DEN ULTIMATE JOGGEDRESSEN

Annonselenker.


Flere av dere har etterspurt et innlegg angående joggedresser, og her kommer det et om min ultimate favoritt. Joggedressen jeg har hatt i fem år og vasket mer enn noen andre plagg – men likevel ser den nøyaktig like fin ut. Jeg snakker selvfølgelig om Ralp Lauren joggisen min, hvor mange ganger har dere sett meg i den mon tro? Jeg har ikke tellinga.. 🙊

grå genser / hvit genser / hvit bukse
blå genser / blå bukse

Ja, joggedressen koster litt, men til gjengjeld kan du ha den i godt over fem år etter min beregning. Og enda lengre, jeg sitter i min i skrivende sekund. Jeg har den blå modellen, bare det er hette på genseren min – noe jeg gjerne ikke skulle hatt. Såå nå har jeg slått på stortromma og bestilt meg settet dere ser over i tillegg, så har jeg to jeg kan bytte på. Denne er så god, folkens! Ingen andre som er i nærheten av denne en gang. Beste er vel også at den er så innmari fin, og til en forandring en sånn joggedress man kan traske utendørs i uten å dø av skam… Haha! Den er forresten bittelitt stor i størrelsen, men jeg bestiller den likevel i medium – syns det er fint når den sitter litt løst

13 kommentarer

 1. Hei, hvilken størrelse bruker du i joggedressen? 😀

  1. kristinaandersen

   Medium <3

 2. Martine

  Finner man ikke den blå med hette noe sted?

  1. kristinaandersen

   Jeg tror den gikk ut for flere år siden :/ <3

   1. Martine

    Så dumt.. Finner ingen plasser et helt sett av denne dressen med både bukse og genser med hette :/ Den hvite finner jeg bare bukse av, den blå er bukse og vanlig genser og den grå finner jeg bare hoodie og ikke bukse 🙁

 3. Therese

  Tips til innlegg: Jeg kunne ønske du laget en videoblogg av de FANTASTISKE organiserte skuffene dine:) Jeg bare digget det ene innlegget du hadde av kjøkkenskuffene dine. Haha, høres kanskje sært ut, men jeg vil vare se meer!! Og aller helst på video!! Vær så snill? 🙂

  1. kristinaandersen

   Haha, det kommer mer Therese 😀 Hvilke vil du f.eks se?

   1. Therese

    Jeg vil se så mange som mulig!! Både på kjøkken og bad. Jeg har feks veldig lyst til å se den bursdags skuffen din, eller noe i den duren;-)

 4. Cathrin

  Kunne tenke meg en joggedressguide med alle de fineste joggedresser dine jeg 🙂

  1. kristinaandersen

   Kommer det også <3

 5. Martine

  Har egentlig shoppestopp, men nå er ny joggedress bestilt 🙈 denne er såå fin! Og forhåpentligvis kan jeg bruke denne utendørs, uten å se heelt på tryne ut!

  1. kristinaandersen

   Jaa det kan du uten tvil 😀

 6. Babycakes

  Hvor bestiller du joggedressen?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *