EN LITEN KNEKK

F A V O R I T T K O M B O E N 🍫

Jeg har alltid vært misunnelig på de som velger mørk sjokolade hvis de virkelig skal kose seg, for melkesjokolade er jo uten tvil best. Eller enda mer spesielt: de som kan ta seg en knekk av ting som dette og si seg fornøyd. Hvem i alle dager tar en knekk? Jeg har alltid tatt hele plata. Men, not anymore! I hvert fall ikke i ukedagene. For nå har jeg lært at man har ikke lyst på en hel plate mørk sjokolade, en knekk eller to er mer enn nok da denne sjokkisen er så tung i smaken. Og etter at jeg sluttet med snus har jeg begynt å virkelig digge denne type snacks, og aller helst vil jeg ha én rute sammen med to bringebær. Den kombinasjonen er bare magisk! Sjokoladen på bildene er forresten ikke favoritten min, jeg liker aller best 70% med havsalt. Omg! Den er så god sammen med bringebær, et aldri så lite tips.
Svart kaffe, mørk sjokolade og bringebær er altså min nye hangup etter snuskutten, og jeg føler vel egentlig ikke det er så galt? Sist jeg sluttet med snus tømte jeg Candy King hyllene på Meny fire ganger i uka, så dette er så absolutt et steg fremover.. Haha!

10 kommentarer på “EN LITEN KNEKK

 1. Lisa Marielle skriver:

  Ha ha, du er SÅ herlig Kristina 🙂 Høres ut som meg det der – «hele» platen eller ingenting. Melkesjokolade er livet <3 Men skjønner at jeg har en jobb når det gjelder viljestyrken min 😉 Så takk for tips! Håper du får en nydelig torsdag og Happy Valentine’s Day <3 Klem.

 2. R skriver:

  Bringebær og mørk sjokolade er faktisk en magisk kombinasjon, ja:D Og åh, hvis du ikke har prøvd bringebær i brownies (bakt inn i den, ja), please do – heeelt fantastisk!

 3. Maren skriver:

  Støtter deg fullt ut. Jeg har aldri snuset, så der kjenner jeg meg dessverre ikke igjen, men jeg har lagt om kostholdsvanene og byttet ut store plater melkesjokolade med mørk sjokolade i stedet. Sammen med en kopp kaffe er det hvedagsluksus på høyeste nivå❤️

 4. kristinaandersen skriver:

  To store plater? HAHA! Endelig har jeg møtt min overmann, vi burde vært venner <3 Og enig med deg, lørdagen er hellig og man gjør hva pokker man vil på den dagen 😀 Har faktisk ikke smakt de, men skal kjøpe den inn til helgen til ære for deg og teste, haha 😀 Gigaklem!

  • beate skriver:

   Haha, ja heeelt enig! Det må gosses på lørdager! 😀 Friends… ja, takk! 😉 Jaaaa, smak den! Den er syyyk ass! La meg vite hva du syns da! 😀 Gigaklem!<3

 5. kristinaandersen skriver:

  Ååå JUL <3 Gi meg det nååå <3 Den kjøpte mamma og øyvind til meg når vi var i Disney World når jeg var bitteliten, har den enda. Fineste snøkulen i verden <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *