SNIKKSNAKK OG UKENS PLANER

Mandag og en ny start  Jeg trengte to dager for å summe meg i helgen og beklager det. Nå er jeg superklar for en ny uke med masse spennende jobb, bra oppdateringer her på bloggen og ikke minst trening. Alt av treningsrutiner forsvant etter håndleddet mitt brakk og jeg har helt ærlig mistet motivasjonen totalt i etterkant fordi alt kjennes så annerledes. Men nå er det på tide å ha et mål om tre økter i uka, trene opp kroppen igjen og skjerpe seg. Jeg tror seriøst ikke jeg har en eneste muskel igjen og rumpa mi har blitt flat, noe jeg haaaater. Så i dag er første morgentrening planlagt, og så fort dette blogginnlegget er publisert skal jeg hoppe i treningstightsen. Gleder meg så til jeg kan få tilbake gode rutiner og finne tilbake til treningsgleden igjen, hverdagen føles seriøst ikke komplett uten dette som jeg egentlig liker så godt. Jeg har bare glemt det litt! Så denne uka blir det å presse seg selv, før det forhåpentligvis blir lettere til neste.

M a n d a g
Trening. Blogg.
Skypemøte og workshop med ny samarbeidspartner.
Spille inn ny pod sammen med Belinda.

T i r s d a g
Ny pod kommer ut. Trening.
Frisøren for å farge håret, rett videre til fysioterapi.
Jobb resten av dagen/kvelden.

O n s d a g
Hjemmekontor. Lunsj sammen med Monica.
Møte med regnskapsfører. Besøk på kvelden.

T o r s d a g
Trening. Enda en runde fysioterapi.
Lage innhold til helgen på bloggen.
Kvelden er åpen.

F r e d a g
Sykehuset for ny sjekk av håndledd.
Møte og bildeknipsing. Lunsj med Monique.
Trening og så besøk på kvelden.

L ø r d a g
Fri hele dagen og uuut på kvelden.

S ø n d a g
Hele dagen åpen. Deilig!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Har dere noen ønsker til blogginnlegg eller temaet denne uka? Hyl gjerne ut i kommentarfeltet så skal jeg prøve å få til noen av ønskene deres Men først og fremst: årets første ordentlige start på treningen. Wish me luck, for dette frister ikke! Følelsen etterpå er derimot verdt å jakte på, for den slår aldri feil. Fiiin start på mandagen til dere alle, vi snakkes igjen litt senere

31 kommentarer

 1. LYKKE TIL på trening, Kristina!👏👏💪 Sliter med akkurat det samme, selv uten grunn, som du jo faktisk har (håndleddet). Det er ikke det minste greit, så du må veldig gjerne si fra hvis du knekker motivasjons- og gledeskoden. Selv om noe sier meg at det ikke finnes noen kode annet enn å pine seg gjennom til det går lettere…
  Forøvrig har jeg ikke kommentert før, så jeg må si at jeg digger bloggen din, enda mer podden, OG selvtilliten din!👍 Du ER søren så nydelig, så hvorfor skal du ikke kunne synes det selv, og si det høyt?? Så lenge som du samtidig er så god med andre, så sier jeg bare kjør på – fortsett å synes at du er SYKT fin!😘 Så håper jeg vi finnner igjen litt treningsmotivasjon og -glede også, snart – HEIA OSS!💪😉 Ellers må du ha en strålende dag og uke, gleder meg til pod i morgen!👌🤗

  1. kristinaandersen

   Eneste tipset som funker på meg er at man faktisk bare må tvinge seg selv gjennom det den første uka, haha! Så blir det lettere til neste uke og ting går automatisk igjen 😀 Hatet livet på trening i dag, men NÅ er jeg stolt av meg selv gitt.. Og du, tuusen takk <3 Er så viktig å vise kjærlighet til seg selv også, ikke bare til alle andre 😀 JAtakk begge deler, haha!! Kleeem, og så håper jeg du kommer deg på trening I DAG! You can do it <33

 2. Hanne T

  Så fine bilder av deg <3

  1. kristinaandersen

   Takk goding <3

 3. Lykke til med treningen!
  Hadde vært flott med en innlegg med tips på blogger du leser og instagramkontoer du blir inspirert av. Hadde også vært inspirerende å høre om dine beste ferietips, både destinasjoner, hoteller, ting å finne på og lure ting du pakker med. Øverst på ønskelista et en videoblogg av deg og belinda, feks av en pod-innspilling, testing av nye matvarer 2019, eller en challenge fra leserne.

  1. kristinaandersen

   JA! Så gøye tips 😀 Noe av dette skal jeg uten tvil få til Sara <3 Klem!

 4. Jeanette

  Heisann! Jeg ville bare si at jeg liker bloggen din skikkelig godt. Jeg har vært klar over at du har blogget i lenger tid, men har aldri fulgt med. Oppdaget bloggen din igjen her for litt siden, og jeg må si du er et ordentlig friskt pust i denne bloggverden. Jeg syns det er både underholdende og gøy å lese blogger for å bli litt inspirert, men også koble litt vekk fra hverdagen. Personlig syns jeg du er den eneste bloggeren fortiden som ikke er full av -bare- reklame, -bare- samarbeider hit og dit, Men du snakker litt om den «kjedelige» hverdagen, noe jeg finner utrolig avslappende og et friskt pust <3
  Jeg måtte til og med falle for å bestille dette kollagenpulveret du snakket så varmt om, og jeg bestiller -aldri- sånne saker som bloggere reklamerer for.
  Tusen takk for at du finnes, fortsett som du gjør, du er virkelig en inspirasjon <3

  1. kristinaandersen

   Herregud for en fin kommentar <3 Tuuusen takk Jeanette, you made my day 😀 Håper du vil like livets pulver like godt som meg, jeg er så frelst at jeg blir sliten av meg selv.. Haha! Stor klem, og takk igjen <3

 5. Hei, lykke til med treningen! Hadde vært gøy å ha fått noen middagstips/oppskrifter, treningstips og kanskje noen funfacts om deg eller hverdagen din, og ting du gjør haha? <3 Er gøy å bli mer kjent med deg!

  1. kristinaandersen

   Så fine forslag, takk Inger 😀 Noe av dette skal jeg få til <3

 6. Hadde likt å lese om tips til rask/ sunn frokost/lunsj og kanskje du har tips til hvordan man kan få presset inn egenpleie i en travel hverdag ( eller sliten småbarnsmor i mitt tilfelle 😂) Ha en super uke Kristina! ❤

  1. kristinaandersen

   Takk for gode tips Jenny! Skal få til noe av dette 😀 Ha en fin uke <3

 7. Kjenne meg igjen🏋🏽‍♀️🏃🏽‍♀️ Må komme igang eg også! Digge alltid når du poste sunne frukost/lunsj/kvelds tips🥑🍌🍇🥝 Ha en fin uke!

  1. kristinaandersen

   Deeet skal jeg få til Ida 😀 Fiin mandag til deg <3

 8. Hei!

  Ønsker for blogginnlegg: joggedress-guide og innlegg om organisering/oppbevaring i skuffer og skap.
  Det hadde også vært gøy om du laget et innlegg om ting du hamstrer på tilbud og gjerne bilder av tilbudsskapet ditt 😀

  Fiiin mandag og ukesstart til deg <3

  1. kristinaandersen

   Førstnevnte kommer allerede i dag 😀 Klem!

 9. Solveig

  Hvor er genseren fra? kjempefin!

  1. kristinaandersen

   Gina Tricot <3

 10. Vil gjerne se «what I eat in a day» blogginnlegg! Og gjerne enda flere oppskrifter på middagene du spiser!

  1. kristinaandersen

   JA! I fix 😀

 11. Fant du de siste sesongene av Chicago Fire??😍

 12. jeg kunne gjerne tenke meg at du skrev litt om:
  -tips til hvordan få en bedre hverdag psykisk
  -kjøleskap bilder, det er så inspirerende
  -dating historier
  -ukens spørsmål
  -en typisk matdag for deg i helger og hverdager

  1. kristinaandersen

   Takk for tips <3

 13. Kunne ønsket meg et innlegg om vasketips😂 og favorittøvelser ifht trening.

  1. kristinaandersen

   I fix! I hvert fall førstnevnte 😀

 14. Hvor er jakken fra? Nyydelig!

  1. kristinaandersen

   Ifjor, Floyd 🙂

 15. Cecilie

  Hei 😊
  Liker både bloggen og podden❤
  Er godt å se i en blogg, at det ikke bare maser om at man skal kjøpe alt mulig. Som jeg ser andre skriver her, noen sunne matoppskrifter😊
  Fortsett med serietips😁

  1. kristinaandersen

   Tusen takk!<3

 16. Kunne du tenkt deg å skrive et innlegg om hva trening har vært for deg opp igjennom? Hvordan det begynte osv 🙂 Vet du har skrevet litt om det før, men hadde vært spennende og se hvordan synet ditt er på det akkurat nå!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *