DEN ULTIMATE JOGGEDRESSEN

Annonselenker.


Flere av dere har etterspurt et innlegg angående joggedresser, og her kommer det et om min ultimate favoritt. Joggedressen jeg har hatt i fem år og vasket mer enn noen andre plagg – men likevel ser den nøyaktig like fin ut. Jeg snakker selvfølgelig om Ralp Lauren joggisen min, hvor mange ganger har dere sett meg i den mon tro? Jeg har ikke tellinga.. 🙊

grå genser / hvit genser / hvit bukse
blå genser / blå bukse

Ja, joggedressen koster litt, men til gjengjeld kan du ha den i godt over fem år etter min beregning. Og enda lengre, jeg sitter i min i skrivende sekund. Jeg har den blå modellen, bare det er hette på genseren min – noe jeg gjerne ikke skulle hatt. Såå nå har jeg slått på stortromma og bestilt meg settet dere ser over i tillegg, så har jeg to jeg kan bytte på. Denne er så god, folkens! Ingen andre som er i nærheten av denne en gang. Beste er vel også at den er så innmari fin, og til en forandring en sånn joggedress man kan traske utendørs i uten å dø av skam… Haha! Den er forresten bittelitt stor i størrelsen, men jeg bestiller den likevel i medium – syns det er fint når den sitter litt løst

12 kommentarer på “DEN ULTIMATE JOGGEDRESSEN

      • Martine skriver:

        Så dumt.. Finner ingen plasser et helt sett av denne dressen med både bukse og genser med hette :/ Den hvite finner jeg bare bukse av, den blå er bukse og vanlig genser og den grå finner jeg bare hoodie og ikke bukse 🙁

  1. Therese skriver:

    Tips til innlegg: Jeg kunne ønske du laget en videoblogg av de FANTASTISKE organiserte skuffene dine:) Jeg bare digget det ene innlegget du hadde av kjøkkenskuffene dine. Haha, høres kanskje sært ut, men jeg vil vare se meer!! Og aller helst på video!! Vær så snill? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *