekveld? Dropp den hvite løgnen du garantert får dårlig samvittighet av og heller send en melding for å be om en raincheck. Helt innafor og noe jeg selv gjør de dagene jeg trenger det.

Alle gjør feil. Reis deg opp og prøv igjen.

Snakk til deg selv slik du snakker til andre. Føler du deg fin? Jeg så meg i speilet igår og endte med å gi meg selv en runde skryt for en god dag… 😂 Prøv å snakk til deg selv slik du snakker til vennene de gangene de har gjort noe bra, ser freshe ut i nye klær eller de gangene de trenger en oppmuntring. SelfLooove er viktig!

H A V E  T H E  B E S T  D A Y ✨

10 kommentarer på “FRIENDLY REMINDERS

 1. Jeanette skriver:

  Åh,jeg kjenner meg sånn igjen i det du sier angående forhold. Jeg er også sånn som tenker,nei,orker jeg dette? Hva om dette går til helvete`? Har hatt en ekstrem kjærlighetssorg som varte i mange år,så jeg tenker at jeg bare ikke orker enda en gang. Vet at jeg ikke klarer å gå gjennom det samme igjen.
  Så jeg føler SÅ utrolig med deg,og forstår deg godt

  • kristinaandersen skriver:

   Kjærlighetssorg er noe av det verste.. Men igjen så tenker jeg at man tørr å prøve hvis man finner en som føles som at det evt er verdt det 🙂 Klem!

 2. Lisa Marielle skriver:

  Dette var akkurat det jeg trengte nå – tusen hjertelig takk Kristina og keep the quotes / pictures coming! Masse kjærleik din vei <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *