HVEM HAR JEG BLITT?

Kan noen bare spole tiden fremover så det kan bli helg igjen og jeg kan ut å ha det gøy? Lurer litt på hva slags menneske jeg har blitt de siste ukene, fordi her skjer det mye rart om dagen, hehe. Og jeg har seriøst trippet rundt med latterkrampe helt siden lørdagen, og blir nesten bekymret for meg selv. Nekter å bli en sånn psyko som lever for helgene, så dette må jeg gi meg med asap. Kanskje det har noe med at sola virkelig stråler ute og jeg føler det er vår? Selv om snøen ligger rundt meg så merkes det så sykt at vi går mot lysere tider. Gi meg bar bakke, varmegrader, sol og uteservering… Ah, som jeg gleder meg! Regner med jeg ikke er den eneste?

O N S D A G . .

Denne jakken la jeg ut bilde av på instastory i går, og meldingene haglet inn hvor den var fra. Så gøy dere likte den! Knollen mente jeg så ut som en 84 år gammel mann, så jeg ble nesten litt usikker på om den var en vinner eller ikke. Men brunt og hvitt er en såå fin kombinasjon, så jeg har bestemt meg for at jeg digger den. Dessverre er den utsolgt, så linken jeg hadde planlagt å dele går ikke. Men, jeg lover selvfølgelig å gi update hvis den skulle komme på lager igjen!
I dag har jeg masse fine planer, og jeg gleder meg så til denne dagen! Jeg skal levere en kampanje og ha hjemmekontor, før jeg har et møte 13.00 og skal rett videre på kvalitetstid med mommo etterpå. Vi skal traske rundt i finværet, se litt i butikkene og spise middag sammen. Og i kveld får jeg koselig besøk. Bedre kan det ikke bli på lillelørdag, i hvert fall ikke når det er så deilig vær ute og sola stråler skikkelig. Bare å nyte mens man kan!

18 kommentarer på “HVEM HAR JEG BLITT?

 1. Lisa skriver:

  For ein super dag! 🙂 Sjølv skal eg sitte på bussen til Oslo i 6 timer, høyre på podcast (Andersen & Jakobsen inkludert!) og berre slappe av! Håper helga kjem fort for din del også 🙂

 2. Henriette skriver:

  Du er avgjort det fineste mennesket jeg noen gang har sett, Kristina…
  ha en fin dag videre, kjære vakre du.
  Og en annen ting, ler så av podcasten deres.. jeg pendler frem og tilbake til Oslo med tog, og må faktisk slutte å høre på dere på toget, for jeg blir helt flau av meg selv der jeg sitter og ler så jeg nesten gråter….. folk må jo tro at jeg er helt cray cray- venter til jeg kommer hjem, og da koser jeg meg da☀️ Høydepunket hver tirsdagskveld er dere på høytaleren. Du/dere er fantastiske- livets podcast, dere må ALDRI gi dere!!!!!!

  • kristinaandersen skriver:

   Herregud så koselig, tuuusen takk for gode ord Henriette <3 Kjenner meg igjen med å le alene i offentligheten når man hører på pod, jeg føler meg like dum hver eneste gang, haha!! TAKK igjen <3

 3. Lisa Marielle skriver:

  Så herlig, Kristina 🙂 Energien din smitter noe voldsomt og det er så forfriskende å lese bloggen din! Du stråler som aldri før og jeg vil gjerne ha den Kristina-pillen ASAP 😉 Håper onsdagen er like herlig som deg og synes kåpen er helt nydelig <3 Knollen ass… Han er en liten luring han der og vet nok ikke hva han snakker om 😉 Selvom vi er uenige om kåpen digger jeg Knollen, så krysser fingrene for at han gjester podden snart 🙂 Sender over en god klem til deg favorittbloggeren min <3

  • kristinaandersen skriver:

   Alltid så god, Lisa <3 Tuuusen takk 😀 Bare å knekke armen og slå hodet – da våkner man opp som et nytt menneske :p Haha! God klem rett tilbake <3

 4. Lisa Marielle skriver:

  Skrev feil over her. Mente jakken, ikke kåpen 🙂 Nå er det jeg som er en 84 år gammel mann! Ha ha… Er det mulig 😉 Igjen, håper kvelden er fin med mormoren din – besteforeldre er livets kjærlighet <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *