KHLOE, TRISTAN, JOBB OG VASKING

Sorry, men kan vi snakke litt om at Jordyn skal ha vært utro med Tristan? Jeg er i sjokk! Og skjønner egentlig ingenting. Kylie sin skjønneste ride or die skal visstnok ha hoppet i høyet med Khloe sin kjæreste og jeg har i kjent stil jobbet som FBI siden jeg våknet. Khloe har bekreftet og det er det villeste jeg har hørt så langt i år. I tillegg kan man jo bare prise seg lykkelig over eget liv når man leser sånt. For her smiler dagen, du vet den følelsen når det har meldt regnvær, men så er det lyseblå himmel utenfor? Fader for en lykke! Denne dagen skal nytes og brukes til det fulle.

L O V E

Jeg tenkte å starte dagen med en lang tur i bymarka, før jeg skal ha workshop over skype angående et nytt samarbeid og jobbe videre på hjemmekontoret. Så mye spennende og gøy på gang om dagen, det gir meg energi og gjør meg så glad! Og kvelden? Den skal brukes til å shine leiligheten + vaske gulv. Sistnevnte er seriøst det kjedeligste jeg vet, men så ufattelig digg når det er gjort. Ønsker dere alle en fiiin start på onsdagen, godtfolk!

29 kommentarer på “KHLOE, TRISTAN, JOBB OG VASKING

  • kristinaandersen skriver:

   Ja, eller sånn halvveis. Både hun, Malika og flere har kommentert et bilde som ble lagt ut med «bekreftelse».

 1. kristinaandersen skriver:

  Ja, eller sånn halvveis. Både hun, Malika og flere har kommentert et bilde som ble lagt ut med «bekreftelse». Blir helt dårlig, jeg!

 2. LH skriver:

  Nærmer seg premiere på neste sesong, jeg lurer på hvor mange millioner Jordyn fikk for å bli med på dette stuntet? 😉 Timingen av det hele er så suspekt!

   • LH skriver:

    Tristian eier ingen skam, men Jordyn er jo fryktelig dum hvis hun nå nærmest biter av hånden som gir a mat, Kylie er jo grunnen til at hun selv opplever middels suksess.. Uff, uansett så syns jeg synd på True som ble født inn i utroskap og løgner 🙁

 3. Andrea skriver:

  Det er et pr stunt, jeg leste det på en stor amerikansk blogg og hun pleier aldri å legge ut ting som ikke er sant, det står også på flere instagram kontoer, og amerikanske sladder sider, ala Se og Hør, så ja.. Utrolig hvor langt de strekker strikken for å få oppmerksomhet og at folk går på det gang etter gang, er utrolig.. Det er en grunn til at det kommer nå, det er jo ikke lenge til de skal ha ny sesong, så de trenger vel noe for at folk skal se på.. Det er faktisk så få som ser på det i USA, at de nå vurderer å kansellere serien..

  • kristinaandersen skriver:

   Det tror jeg faktisk virkelig ikke. Khloe som har drømt om å bli mamma i hele sitt liv ville aldri gjort noe sånt mot datteren sin, så kynisk tror jeg ikke noen av de er 🙂

 4. Lina skriver:

  Kristina daaa! Må ikke spre rykter før de er bekreftet sanne. For det bilde alle snakker om, rart det PLUTSELIG er borte fra instragram men finnes bare i såkalte skjermbilder. Khloe følger fortsatt Jordyn på Instagram, og Kylie hadde story sammen med Jordyn i går. Så jeg syns vi skal vente på litt mer informasjon før alle tar helt av. Men håper khloe likevel kvitter seg med den idioten Tristan!!

  • kristinaandersen skriver:

   Dette er nok 99,9% sant, altså 🙂 Oooog tror nok TMZ, Enews..osv.. sørget for å spre dette bedre enn meg :p Tristan må gå. NÅ.

 5. Silje skriver:

  Hei! Du, jeg har et spørsmål. Lurte veldig på om du kan dele historien om Milo da han ble syk men mirakuløst frisk igjen? Hva feilte han og hvordan gikk det bra igjen? Husker så godt da du fortalte om at han var så syk og jeg gråt med deg. Hadde vært så fint å høre hvordan det gikk så bra likevel. Min hund har blitt syk men er gammel, så er naturlig, men likevel fint å høre din historie. Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Silje! Blir nok ikke noe innlegg om det da vi allerede har snakket masse om det i podden i tillegg til en haug her på bloggen. Sender gode tanker til deg angående din hund.. Er så trist når de blir gamle, like vondt uansett 🙁 Stor klem!

   • Silje skriver:

    Åja, ok, skjønner. Tenkte mer på akkurat hva han feilte og hvordan han ble frisk, siden du ikke har snakket om det men mer generelt. Men forstår om du ikke vil gå inn på det. Tenkte bare hvis jeg kunne få noe tips og råd for hva man kan gjøre for hunden sin selvom han er syk. Men forstår 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *