SNIKKSNAKK OG UKENS PLANER

Mandag og en ny start  Jeg trengte to dager for å summe meg i helgen og beklager det. Nå er jeg superklar for en ny uke med masse spennende jobb, bra oppdateringer her på bloggen og ikke minst trening. Alt av treningsrutiner forsvant etter håndleddet mitt brakk og jeg har helt ærlig mistet motivasjonen totalt i etterkant fordi alt kjennes så annerledes. Men nå er det på tide å ha et mål om tre økter i uka, trene opp kroppen igjen og skjerpe seg. Jeg tror seriøst ikke jeg har en eneste muskel igjen og rumpa mi har blitt flat, noe jeg haaaater. Så i dag er første morgentrening planlagt, og så fort dette blogginnlegget er publisert skal jeg hoppe i treningstightsen. Gleder meg så til jeg kan få tilbake gode rutiner og finne tilbake til treningsgleden igjen, hverdagen føles seriøst ikke komplett uten dette som jeg egentlig liker så godt. Jeg har bare glemt det litt! Så denne uka blir det å presse seg selv, før det forhåpentligvis blir lettere til neste.

M a n d a g
Trening. Blogg.
Skypemøte og workshop med ny samarbeidspartner.
Spille inn ny pod sammen med Belinda.

T i r s d a g
Ny pod kommer ut. Trening.
Frisøren for å farge håret, rett videre til fysioterapi.
Jobb resten av dagen/kvelden.

O n s d a g
Hjemmekontor. Lunsj sammen med Monica.
Møte med regnskapsfører. Besøk på kvelden.

T o r s d a g
Trening. Enda en runde fysioterapi.
Lage innhold til helgen på bloggen.
Kvelden er åpen.

F r e d a g
Sykehuset for ny sjekk av håndledd.
Møte og bildeknipsing. Lunsj med Monique.
Trening og så besøk på kvelden.

L ø r d a g
Fri hele dagen og uuut på kvelden.

S ø n d a g
Hele dagen åpen. Deilig!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Har dere noen ønsker til blogginnlegg eller temaet denne uka? Hyl gjerne ut i kommentarfeltet så skal jeg prøve å få til noen av ønskene deres Men først og fremst: årets første ordentlige start på treningen. Wish me luck, for dette frister ikke! Følelsen etterpå er derimot verdt å jakte på, for den slår aldri feil. Fiiin start på mandagen til dere alle, vi snakkes igjen litt senere

25 kommentarer på “SNIKKSNAKK OG UKENS PLANER

 1. Sara skriver:

  Lykke til med treningen!
  Hadde vært flott med en innlegg med tips på blogger du leser og instagramkontoer du blir inspirert av. Hadde også vært inspirerende å høre om dine beste ferietips, både destinasjoner, hoteller, ting å finne på og lure ting du pakker med. Øverst på ønskelista et en videoblogg av deg og belinda, feks av en pod-innspilling, testing av nye matvarer 2019, eller en challenge fra leserne.

 2. Jeanette skriver:

  Heisann! Jeg ville bare si at jeg liker bloggen din skikkelig godt. Jeg har vært klar over at du har blogget i lenger tid, men har aldri fulgt med. Oppdaget bloggen din igjen her for litt siden, og jeg må si du er et ordentlig friskt pust i denne bloggverden. Jeg syns det er både underholdende og gøy å lese blogger for å bli litt inspirert, men også koble litt vekk fra hverdagen. Personlig syns jeg du er den eneste bloggeren fortiden som ikke er full av -bare- reklame, -bare- samarbeider hit og dit, Men du snakker litt om den «kjedelige» hverdagen, noe jeg finner utrolig avslappende og et friskt pust <3
  Jeg måtte til og med falle for å bestille dette kollagenpulveret du snakket så varmt om, og jeg bestiller -aldri- sånne saker som bloggere reklamerer for.
  Tusen takk for at du finnes, fortsett som du gjør, du er virkelig en inspirasjon <3

  • kristinaandersen skriver:

   Herregud for en fin kommentar <3 Tuuusen takk Jeanette, you made my day 😀 Håper du vil like livets pulver like godt som meg, jeg er så frelst at jeg blir sliten av meg selv.. Haha! Stor klem, og takk igjen <3

 3. Inger skriver:

  Hei, lykke til med treningen! Hadde vært gøy å ha fått noen middagstips/oppskrifter, treningstips og kanskje noen funfacts om deg eller hverdagen din, og ting du gjør haha? <3 Er gøy å bli mer kjent med deg!

 4. kristinaandersen skriver:

  Eneste tipset som funker på meg er at man faktisk bare må tvinge seg selv gjennom det den første uka, haha! Så blir det lettere til neste uke og ting går automatisk igjen 😀 Hatet livet på trening i dag, men NÅ er jeg stolt av meg selv gitt.. Og du, tuusen takk <3 Er så viktig å vise kjærlighet til seg selv også, ikke bare til alle andre 😀 JAtakk begge deler, haha!! Kleeem, og så håper jeg du kommer deg på trening I DAG! You can do it <33

 5. Hege skriver:

  Hei!
  Ønsker for blogginnlegg: joggedress-guide og innlegg om organisering/oppbevaring i skuffer og skap.
  Det hadde også vært gøy om du laget et innlegg om ting du hamstrer på tilbud og gjerne bilder av tilbudsskapet ditt 😀
  Fiiin mandag og ukesstart til deg <3

 6. mia skriver:

  jeg kunne gjerne tenke meg at du skrev litt om:
  -tips til hvordan få en bedre hverdag psykisk
  -kjøleskap bilder, det er så inspirerende
  -dating historier
  -ukens spørsmål
  -en typisk matdag for deg i helger og hverdager

 7. Julie skriver:

  Kunne du tenkt deg å skrive et innlegg om hva trening har vært for deg opp igjennom? Hvordan det begynte osv 🙂 Vet du har skrevet litt om det før, men hadde vært spennende og se hvordan synet ditt er på det akkurat nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *