SERIEN DU MÅ SE I HELGEN

Endeliiig fredag og et serietips som vil blåse deg av banen. Sånn heelt seriøst, denne må dere alle love meg å se! Jeg slukte den forrige helg og ble helt besatt av denne insane historien som er så drøy at jeg finner ikke ord. At den i tillegg er basert på virkelige hendelser? Jeg orker ikke.

D I R T Y  J O H N  🍿

Dirty John må være NetFlix sin så langt beste serie, den blåste meg helt av banen. Serien handler om Debrah, en så fin, rolig, flink og skjønn dame at jeg får lyst å flytte rett hjem til henne i California . Ikke bare er hun helt nydelig og har en flott familie, Debrah driver også ‘madeira interior’, et sukssesrikt interiørfirma som har gitt henne en stor formue. Alt er med andre ord på plass i livet til denne dama, bortsett fra en ting. Kjærligheten. Etter hele fire skilsmisser bestemmer hun seg for å gå på date med en mann hun har chattet med over nettet, John Meehan. Hun blir stormende forelsket i rekordfart, men også stormende blendet. Hun ser ikke tegnene på at John prøver å kontrollere henne, til og med ikke når han installerer videovervåkning i huset hennes eller sørger for å sette igang konflikter med familien hennes som hun egentlig er ekstremt knyttet til. John har utgitt seg for å være både lege og krigsveteran, men sannheten er en helt annen. Debrah tror nemlig hun har møtt drømmemannen, men skal snart få gjennomgå et sant helvette…

Gjennom åtte episoder får vi bli med i denne historien, og det er så mye jeg vil si – men jeg vil ikke spoile. Denne mååå dere bare få sett med en gang slik at vi kan snakke om den etterpå, haha! Jeg ble så fasinert av denne serien at jeg endte med å finne den ekte Debrah på facebook for å lese meg skikkelig opp. Det finnes også en podcast om denne serien som jeg vil høre, den skal visstnok være heeelt insane. Nei, er det en serie du skal se nå – så er det denne. NetFlix, folkens! Gled dere.

35 kommentarer

 1. Jeanette

  Denne serien er helt amazing!

  1. kristinaandersen

   Sant!! 😀

 2. Det er nesten så jeg må slutte å se på bloggen din for du kommer med så bra film- og serietips!!! 😀 har nå sett chicago fire, bestilt meg sesong 6 på blueray for jeg MÅ jo se hvordan dette fortsetter 🙂
  Jeg får vel bare sette på denne serien nå da, du har jo så god smak på slikt 😀

  1. kristinaandersen

   Haha, leer <3 Chicago Fire er det faktisk ingen serie som slår, jeg eeelsker den!

 3. Den var vanvittig bra og syk 😮 Klarer ikke å forestille meg hvordan det går an å bli så manipulert.

  1. kristinaandersen

   Jeg VET!! :O

 4. Siden du har sett Chicago Fire så må du se Chicago PD, sykt bra serie💗

  1. kristinaandersen

   Takk for tips!

 5. Henriette

  Forsov meg til jobb pga denne serien i dag, jeg😂 begynte å se den alt for sent i går kveld, ble hektet og måtte se den ferdig.. hei tre timer med søvn🤷🏼‍♀️ herregud, så bra den var🤸🏼‍♀️🙌🏻 Ha en fin fredag, Kristina- du er toppen!
  Henriette

  1. kristinaandersen

   Leeer 😂 Så avhengig blir man av den, jeg ble helt gal forrige helg.. Nyt lørdagen Henriette <3

 6. Lisa Marielle

  Jeg er SÅ enig, Kristina! Dirty John er årets serie og jeg måtte seriøst avlyse planer med jentene for 1 uke siden bare for å se ferdig episodene fortest mulig. En helt syk serie og ennå sykere å tenke på at det finnes sånne mannfolk… Må forresten også nevne at du er helt rå med å skrive anmeldelser 🙂 Hadde jeg ikke sett serien ville du overbevist meg uten tvil 😉 Ønsker deg en riktig god helg fineste du! Klem <3

  1. kristinaandersen

   HAHA! Kjenner meg alt for godt igjen, man klarer liksom ikke legge den fra seg 😂 Og du, tuusen takk!! God helg <33

 7. Cecilie

  Jaaa, er så enig. Satt med hjertet langt oppi halsen og rundet den på 1 dag😅 Jeg leste at det kanskje kommer en sesong 2, men da med en litt annen vinkling.

  1. kristinaandersen

   Oiii!! Håper på en sesong to 😀

   1. Cecilie

    Det kommer en dokumentar om Dirty John 26.februar på Netflix!!

   2. kristinaandersen

    Omg!! Gleder meg 😀

 8. Martine

  Har du sett SAFE? Den er også bra 🙂 Så den for leeenge siden, men dukket plutselig opp på Netflix igjen!

  1. kristinaandersen

   Ikke sett den! Takk for tips Martine 😀

 9. Har du hørt podcasten? der får man «den virkelige historien», siden serien er litt pyntet på. Anbefales!

  1. kristinaandersen

   Nei, men tenkte trene til den til uka. Tipper den er ekstremt spennende!

 10. Å den gleder jeg meg skikkelig til å se. Men er så inni Bates motel sesong 2 nå, så jeg må spare Dirty john..!!! Bates anbefales forresten, ligger mange sesonger på Netflix!
  Klem fra meg til deg, hilsen Anja

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Anjamor! Håper helgen din er fin <3

 11. *netflix

 12. Hei:) vil tipse deg om en serie som heter «Good trouble» du kommer til å elske den!

  1. kristinaandersen

   Hvor finner jeg den? 😀

 13. Takk for tips, slukte hele serien i dag.

  1. kristinaandersen

   Så gøy du likte den!

 14. Den er så syk!! 🤯 Så alt på en dag 😂 måtte også søke opp de virkelige menneskene etterpå, veldig engasjert 😅

  1. kristinaandersen

   Sant!! Villeste serien jeg har sett, blir jo så nyskjerrig 😂

 15. Hvordan har du tid til å se så mange serier? Føler du tipser om det hele tiden:p

  1. kristinaandersen

   Prioriteringer, haha! Neeeida 😀 Denne så jeg forrige helg og ellers har jeg alltid minst en seriekveld i uka. Eneste måten jeg klarer å koble helt av på 🙂

 16. Jeg så likegodt alle åtte episodene på et døgn! Elsker serietipsene dine!

 17. Cathrin

  Finner den ikke på Netflix?Er det en annen plass du har sett den kanskje?

 18. Har du sett Rookie Blue? Jeg er i seriesorg over den enda – tre år senere!

 19. Omg, jeg skal så se Dirty John! Typisk scenario er at jeg kommer til å se alle episodene tilgjenglige for deretter å irritere meg over at det ikke finnes flere, hehe.. :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *