DRAMATIKEREN I MEG

I går kveld kom jeg hjem ganske sent på kvelden og hele leiligheten min luktet en blanding tennvæske og salmiakk. Jeg skjønte iiingenting, og klarte ikke finne ut hvor lukta kom fra – så dramatikeren i meg konkluderte til slutt med at noen ønsket å sette fyr på leiligheten min. Trampet panisk rundt her hjemme og ringte rundt etter hjelp, men ingen ante liksom hvorfor noen skulle ha et ønske om å brenne ned kåken min. Dessuten fant jeg ingen tennvæske-spor. 🤓 Så jeg endte opp med å roe meg ned, kjøre full gjennomtrekk med alle vinduer åpne og ta en dusj. Men lukten gikk ikke bort og jeg klarte plutselig å spore den til kjøkkenskapet mitt av alle ting. Og der var løsningen. En liter ren salmiakk hadde rent ut av flasken og nedover hele skapet. Altså, fybabian! Har dere prøvd å vaske en liter ren salmiakk eller? Sannsynligvis ikke. Eneste måten det kan beskrives på er at det føles som øynene skal brenne ut av hodet og de står i full fyr, samtidig som hele luftsystemet i kroppen gjør seg klar for døden. Fyyysj! Men bedre enn alternativet jeg hadde klart å dramatisere meg til, da.

K V E L D E N S  P L A N

Liten historie om min mandagskveld, hehe. Nå er i hvert fall kjøkkenet renere enn det noen gang har vært, for å si det sånn. Og dere! Hvordan er været hos dere? Jeg vet ikke om det bare er vi som er heldige, men denne tirsdagen har det vært verdens fineste vær her i Kristiansand. Så etter fysiotimen tok jeg med meg Milo og la ut på langtur i sola, det var så magisk at jeg har ikke ord. Podcast på ørene, 12 grader og strålende sol i februar, kan man ønske seg mer? For en drømmedag! Det har altså ikke blitt så fryktelig mye kontortid i dag, men det er det som er så fint med å være sin egen sjef – jobben kan jeg ta igjen i kveld. Så nå har jeg rigget meg til med livets salat, og skal hamre løs på mailboksen. Nyt kvelden, godtfolk!

15 kommentarer

 1. Therese

  Har du oppskriften på salaten? Eller kan du legge den ut? ☺️☺️

  1. kristinaandersen

   Det er takeaway. Men, jeg skal lage den selv og fikse oppskrift <3

 2. Nyt kvelden! Gleder meg til du skal legge ut oppskrift etter at du har laget livets salat 🙂 synes kyllingsalaten på bønder i byen er nyyyyyyydelig, og frem til nå livets salat 😁😂

  1. kristinaandersen

   Den er livets salat nummer to, haha 😀

 3. Lisa Marielle

  Haha, du er bare herlig Kristina og jeg digger deg! Elsker virkelig at du gir av deg selv og underholder oss 🙂 Hadde en periode hvor jeg virkelig elsket lukten av Salmiakk, men det tok litt av og nå er jeg mer forsiktig 😉 Oppbevarer du forresten flasken i kjøleskapet? Tirsdagen din høres helt magisk ut og jeg krysser virkelig fingrene for flere varme dager fremover <3

  1. kristinaandersen

   Seriøøøøst? Usj, det gjør jo så sykt vondt i øynene med salmiakk at det er jo nesten farlig :/ Nei, jeg har den i kjøkkenskapet 🙂 Klem!

 4. Kristina! Takket være deg har jeg sett chicago fire på Viaplay. Nå er jeg DESPERAT etter sesong 6 og 7, og fra i dag av skal jeg sende melding til viaplay minst en gang i uken og etterlyse de. Please ikke gi opp, du som har mye makt fortsett og kjemp for at viaplay skal få sesong 6 og 7❤️

  1. kristinaandersen

   Heia deg Emilie, haha! Vi må bare mase i vei, så kommer den nok 😀

 5. Jeanette

  uff,det lukter så jævlig for å si det mildt 😛

  1. kristinaandersen

   SANT! Haha.. Helt krise.

 6. eg hater lukten av salmiak og velger heller mer miljøvenlige alternativer når eg skal vaske 😀
  Jammen bra ingen ville tenne fyr på hjemmet ditt da 😀

  1. kristinaandersen

   Kom gjerne med tips til alternativer!!

 7. Hei. Kan jeg spørre deg hvor lampa du har på skrivebordet ditt er fra ? Den er kjempefin 🙂

  1. kristinaandersen

   Selvfølgelig 😀 Den er fra menu <3

 8. Jeg har begynt å se på Chicago fire nå, tusen takk for tips! EEELSKER det <3 Hørte rare lyder fra tørketrommelen her om dagen, så jeg var helt sikker på at den skulle sprenge som en bombe. Blir nok liiitt vel paranoid av å se på den serien gitt, haha! Jeg har jo fått med meg at du synes Severide er skamdeilig, men omg, jeg synes faktisk broren til Dawson er sykt kjekk.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *