TOPP TI AVHENGIGHETER

Bodylotion. Finnes det mennesker som dusjer uten å smøre seg inn med bodylotion etterpå? Så befriende det må være, for jeg bruker en evighet på å sause hele kroppen inn med lotion i alle varianter. Får fnatt av tørr hud, så bodylotion etter dusj er et must. Ansiktet trenger jo fuktighetskrem, så da tenker jeg det er naturlig at kroppen gjør det også.

North West på instagram. Rettere sagt: @norisblackbook. Altså, jeg dør av latter og har så lyst å være venn med personen bak denne instagrammen. Hysterisk! Om du ikke følger den allerede så må du gjøre det.

Pepsi Max. Jeg kan gå flere uker uten brus, men nå er jeg helt på kjøret igjen. Har tre pepsi max bokser hver dag, minst! Det er bare så innmari hverdagskos for meg og seriøst noe av det beste jeg vet.

Lipbalm. Alltid, uansett. Uten gode lipbalms får jeg tørre lepper og ‘sand rundt munnen’ som jeg og Ida kaller det, haha. Altså, at huden flasser i munnvikene og blir knusktørr. Så lipbalm er med meg over alt og brukes hele tiden. Det er egentlig like ille året rundt, samme om det er sommer eller vinter.

Tv-serier. Jeg regner med den ikke kom som en bombe? Helt håpløst. Jeg er den type menneske som kan finne på å avlyse planer hvis jeg er total oppslukt i en serie. Slik som i desember når jeg var hekta på Chicago Fire? Jeg takker nesten høyere makter for at armen var brekt og jeg faktisk hadde en grunn til å ligge hjemme, hvis ikke hadde folk trodd jeg var gal.

Stearinlys. Måå liksom tenne stearinlys hver eneste kveld hvis jeg er hjemme, samme om jeg har besøk eller ikke. Det blir jo hundre ganger mer hjemmekoselig med levende lys, sant?

Joggedresser. Her har jeg et eget skap til denne type klær, og jeg elsker freshe joggedresser over alle andre plagg. Det skjer ikke at jeg er hjemme og går i noe annet. Første jeg gjør når jeg kommer inn døra: av med jeans, på med joggedress. Er det forresten noen som kan fortelle meg hvorfor BikBok har sluttet å produsere de supersøte joggisene alle elsket for typ tre år siden? Jeg savner de sårt!

Ansiktsmasker. Siste opphenget mitt er masker i alle varianter, jeg elsker virkelig å ta vare på huden min. Tar digge ansiktsmasker tre dager i uka, alltid etter dusj. Elsk!

Koffeinfri kaffe. Etter jeg sluttet med snus har dette blitt kosen min. Og etter at jeg drakk på meg koffeinsjokk to dager på rad fant jeg ut at koffeinfri kaffe måtte kjøpes asap. Er du klar over hvor ille det føles å ha fullstendig koffeinsjokk eller? Fy flate for en kvalm følelse! Så denne type kaffe går ned på høykant. Livets beste oppfinnelse akkurat nå.

Podcaster. Elsker det, og hører på det hver eneste gang jeg gjør ting som å vaske leiligheten, trene, gå tur eller whatever. Det gøyeste er når man oppdager at jenter man har tenkt at umuuulig kan ha humor viser seg å være tidenes kuleste rakkefanter… 😂 Så gøy!

44 kommentarer

 1. Camilla

  Trenger podcast tips!
  Hvilken podcaster digger du? (Sånn bortsett fra deres da, for den er jeg fast lytter av allerede) 😁 Begynte først nå på nyåret og hørte på ALLE episodene. Love it!

  1. kristinaandersen

   Haha, så god du er Camilla 😀 Hører på blant annet Synnøve og Vanessa, Tussvik og Tønne, Kenza & Dani, Ida med hjertet i hånden, Harm og Hegset <3

 2. Madeleine

  Heii:) Fikk du sendt i går? 🙂

  1. kristinaandersen

   Du fikk svar på mailen din Madeleine -:*

 3. Ingeborg

  Hvilke podkaster hører du på? 🙂

  1. kristinaandersen

   Synnøve og Vanessa, Tussvik og Tønne, Kenza & Dani, Ida med hjertet i hånden, Harm og Hegset <3

 4. Hvilken fondation har du her og rouge?

  1. kristinaandersen

   Parure Gold Fluid foundation og rouge fra bare minerals <3

 5. Ønsker flere innlegg som dette!

  1. kristinaandersen

   Hva vil du ha i neste tema? 🙂

   1. Topp 10 filmer, serier, hyggelige ting å finne på med kjæreste/venner, måltider, treningsøvelser, ting å finne på på en regnværsdag, joggedresser, smoothier osv. Du er så flink!

 6. Caroline

  Kan jeg spørre hvilken foundation du har på på dette bildet? 🤩

  1. kristinaandersen

   Her har jeg Guerlain sin Parure Gold Fluid 🙂

 7. Tips er å smøre seg med babyolje i dusjen, så er du full av fuktighet når du kommer ut 🙂

  1. kristinaandersen

   Oi, det må jeg prøve!

 8. Ææ, joggedressene fra Bikbok, hadde helt glemt de! Det var jo som å ha på seg en sky, og de var så fine også! Håper de kommer tilbake ASAP!

  1. kristinaandersen

   Sant vell!! De måå komme tilbake <3

 9. Martine

  Har du noen podcaster å anbefale?:-D

  1. kristinaandersen

   Synnøve og Vanessa, Tussvik og Tønne, Kenza & Dani, Ida med hjertet i hånden, Harm og Hegset <3

 10. hvor mye koffein inntok du når du fikk koffeinsjokk??

  1. kristinaandersen

   Usikker, men MANGE på kort tid.

 11. Du er min favorittblogger, elsker deg etter at man fikk bli kjent med deg på en annen måte gjennom poden til deg og Belinda!
  Kan du komme med noen anbefalinger på poder du hører på?😍

  1. kristinaandersen

   Takk goding <3 Jess, jeg kan få til et slikt innlegg 😀

 12. Sånne innlegg som dette elsker jeg! Det skal sies at du ikke er den eneste som er avhengig av body lotion, haha. Kanskje litt shady av meg, men jeg er avhengig av å ha det rent og ryddig rundt meg! Sykt slitsom ting, men her må det vaskes og være støvfritt hvis ikke føler jeg meg selv skitten, haha. Ønsker deg en fin uke 🖤

  1. kristinaandersen

   Dette med å ha det rent og ryddig er jo nr 1 avhengighet for meg å, glemte visst å ta med den, jeg.. Haha!

 13. Hvilke podcaster hører du på?

  1. kristinaandersen

   Synnøve og Vanessa, Tussvik og Tønne, Kenza & Dani, Ida med hjertet i hånden, Harm og Hegset <3

 14. Kan du pliis lage en oversikt over fine joggedresser og hvor du finner de? Du har så mange fine 😀

  1. kristinaandersen

   YesYes, det kommer snart <3

 15. Hvilken koffeinfrie kaffe er god? 🙂

  1. kristinaandersen

   Jeg kjøper den nescafe gull, den smaker som vanlig kaffe 😀

   1. Tone L

    Hvis du har nespresso maskin er deres koffinfrie kapsler veldig god fåes
    i et par forskjellige styrker

 16. Jeanette

  Herlighet så utrolig fin hud du har! Skikkelig GLØD!
  Elsker serier jeg også,akkurat sett ferdig Dirty John.Det er så sykt at det faktisk har skjedd i virkeligheten! Men utrolig bra serie uansett.

  1. kristinaandersen

   Takk Jeanette, så god du er! Og JA: OMG!! Den serien er bare noe av det sykeste og mest spennende jeg har sett :O

 17. Kan du lage et innlegg om dine podcastfavoritter? Deres er uten tvil en av mine, og det er seriøst tirsdagens høydepunkt når deres kommer! Sååå kjekt å høre på, og jeg ler meg ihjel😂

  1. kristinaandersen

   Det skal jeg få til 😀

 18. Hei fine deg 🌸💗🌸

  Har begynt å se litt på studier i KRS.. Virker jo som en utrolig flott by og det er jo utsikt uansett hvor man setter blikket. Fine turmuligheter og et sentrum med alt fra bakeri til koselige butikker!
  Oslo er jo en by som ligger nært til flyplassen som tar det til alle land og en by hvor det absolutt skjer noe hele tiden.

  Hvordan er det for din del? Er Kristiansand en by du fortsatt vil bo i, eller har du noe interesse av å flytte til en større by? Føler at KRS er langt unna det meste haha, og at det fort kan bli for lite 🤯 Vanskelig vanskelig.. Men gøy å få høre din mening rundt det som er fra sommerbyen 🌸

  1. kristinaandersen

   Heii Stine! Så spennende med eventuelt ny studieby 😀 Jeg elsker virkelig Kristiansand, og selv om jeg nok burde bosatt meg i Oslo for lengst med tanke på jobb – så er det heeelt uaktuelt. Kristiansand er favoritten, så jeg kan ikke annet enn å anbefale byen min 😀 Klem!

 19. Haha, kjenner meg igjen i mange av disse! Kanskje du kan lage et innlegg om podcastene du hører på?<3

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg få til 😀

 20. Lisa Marielle

  God morgen og takk for super gøy innlegg! Jeg sier meg enig i punktene over – spesielt bodylotion, pepsi max og tv-serier 🙂 Er helt opphengt i «YOU» nå og gleder meg til ny episode med dagens første kaffe . . . Har du sett den serien, Kristina? Hvis ikke MÅ du bare 😉 Håper du får en nydelig onsdag <3 Klem fra bursdagsjenta.

  1. kristinaandersen

   Jaa jeg har sett noen episoder av YOU, men jeg likte den faktisk ikke i det hele tatt.. Så irriterende, haha!! Ha en fiin onsdag Lisa M <3

 21. Jeanette

  Kristina!! 😀 Vet du hvor man kan se sesong 6 og 7 av Chicago Fire? *hekta* 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *