TRE FILMTIPS TIL SØNDAGEN

Hei søndag! Gjett hva jeg bruker dagen til? Rydder gjesterommet. Altså, skyt meg! Det har bare eskalert totalt der inne igjen og jeg aner ikke hvordan det skjer en gang. Det bare skjer. Uten at jeg vet hvorfor. Små ting blir til så mye. Når jeg i går faktisk måtte bryte opp døren for å komme meg inn så fant jeg ut at nok er nok. Føler meg som en skikkelig fant! Så i dag skal det rommet ryddes og vaskes, i tillegg til at jeg skal sortere klesskapet og lage to hauger: doneres bort og selges. Med andre ord, det blir nytt klessalg! Usikker på om det blir gjennom snap eller om jeg faktisk lager et klessalg her i byen, jeg skal holde dere oppdatert når jeg finner ut av hvor mye det faktisk er. Jeg håper dere gjør noe litt mer hyggelig enn meg denne søndagen? Haha! Her kommer tre filmtips dere kan kose dere med om avslapping skulle stå på planen

T R E  F I L M T I P S 🐻

The Captive er bare helt vilt spennende!! Filmen handler om det som er alles foreldres største mareritt, nemlig å få barnet sitt bortført og kidnappet, uten noe som helst spor å gå etter. I filmen møter vi Matthew og kona hans Tona, som sliter med å komme seg videre i livet etter at datteren deres Cassandra, forsvant da hun bare var åtte år gammel. Catt forsvant da Matt lot datteren sitte i bilen mens han tok en rask tur innom en café, men når han returnerer til bilen kort tid etter er datteren søkk borte, og Matt bryter ut i totalt panikk på en gudsforlatt landevei i Niagara. Åtte år senere kommer plutselig politiet på sporet av noe som kan være et livstegn fra den forsvunne jenta, med et bilde på internett. Men, det foreldrene ser er nesten ikke til å tro. Etter år med isolasjon har Cassandra nemlig utviklet stockholmsyndrom overfor sin kidnapper, og bistår hans nettverk av likesinnede i å rekruttere nye barn til deres pedofili-ring.. Filmen ligger på NetFlix.
Girls Trip er en komedie til en forandring, og vet dere hva? Det var så deilig å kunne le litt av en film igjen, og ikke bare grave seg ned fordi man er livredd etterpå med et hode som jobber på spreng for å løse mordgåter. Denne filmen fikk jeg faktisk lyst til å samle jentene av, for en skikkelig girlsnight out. Yay! Filmen handler om en fin jentegjeng på fire som har vært bestevenninner hele livet, men i voksen alder har alle blitt for opptatt med sitt. En dag får businesskvinnen i gjengen en forretningsreise planlagt, og hun bestemmer seg for å samle sin gamle, gode gjeng for anledningen. Sammen drar de til New Orleans, for å delta på en sjukt morsom musikkfestival. Og her skjer det så mye gøy! En typisk jentetur, med så latterlig mye galskap at jeg kan ikke annet enn å kjenne meg 100% igjen…. Haha! Dere finner den på ViaPlay.
The Good Lie er inspirert av virkelige hendelser – noe som gjør den ekstra bra. Filmen forteller om små barn som brutalt blir foreldreløse når landsbyen de bor i angripes av soldater. Foreldrene har fortalt dem hva de må gjøre dersom dette skulle skje, og på bare føtter setter de tapre barna ut på flukt for å finne en trygg havn fra soldatenes våpen. Veien til flyktningleiren i Kenya blir en hjerteskjærende kamp mellom liv og død. Til slutt kommer de heldigste frem til flyktningleiren, og fire av ungdommene vinner muligheten til å starte et nytt liv i USA. Ved deres ankomst i Amerika, møter de Carrie, en sosialarbeider som skal hjelpe dem å komme seg i arbeid. De prøver å bevare både samhold og ærlighet på tross av det store kultursjokket, og møter stadig på vanskelige utfordringer i sitt nye liv. Dette er en utrolig sterk og rørende film om den sudanske borgerkrigens grusomheter, som kostet over to millioner menneskeliv. Tusenvis av barn ble foreldreløse og ble tvunget til å flykte fra landsbyene sine i Sør-Sudan. En sterk og fin film, med en rørende historie om samhold og medmenneskelighet. Elsker den! Filmen kan leies i itunes.

nyt søndagen din 

21 kommentarer på “TRE FILMTIPS TIL SØNDAGEN

 1. M skriver:

  Kan jeg spørre hvilke størrelser du har i Lygbyvasene dine? Er så vanskelig å se for seg hvor store de er på nettbutikkene..

 2. Iselin skriver:

  Om du vil ha en skikkelig jentefilm grinefilm, så anbefaler jeg the Best og of Me på Netflix, utrolig fin film 🙂

 3. Jeanette skriver:

  Den førstnevte filmen MÅ jeg bare se! Men niesen min heter Cassandra:p håper det ikke blir for creepy. Ler meg ihjel av at du måtte bryte deg inn på gjesterommet, haha

 4. Linda skriver:

  Har bare sett ca 1/2 parten av serien, men kan anbefale Dirty John så langt, vet du liker serier basert på sanne historier 🙂

 5. Elia skriver:

  Takk 🙂 Du gir alltid så gode tips!!! Blitt skikkelig hekta på Chicago Fire serien. Jeg ser det er sykehus- og politiserie også , har du sett de?

 6. Linn skriver:

  Ville bare innom og si hvor gpdt jeg liker podden til deg og Belinda! Har ikke fått rota meg til å høre før nå nylig, men da hørte jeg 3 episoder på rappen. Dere er så flinke! Gråt forresten som en liten unge på t-banen da jeg hørte episoden om panikkangst, milo, og pappaen til Belinda

  • kristinaandersen skriver:

   Tuuusen takk Linn <3 Skikkelig koselig å høre! Lover at de neste episodene er litt mer muntre, hehe. Klem!

 7. Heidi skriver:

  Du MÅ se Chicago PD! Jeg har fått helt hekta. Må gjemme meg bak puta i blant, haha, men det er det verdt! Kjempespennende serie!

 8. Siri skriver:

  Hei! Jeg har fått helt dilla på Chicago Fire takket være dine tips – men blir gal av å ikke finne sesong 6 noe sted? Ser at NRK har noen episoder i sesong 7 tilgengelig, men jeg kan jo ikke begynne midt i?! HJELP

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *