JEG TELLER NED TIL HELG

Inneholder en annonselenke.


En dag igjen til helg! Jeg teller ned, for denne uka har vært slitsom. Og fin, men aller mest slitsom.. Haha! I dag har jeg så langt gjort regnskap og hatt hjemmekontor, før jeg dro avgårde for å henge litt med mamsen. Hun har vinterferie, så da er det jo hyggelig å finne på noe sammen! Vi tok blant annet turen til Ikea, hvor jeg endeliiig fikk kjøpt nye glass til å ha her hjemme. De gamle var det blitt sprekker i på kantene, så da var det på tide å bytte de ut. Ellers dro jeg med meg hjem stearinlys, planter, batterier og slike ting man liksom må kjøpe når man er på Ikea. Ooooog en ny joggedress fikk jeg også stappet i posene etter vi hadde spist lunsj..🤓 Får jeg noen gang nok av sånt?

Genseren min finner du HER

Hvor fiin er ikke denne genseren! Nakd er seriøst min nye favoritt-nettbutikk, og jeg handler nesten alle de nye klærne mine der. Og til dere som spør: det er verken toll eller fraktbetaling på det man handler der. Oooog gratis retur! Jeg bestiller hjem, prøver og sender tilbake gratis det som ikke passer. Hundre ganger lettere enn å handle i butikk etter min mening, jeg er egentlig blitt en skikkelig butikkhater etter å ha lært meg gleden av nettshopping sånn skikkelig.

Nå skal jeg ut av disse klærne og dra med meg Milo ut i bymarka. Og kvelden? Den skal gå til jobb! Håper dere alle sammen har det fiint? God klem fra meg

9 kommentarer

 1. Er det mulig å høre på podden deres uten itunes? Jeg har samsung mobil og ikke itunes. Og dere måå legge ut igjen orginal podden!!

  1. kristinaandersen

   Du kan høre podden på spotify og alle steder du finner pod <3

 2. For en kul genser!

  Jeg skal til Kristiansand i helga og lurer på hvilke lunsjsteder du kan anbefale i byen?

  Ha en fin dag, Kristina!

  1. kristinaandersen

   Velkommen hit Mari 😀
   Her kommer du en guide <3
   http://www.kristinaandersen.no/2018/05/28/den-store-kristiansand-guiden-2/

 3. Fantastisk nettbutikk <3 Takk for tips 😀

 4. Du stråler virkelig om dagen Kristina! Du er sååå pen og stråler av good vibes all the way. Hope you keep shining <3

  1. Bruker du forresten extensions? Håret ditt er virkelig elsk <3

 5. Ingvild

  Vakker!

 6. Wow, det andre bildet av deg var bare nydelig <3 Så fin du er!
  Elsker bloggingen din for tiden, Kristina 🙂 Det merkes at du har "stepped up your game", og jeg liker veldig godt at du tør å være mer personlig igjen 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *