NYE SMINKEFAVORITTER

Inneholder annonselenker.


For to uker siden trampet jeg inn på en sminkebutikk og sa ‘gi meg alt du syns er bra’. Det må jo være en drøm å høre for de som jobber i butikk? Haha! Jeg var så lei av trynet mitt og lei av den samme sminken jeg har brukt i fem år – så nå var det på tide med noe nytt. Noen av tingene likte jeg ikke, men jeg fikk meg også noen nye favoritter jeg er heeeelt frelst av. Så jeg tenkte å dele med dere! De produktene jeg fant i nettbutikk har jeg også linket til, hvis dere vil lese mer

F A V O R I T T E R 

Estée Lauder sin double wear foundation må være den villeste foundationen jeg har prøvd i hele mitt liv. Den sitter bom fast på huden, første gang jeg brukte den sminket jeg meg 08.00 på morgenen og når jeg skulle legge meg 23.00 var jeg seriøst akkurat like fin i huden. Det føles nesten som man tar på seg en maske som ikke endrer seg i det hele tatt, noe jeg elsker. Denne foundationen er veldig dekkende og jeg vil tro den er tettende på hud og porer, så jeg bruker den kun hvis jeg skal på festeligheter eller vil se spesielt fresh ut. Aldri før jeg har prøvd en foundation som dekker og sitter godt. Jeg har den i fargen #3N1 Ivory Beige.
Guerlain er et merke som virkelig vokser på meg, ingenting jeg har kjøpt derfra har skuffet. Nyeste favorittene mine er meteorites base primeren, som er latterlig dyr – men heldigvis drøy i bruk. Men trenger kun ett pump til hele ansiktet, ikke mer. Den gir glans uten blankhet i huden, og glatter så fint ut. Elsk! Ellers er solpudderet som heter teracotta også en ny favoritt, det har tre fine nyanser som er perfekt sammen for å se solbrun ut selv midt på vinteren.
Anastastia Beverly Hills sin brow wiz er en favoritt jeg har brukt i alle år, men jeg har brukt den i for mørk farge. Nå har jeg gått ned til medium brown og den er såå fin på brynene. Markerer de perfekt uten å gjøre de harde. Jeg avslutter alltid med å gå over med brow gel fra samme merke, en klar gelé som gjør at brynene holder seg perfekt hele dagen.
Clarins er også et merke jeg har vært fan av leeenge, de har så mye bra. Nyeste funnet nå er denne magiske lipbalmen som jeg bruker hele tiden. Jeg er heeelt avhengig! Den gir en så fin glans til leppene, samtidig som den fukter skikkelig – gull for leppene mine som blir fort tørre nå på vinteren. Anbefales! Ellers er refreshing misten til Clarins også en nyhet i samlingen min jeg har blitt storfan av. Sprayer godt over hele ansiktet når jeg er ferdig sminket, og denne hydrerer huden skikkelig og sørger for at sminken sitter lengre. Fuktighetsbooster, det liker jeg.

17 kommentarer på “NYE SMINKEFAVORITTER

 1. Kristina skriver:

  Jeg sverget til estee lauder double wear foundation før. Men forskning viser at 60% av sminken går inn i kroppen og det er helt sinnsykt mye farlige ingredienser i kosmetikk så det er faktisk skremmende! Så jeg har gått helt bort i fra «vanlig sminke» og bruker nå kun vegansk og økologisk sminke som ikke inneholder kjemiske stoffer. Og helt ærlig så har huden aldri sett finere ut! Så anbefaler virkelig å gå for økologisk sminke <3

 2. Lena skriver:

  Hei Kristina. Jeg legger merke til at alle merkene du nevner her utenom én er testet på dyr. Du sier du elsker dyr og faktisk er opptatt av dyrevelferd. Hva er grunnen til at du da faktisk støtter dyreforsøk ved å kjøpe disse sminke merkene?

 3. V skriver:

  Foundation til Estée Lauder har jeg også nettopp kjøpt, superfornøyd med hvor tyntflytende og lett den kjennes ut på huden!! Forresten, jeg sendte en melding til andersenogjakobsen på insta, men har ikke fått svar, så da spør jeg her: Liker veldig godt musikken dere har på slutten av podden, finnes det en spilleliste med sangene samlet? Får ikke alltid med meg hva sangene heter.

 4. Julie skriver:

  Jeg må tipse deg om en maskara. Jeg kunne tatt doktorgrad i maskaraer! Endeliiiiiiig har jeg funnet en favoritt, jeg kommer aldri aldri til å bytte den ut. Klart at det som funker for meg kanskje ikke funker for deg men
  Jeg får ihverfall så fine naturlige vipper med denne. Hvis jeg vil ha litt mer dramatisk look, tar man enkelt flere strøk og det blir fint. Beste av alt? Ikke panda øyer! Dette er en tube maskara, liker konseptet og har prøvd to andre typer tidligere. Men de to andre typene var bare ikke noe gode. Denne derimot oppførte seg helt annerledes.
  Den sklir fint av i dusjen! (derfor den heter 38’ fordi den løses opp av varmt vann)
  https://www.blivakker.no/product/3120341/sensai-mascara-38ºc-separating-lenghtening-msl-1-black-7-5ml

 5. kristinaandersen skriver:

  Takk for link Julie 😀 Har en side jeg kan se den på, men tror jeg venter – liker å se på tv’en fant jeg ut av <3 Klem!

 6. Eline skriver:

  Setter du foundation med noe? Jeg har svakt kombinert hud, men sminken forsvinner rundt kl 16-17 hvis jeg sminker meg kl 7. Skulle gjerne fått den til å sitte litt lenger, for den er jo såå fin!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *