JEG TELLER NED TIL HELG

Inneholder en annonselenke.


En dag igjen til helg! Jeg teller ned, for denne uka har vært slitsom. Og fin, men aller mest slitsom.. Haha! I dag har jeg så langt gjort regnskap og hatt hjemmekontor, før jeg dro avgårde for å henge litt med mamsen. Hun har vinterferie, så da er det jo hyggelig å finne på noe sammen! Vi tok blant annet turen til Ikea, hvor jeg endeliiig fikk kjøpt nye glass til å ha her hjemme. De gamle var det blitt sprekker i på kantene, så da var det på tide å bytte de ut. Ellers dro jeg med meg hjem stearinlys, planter, batterier og slike ting man liksom må kjøpe når man er på Ikea. Ooooog en ny joggedress fikk jeg også stappet i posene etter vi hadde spist lunsj..🤓 Får jeg noen gang nok av sånt?

Genseren min finner du HER

Hvor fiin er ikke denne genseren! Nakd er seriøst min nye favoritt-nettbutikk, og jeg handler nesten alle de nye klærne mine der. Og til dere som spør: det er verken toll eller fraktbetaling på det man handler der. Oooog gratis retur! Jeg bestiller hjem, prøver og sender tilbake gratis det som ikke passer. Hundre ganger lettere enn å handle i butikk etter min mening, jeg er egentlig blitt en skikkelig butikkhater etter å ha lært meg gleden av nettshopping sånn skikkelig.
Nå skal jeg ut av disse klærne og dra med meg Milo ut i bymarka. Og kvelden? Den skal gå til jobb! Håper dere alle sammen har det fiint? God klem fra meg

9 kommentarer på “JEG TELLER NED TIL HELG

 1. Silje skriver:

  Er det mulig å høre på podden deres uten itunes? Jeg har samsung mobil og ikke itunes. Og dere måå legge ut igjen orginal podden!!

 2. Mari skriver:

  For en kul genser!
  Jeg skal til Kristiansand i helga og lurer på hvilke lunsjsteder du kan anbefale i byen?
  Ha en fin dag, Kristina!

 3. Linn L. skriver:

  Wow, det andre bildet av deg var bare nydelig <3 Så fin du er!
  Elsker bloggingen din for tiden, Kristina 🙂 Det merkes at du har "stepped up your game", og jeg liker veldig godt at du tør å være mer personlig igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *